04 / 05 / 2024

Dorian hasarlı evler

Dorian hasarlı evler

Dorian Kasırgası Bahamalar'ı vurdu. Dorian'da kasırga sonucunda 13 bin ev kullanılamaz hale geldi.

Kocaeli depreminden kalma hasarlı evler yıkılıyor!

Kocaeli'de, 17 Ağustos 1999 yılında meydana gelen depremin ardından büyük ve az hasarlı evler için yıkım çalışmaları başlatıldı. İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Başkanı Kahraman Bulut yapılan çalışmalar hakkında bilgi vedi.

Giresun'da ağır hasarlı evler yıkılacak, kira yardımı yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Giresun'daki sel felaketine ilişkin ağır hasar gören, oturulamayacak durumda olan evlerin yıkılacağını, kira ve taşınma yardımının da hızlıca gerçekleştirileceğine vurgu yaptı.

Van Özalp, Saray ve Gürpınar'daki 15 mahallede orta ve ağır hasarlı evler var!

Van Özalp'te 5.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Van Valisi Mehmet Emin Bilmez, depreme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Malatya'da ağır hasarlı evler yıkılıyor!

Malatya'nın Doğanyol ilçesinde, 24 Ocak 2020’de , Sivrice ilçesi merkezli 6,8 büyüklüğündeki depremde ağır hasar gören evlerin yıkım çalışmaları devam ediyor…

Van'da ağır hasarlı evler yıkılıyor!

İran'da meydana gelen depremden etkilenen Van'da çalışmalar devam ediyor. Bölgede, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekiplerinin tespit ettiği ağır hasarlı evler Büyükşehir Belediyesi ekiplerince yıkılıyor...

Malatya'da ağır hasarlı evler yıkılıyor!

Elazığ'ın Sivrice'de meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya'nın Doğanyol ilçesinde ğır hasar gören evler kontrollü yıkılıyor...

Malatya'da ağır hasarlı evler kontrollü şekilde yıkılıyor!

Malatya Pütürge'de merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8'lik depremde ağır hasar gören evler kontrollü şekilde yıkılıyor...

Malatya'da hasarlı evler yıkılıyor!

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremde Malatya'da birçok binada hasar oluştu. Malatya Pütürge'deki hasarlı evlerin yıkımı ekipler tarafından gerçekleştiriliyor...

Malatya'da ağır hasarlı evler yıkıldı!

Elazığ Sivrice'de 6.8 büyüklüğünde meydana gelen depremde Malatya'nın Kale ilçesinde ağır hasar gören evler kontrollü yıkıldı...

Adıyaman Samsat'ta hasarlı evler için yapı kusuru raporu!

Adıyaman Samsat'da meydana gelen 5,5 büyüklüğündeki depremin ardından ön değerlendirme raporu yayınladı. Rapora göre, ağır hasarlı evlerde "Yapı kusuru"na rastlandı.

Şırnak İdil'deki hasarlı evlerin yıkımına durdurma kararı!

Şırnak’ın İdil ilçesinde 16 Şubat tarihinde başlayan ve 31 Mart’ta sona eren operasyonun hasarlı evler için verilen yıkım kararıyla ilgili yürütmeyi durdurma kararı çıktı.

Cengiz Sarıbay, İzmit'teki dayanıksız binalara karşı uyardı!

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, haftalık basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 17 Ağustos depremi sonrası hasarlı evler konusuna dikkat çeken Sarıbay, "İzmit'te 3.500'e yakın mezar ev bulunuyor" açıklaması yaptı.

Güneydoğu'da hasar gören eve 10 bin liraya kadar yardım!

Güneydoğu’da operasyonlarla sona erdirilen terör olaylarının arından yıkılan binalar için çalışmalar Silopi’den başladı. Çok hasarlı evler yıkılacak, az hasarlı binalara da 10 bin liraya kadar ödeme yapılacak.

Dorian hasarlı evler Haberi

Dorian hasarlı evler

Dorian Kasırgası Bahamalar'ı vurdu. Dorian, 5 kişinin ölümüne ve en az 21 kişinin yaralanmasına yol açtı ve olay sonucunda 13 bin ev kullanılamaz hale geldi. ABD Ulusal Kasırga Merkezi, Dorian Kasırgası'nın 'Kategori 5'ten 3'e düşürüldüğünü ancak bugün Florida'yı vurmasını planladıklarını kaydetti.

ABD, 1935 yılından beri beklenen en şiddetli kasırga olan Dorian'a hazırlanıyor.

Bahamaları vuran kasırga kıyıya yaklaşırken şiddetini azaltsa da hala kritik olarak gösterilen 'Kategori 3' seviyesinde bulunuyor.

Yetkililer Dorian'ın rüzgar hızının saatte 195'ten 140 kilometreye düştüğünü açıkladı.

Bahamalarda dışarı çıkılmaması yönünde uyarı yapılırken ilk gün bilançosu da açıklandı.

Felaket sonucunda 13 bin ev ağır hasar görürken tüm bölgede elektrik kesintisi yaşandı.

'Dorian'ın kısa sürede Florida ve Georgia eyaletlerine ulaşması planlanırken Bahamalarda 2 gün daha kalması amaçlanıyor.

Florida'da ise insanlar ve hayvanlar güvenli bölgelere tahliye ediliyor...