05 / 05 / 2024

DOSAB\'a itfaiye binası

DOSAB\'a itfaiye binası

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Demirtaş Organize Sanayi Bölgesine yapılacak itfaiye binasının temeli törenle atıldı...

Marmaris Okluk Koyu'nda inşa edilen binayla ilgili önerge verildi!

Cumhurbaşkanlığının Marmaris Okluk Koyu'nda inşa edilen binası meclis gündemine taşındı. CHP'li Erbay, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ'den Van'a lojman binası!

Van Defterdarlığı Hizmet Binası ve Lojman Binası İnşaat İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaat İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Sakarya Hendek İtfaiye Binası'nın inşaatı tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Hendek İtfaiye Binası'nda çalışmalar son aşamaya geldi. Yeni itfaiye binasının kısa süre içerisinde hizmete açılması bekleniyor. 

Manisa Kırkağaç'a modern itfaiye binası inşa ediliyor! 

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kırkağaç Belediyesi ortaklığında ilçeye yeni itfaiye binası inşa ediliyor.

Sakarya Hendek itfaiye binası hizmete açılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Hendek itfaiye binasının bahar aylarında hizmete girmesi bekleniyor. 

Samsun Vezirköprü itfaiye binasının inşaatı tamamlandı!

Samsun Vezirköprü'de inşa edilen itfaiye binanın yapımı tamamlandı. İtfaiye binasının yakın zamanda hizmete girmesi bekleniyor. 

Adil Karaismailoğlu'ndan Haydarpaşa Garı açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Haydarpaşa Garı'na yönelik yaptığı açıklamada Haydarpaşa Gar Binası Ve Müştemilatı 2.Etap Restorasyonu'nun çalışmalarında sona gelindiğini açıkladı. 

Sakarya Hendek, yeni itfaiye binası için gün sayıyor!

Sakarya'nın Hendek ilçesine bağlı Başpınar Mahallesi'nde 2 bin 600 metrekare alana yeni itfaiye binası inşa ediliyor. 91 ilçeye hizmet verecek binanın kaba inşaatı bitti.

Sivas'ta yeni itfaiye binası 2021'de hizmete açılacak!

Sivas Belediyesi tarafından inşa edilen yeni itfaiye binasının 2021'de hizmete girmesi bekleniyor. Yeni itfaiye binası 15 bin metrekare alanda inşa ediliyor. 

Sivas'a yeni itfaiye binası inşa ediliyor!

Sivas Belediyesi tarafından 18 milyon liraya yeni itfaiye hizmet binası inşa ediliyor. Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, inşaat alanında incelemelerde bulundu

Murat Kurum: Binası az hasarlı ve hasarsız olan vatandaşlarımız evlerine girebilir!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Binası az hasarlı ve hasarsız olan vatandaşlarımız evlerine girebilirler." dedi.

Bursa Karacabey'de 22.6 milyon TL'ye icradan satılık salça fabrikası!

Karacabey İcra Dairesi, Bursa ili, Karacabey İlçesi, Akhisar Mahallesi, 140 ada 3 parsel, 141 ada 1 parsel, 113 ada 16 parsel, 113 ada 19 parsel, 113 ada 12 parselde yer alan salça fabrika binası, idari bina ve üzerindeki yapıları 22 milyon 615 bin 629 TL'ye icradan satıyor...

Depremde hasar gören Kırkağaç Belediyesi binası boşaltıldı!

Manisa’da son dönemde yaşanan depremler, evlerin yanı sıra kamu binalarında da hasar meydana getirdi. 34 yıllık üç katlı bina tahliye edildi...

DOSAB\'a itfaiye binası Haberi

DOSAB\'a itfaiye binası

İtfaiye teşkilatını ekip ve ekipman yönünden sürekli güçlendiren Bursa Büyükşehir Belediyesi, Beşevler Küçük Sanayi, Mudanya ve Kestel itfaiye binalarının ardından bir itfaiye binası da Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi’ne kazandırıyor. Temeli atılan itfaiye binası sayesinde hem DOSAB içindeki endüstriyel yangınlara, hem de çevredeki olaylara anında müdahale edilebilecek.

Büyükşehir sınırlarının genişlemesine paralel olarak merkez ilçelerde eksikliği hissedilen hizmet birimlerini de bir bir oluşturan Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak olan DOSAB İtfaiye binasının temeli törenle atıldı. Sanayi bölgesi ve çevresi için büyük önem taşıyan itfaiye binasının temel atma törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Gemlik Belediyesi Başkanvekili Refik Yılmaz, Büyükorhan Belediye Başkanı Selami Selçuk Türkmen, Karıncalı Belde Belediye Başkanı Halil İbrahim Karagöz, Yeni Sölöz Belde Belediye Başkanı Güngör Özhan, AK Parti İl Başkanı Sedat...