08 / 05 / 2024

Dost Kart Projesi nedir

Dost Kart Projesi nedir

Bornova Belediyesi'nin öncülüğünde hayata geçirilecek 'Dost Kart Projesi' için çalışmalar başladı. Hem üniversite öğrencilerine ucuz alışveriş imkanı verecek hem de esnafın işlerini arttıracak proje için düğmeye basıldı.

Fuzul Topraktan Arnavutköy'de kredi kartıyla konut fırsatı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Fuzul Holding’in en genç iştirakleri arasında yer alan Fuzul Topraktan'ın yeni projesi Arnavutköy'de peşinatın tamamı kredi kartıyla ödenebiliyor. İşte Fuzul Topraktan Mayıs 2024 kampanyası detayları...

Kredi kartı ve ATM kartları 2023'te tarihin tozlu sayfaları arasında kalacak!

Merkez Bankası, Dijital TL Projesi'nin ilk fazı kapsamında Dijital Türk Lirası Ağı'ndaki ilk ödeme işleminin başarıyla tamamlandığını duyurdu. İslam Memiş, konuyla ilgili olarak, "Dünyada kredi kartı ve banka atm kartlarının da tarih olacağı bir yılın bizi beklediğini söyleyebilirim." dedi.

Erzurum'daki tarihi mekanlar kentsel dönüşümle gün yüzüne çıkartıldı!

Erzurum'da "Kültür Yolu" projesi kapsamında gerçekleştirilen kentsel dönüşüm çalışmalarıyla tarihi mekanlar gün yüzüne çıkartıldı

Aphrodite’te kredi kartıyla ev satılacak!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde kredi kartıyla ev sahibi yapacak. Evergreen, dev projesi Aphrodite ile yatırımcısına satın aldığı andan itibaren kazandıracak.

Fethiye Babadağ Teleferik Projesi 2017'de tamam!

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan,50 milyon liraya mal olacak Babadağ Teleferik Projesi'nin 3 ay içinde ihalesinin gerçekleştirileceğini yılda minimum 300 bin ile 700 bin kişinin teleferikle Babadağ'a çıkartılacağını bildirdi.

Yeşilyurt Afet Evleri'nin kentsel dönüşüm projesi ihaleye çıktı!

Afet Evlerinde uygulanacak olan "Kentsel Dönüşüm Projesi" ihaleye çıkartıldı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, projede vatandaşların kesinlikle mağdur edilmeyeceklerini ifade etti.

1990 yılında İstanbul Metrosu ve Tüpgeçit Projesi ihaleye çıkartılacakmış!

1990 yılında Topkapı ile 4. Levent'i birbirine bağlayacak, 1 milyar dolara mal olacak İstanbul Metrosu ve Kocamustafapaşa ile Söğütlüçeşme arasında yapılacak, 700 milyon dolara mal olacak Tüpgeçit Projesi ihaleye çıkarılacakmış.

Dünyanın en büyük yeraltı şehri ortaya çıkartılıyor!

Yeraltı şehri Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilerek Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliği halinde hayata geçirilen Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi uygulaması sırasında ortaya çıkartılmıştı...

Kayapark Konakları Çorlu projesi!

Konutların satış sürecine devam edilen Kayapark Konakları Çorlu projesi Kartürk Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Tekirdağ Çorlu Emlak Konut bölgesinde inşa edilen proje, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor...

Bornova Belediyesi Dost Kart Projesi için çalışmalara başladı!

Bornova Belediyesi'nin öncülüğünde hayata geçirilecek 'Dost Kart Projesi' için çalışmalar başladı. Hem üniversite öğrencilerine ucuz alışveriş imkanı verecek hem de esnafın işlerini arttıracak proje için düğmeye basıldı.

Mavi Kart kullanmayan il kalmayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının Muğla ve Antalya’da uygulamaya başladığı Mavi Kart projesi yılsonuna kadar tüm illere yaygınlaştırılacak. Bu uygulama ile birlikte Mavi Kart kullanmayan il kalmayacak.

Elmadağ Küçük Sanayi Sitesi Projesi için start verildi!

Elmadağ Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından projesi tamamlanarak ihaleye çıkartılan, ilçenin acil ihtiyaç duyduğu " Küçük Sanayi Sitesi " için temel atım töreni düzenlendi.

Elmadağ’da Küçük Sanayi Sitesi Projesi için start verildi!

Elmadağ Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından projesi tamamlanarak ihaleye çıkartılan, İlçenin acil ihtiyaç duyduğu “ Küçük Sanayi Sitesi ” için temel atım töreni düzenlendi.

Dost Kart Projesi nedir Haberi

Dost Kart Projesi nedir


Bornova Belediyesi'nin öncülüğünde hayata geçirilecek 'Dost Kart Projesi' için çalışmalar başladı. Hem üniversite öğrencilerine ucuz alışveriş imkanı verecek hem de esnafın işlerini arttıracak proje için düğmeye basıldı. 'Dost Kart' uygulaması 1 Eylül'den itibaren uygulamaya geçecek. Dost Kart sahibi öğrenciler, projeye dahil olan işletmelerden indirimli yararlanacak. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, "Bir üniversite kenti olan Bornova'da öğrencilerin esnaf ve vatandaşla iyi ilişkiler içerisinde olması çok önemli. Dost Kart, bu amaçla hayata geçirmek istediğimiz projelerin başında geliyordu. Bornovamız için başarılı bir çalışma olacak" dedi.


Yeni...