28 / 04 / 2024

Double Deck

Double Deck

Aynı asansör kuyusu içerisinde üst üste yerleştirilmiş iki asansör kabininden oluşan "Double Deck (çift katlı kabin)" asansörler, yüksek katlı binalarda yoğunluktan kaynaklanan bekleme sorununa çözüm olacak...

Double Deck ile asansör beklemek tarihe karışıyor!

HMF Hyundai Asansör, rezidans, iş merkezleri, plazalar gibi yüksek katlı yapılardaki yoğunluğa çözüm sunan ”Double Deck” asansörlerini satışa sunuyor.Double Deck ile asansör beklemek tarihe karışıyorç

Bursa Nilüfer'e 400 milyonluk dev proje! Double Tree By Hılton için ilk adım atıldı!

Yafa Otelcilik Gıda San. Ve Ttic. A.ş'nin Bursa-Nilüfer'de gerçekleştirilmeyi planladığı "Double Tree By Hılton" projesi ÇED onayı oldu. Proje resmen hayata geçiyor. İşte projeye ilişkin detaylar..

Karaca Multifry Inox Double Pan AirFryer indirime girdi! Bu fırsat kaçmaz! 17 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Karaca Multifry Double Pan AirFryer, hava sirkülasyonu teknolojisi ile tüm gıdaları hızlı ve eşit ve pişirir. Peki, Karaca Multifry Inox Double Pan AirFryer en uygun nerede satılıyor, indirimli fiyatı ne kadar oldu? İşte detaylar...

Double Inn Otel İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Double Inn Otel İnşaat Limited Şirketi Avcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Temel, Fatih Temel, İbrahim Günay, Mahmut Kalkan, Mehmet Temel, Ramazan Akın ve Tahir Temel ortaklığında kuruldu.

Double Kfk İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Double Kfk İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Fadi Khaddour tarafından kuruldu.

Deck Mimarlık Proje Ve Yat Alımı Satımı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deck Mimarlık Proje Ve Yat Alımı Satımı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Avci tarafından kuruldu.

Double T Ev Dekorasyon Gereçleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Double T Ev Dekorasyon Gereçleri Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL  sermaye bedeli ile Tugay    Tekir tarafından kuruldu.

Double Tree by Hilton Çanakkale bu yıl sonu açılıyor!

‘Double Tree by Hilton Çanakkale’ oteli, Çanakkale'nin merkezinde yükseliyor. İnşaat süreci devam eden otelin bu sene sonunda açılışının yapılacağı öngörülüyor.

Baltıc Double Trust Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Baltıc Double Trust Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Natalıa Cherkasskaıa ve Adlan Shıshkanov ortaklığında kuruldu.

Çanakkale Hilton Otel'in inşaatı durdu!

Hilton’un Çanakkale’de inşasına başladığı oteli Double Tree by Hilton'un inşaatı durdu. 

Double Lion Emlak İnşaat Turizm Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Double Lion Emlak İnşaat Turizm Taşımacılık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Burak Subatay tarafından kuruldu.

Turyap Gül İnşaat açık artırma ihalesi 2018!

Gül İnşaat, Turyap aracılığı ile 212 gayrimenkulünü açık artırmayla satışa çıkarıyor. Açık artırma 6 Şubat Salı günü saat 12:00'de Double Tree By Hilton'da yapılacak..

Ece-Ege Turanlı kardeşler Hilton Double Tree Hotel'de restoran açtı!

Taşyapı'nın sahibi Emrullah Turanlı'nın kızları Ece-Ege Turanlı, Hilton Double Tree Hotel'in en üst katında mekan açtı.

Double Flats Maltepe fiyat!

KSK Yapı tarafından hayata geçirilen Double Flats Maltepe projesinde dairenin aylık kira getirisi minimum bin 500 TL’den başlıyor. Double Flats Maltepe fiyat listesi 250 bin TL'den başlıyor.

Double Deck Haberi

Double Deck

Aynı asansör kuyusu içerisinde üst üste yerleştirilmiş iki asansör kabininden oluşan "Double Deck (çift katlı kabin)" asansörler, yüksek katlı binalarda yoğunluktan kaynaklanan bekleme sorununa çözüm olacak.


Teknolojisini her geçen gün geliştirmeye devam eden HMF Hyundai Asansör, rezidans, iş merkezleri, plazalar gibi yüksek katlı yapılardaki yoğunluğa çözüm sunan "Double Deck" asansörlerini satışa sunuyor. 


Double Deck sistemi nasıl çalışıyor? 


iF Design ödüllü "HELIAS" sistemi yardımıyla yolcu trafiğini en iyi şekilde yöneterek kullanıcıların gideceği katlara daha hızlı ulaşmasını sağlayan Double Deck asansörler, aynı asansör kuyusu içerisinde üst üste yerleştirilmiş iki kabinin birlikte hareket etmesi prensibiyle çalışıyor. İki ayrı kata aynı anda hizmet vererek hem binanın taşıma kapasitesi artırılıyor hem de bekleme ve yolculuk süreleri minimum düzeye indirilmiş oluyor. 


Bina Taşıma Kapasitesini 1.8 kat artırıyor


HMF Hyundai Asansör...