02 / 05 / 2024

Döşemealtı yol çalışmaları

Döşemealtı yol çalışmaları

Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Dağbeli-Emniyet Mahallesi’de yaklaşık 4 kilometrelik yolu açma çalışmalarına başladı. Yol açma çalışmaları çok sayıda personelin katılımıyla devam ediyor.

Döşemealtı'nda yol çalışmaları devam ediyor!

Döşemealtı Belediyesi, bozulan yolların bakım, onarım ve asfalt yamasını yaparken, imar planlamalarında olmasına karşın bugüne kadar açılamayan yolları açmak için de çalışmalara başladı.

Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Ayder'de öncelikle kanalizasyon, su, elektrik gibi alt yapı çalışmaları yol altına alınacak ve 1.600 araç kapasiteli otopark inşaatına başlanılacak...

Isparta-Burdur arasına yapılan yol çalışmaları hız kesmiyor!

Isparta ve Burdur arasındaki mesafe 26 kilometreden 15 kilometreye düşürülecek.  Yol çalışmaları kapsamında Değirmendere Vadisi’nde 210 metre uzunluğunda viyadük inşa edilecek. 

6 il arasındaki duble yol çalışmaları TBMM gündeminde!

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Antakya-Altınözü arasındaki, Arsun-Samandağ arasındaki ve Antakya-Yayladağı arasındaki duble yol çalışmalarını meclis gündemine taşıdı...

Bilkent Şehir Hastanesi'nin yol çalışmaları başlıyor!

3 bin 700 yataklı Bilkent Şehir Hastanesi'nin yol çalışmaları başlıyor. Hastanenin dört bir tarafına yayılacak bulvarların uzunluğu 33 kilometreyi bulacak

Amasya Atatürk Bulvarı yol çalışmaları tamamlandı!

Amasya'da Karayolları 7.Bölge Müdürlüğünce Haspınar İnşaat firmasına ihale edilen Atatürk Bulvarı yol çalışmaları tamamlandı. Taşova kaldırımlar ise yeniden düzenlenip Ramazan bayramı sonunda halka sunulacak.

Yozgat Sarıkaya'da yol çalışmaları sürüyor!

SARIKAYA Belediyesi tarafından ilçe merkezinde yapılan çalışmalar aralıksız devam ediyor. İlçe merkezinde bulunan parklarda düzenlemeler yapılırken, yol çalışmaları da sürüyor.

Karaman'da yol çalışmaları başladı!

Karaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler yol çalışmalarına Hürriyet Mahallesi ve Başakşehir Mahallesi'nde devam ediyor.

Bursa Yıldırım'daki dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm çalışmalarında sona gelindi. Bursa'da Meydan Gazetesi Köşe Yazarı Ercan Akyıldız bugünkü yazısında bursa Yıldırım'daki kentsel dönüşümü ele aldı. İşte o yazı...

Van Gürpınar'da yol çalışmaları başladı!

VAN Gürpınar'da yol çalışmaları başladı. Gürpınar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, Bozyiğit ve Ortaköy Mahallelerinde stabilize yol çalışmalarının tamamlandığını, Savacık Mahallesi'nde çalışmaların sürdürüldüğünü söyledi.

Adıyaman-Şanlıurfa-Bozova arası yol çalışmaları sürüyor!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, havaların ısınmasıyla birlikte hız kazanan Adıyaman-Şanlıurfa-Bozova arası devam eden duble yol çalışmalarını yerinde inceledi.Adıyaman ve Şanlıurfa güzergâhına hayat katacak yolda çalışmalar sürüyor

Adıyaman-Şanlıurfa arası duble yol çalışmalarında sona gelindi!

ADIYAMAN Valisi Mahmut Demirtaş, havaların ısınmasıyla birlikte hız kazanan Adıyaman, Şanlıurfa ve Bozova arası devam eden duble yol çalışmalarını inceledi.

İstanbul Gültepe'de kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Demir İnşaat, 2016'yı kentsel dönüşüm yılı ilan etti. Şirket, ilk olarak İstanbul'un merkezi semtlerinden Gültepe'de kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı.

Gaziantep Araban-Besni duble yol çalışmaları başladı!

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan yaptığı açıklamada, yapımı durdurulan 55 kilometrelik Araban-Besni duble yol çalışmalarının Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın talimatı ile yeniden başlatıldığını bildirdi.

Döşemealtı yol çalışmaları Haberi

Döşemealtı yol çalışmaları

Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Dağbeli-Emniyet Mahallesi’de yaklaşık 4 kilometrelik yolu açma çalışmalarına başladı. Kooperatif evlerinin yanındaki tarla görünümlü yol, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’in talimatıyla açılmaya başlandı. Yol açma çalışmaları 3 iş makinası, 4 kamyon ve 1 silindir ile çok sayıda personelin katılımıyla devam ediyor.


YENİ PARKLAR VE YEŞİL ALANLAR YAPILIYOR

Döşemealtı Belediyesi ekipleri ilçenin kırsal mahallelerinde de çocukların Oyun oynayabilecekleri ailelerin ise oturabilecekleri cep parkları yapım çalışmalarına devam ediyor. Ekipler parklara belediyenin seralarında yetiştirilen mevsimsel rengarenk çiçekler ile fidan dikimi de gerçekleştiriyor.


CAMİ BAHÇESİNİ DÜZENLEYİP ÇEVRE DUVARLARI TAMAMLANDI

Bıyıklı, Kovanlık ve Ekşili Mahallerinde 3 yeni parkın da yapımı devam ediyor. Döşemealtı Belediyesi ekipleri bir süre önce vatandaşların talebi üzerine Yeni Camii bahçesine 100 kamyon dolgu malzemesi taşıyıp bahçe düzenlemesini...