07 / 05 / 2024

Dörtatrıüç Mühendislik ve Sanayi kimin 

Dörtatrıüç Mühendislik ve Sanayi kimin 

Dörtatrıüç Mühendislik ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mayıs Kurt tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Vaes Mühendislik Ve Bilişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vaes Mühendislik Ve Bilişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Amer A.D. Dheedan tarafından kuruldu.

Hemg Mimarlık Mühendislik Ve Kentsel Dönüşüm Anonim Şirketi kuruldu!

Hemg Mimarlık Mühendislik Ve Kentsel Dönüşüm Anonim Şirketi Esenyurt'ta Mehtap Güneş tarafından kuruldu.

49 Pmg Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

49 Pmg Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de Iman Tajık tarafından kuruldu.

D Group Meridian Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

D Group Meridian Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Cahit Doğan Kurt tarafından kuruldu.

Netcom Mühendislik Ve Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Netcom Mühendislik Ve Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 140 bin TL sermaye bedeli ile Guıdo Crıstıfaro, Dıego Mascolo ve Ozan Avarisli ortaklığında kuruldu.

Mavi Dünya Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Dünya Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile  N.Habil Kıymet tarafından kuruldu.

A D Zemin Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A D Zemin Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Eray Adalı ve Veli Düzen ortaklığında kuruldu.

Ecd Mimarlık Mühendislik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ecd Mimarlık Mühendislik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ceyda Demir tarafından kuruldu.

Bepa Mühendislik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bepa Mühendislik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Sucu tarafından kuruldu.

Helios Sistem Teknik Mühendislik Ve Mimarlık Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Helios Sistem Teknik Mühendislik Ve Mimarlık Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Alkan Kongu tarafından kuruldu.

Dıone Mühendislik Proje Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dıone Mühendislik Proje Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Sancak, Mert Güner, Uğur Can Erginağ ve Umut Dağar ortaklığında kuruldu.

C Kare Mühendislik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

C Kare Mühendislik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Can Bayram ve Cihan Pişkin tarafından kuruldu.

Cena Mühendislik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cena Mühendislik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Cem Namazcı tarafından kuruldu.

Dörtatrıüç Mühendislik ve Sanayi kimin  Haberi

Dörtatrıüç Mühendislik ve Sanayi kimin 

Dörtatrıüç Mühendislik ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mayıs Kurt tarafından kuruldu.

Dörtatrıüç Mühendislik ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-Bina projelerine yönelik mühendislik ve danısmanlık faaliyetlerini yürütmek. her türlü etüt, plan, proje, mimarlık, mühendislik ve müsavirlik hizmetlerini vermek.mekanik elektrik mimarı peyzaj çizimleri ve üç boyutlu tasarım islerini yapmak. B-belli bir ücret karsılıgında gıda mühendislerinin faaliyet alanına giren isleri yapmak gıda, vb. maddelerinin bilesim ve saflıklarının test edilmesi analiz raporlarının yazılması isini yapmak. C-Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethaneinsaatlarını yapmak,restarasyonunun yapım ve tasarımını üstlenmek , kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak ve satmak. D-Her türlü görsel ve dijital reklam...