02 / 05 / 2024

Dr. Recep Yılmaz Argüden

Dr. Recep Yılmaz Argüden

Recep Yılmaz Argüden, Saf GYO Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi oldu. Peki, Recep Yılmaz Argüden kimdir? Recep Yılmaz Argüden bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Recep Yılmaz Argüden..

Yer bilimci Prof. Dr. Yücel Yılmaz'dan tüyler ürperten açıklama: İstanbul'u çok büyük deprem bekliyor!

Yer bilimci emekli akademisyen Prof. Dr. Yücel Yılmaz, Marmara'da biriken enerji ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve İstanbul ile çevresini uyardı. İşte o açıklamalar...

Cevdet Yılmaz kimdir? Cumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz kaç yaşında?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı kabine listesine göre, Cevdet Yılmaz Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak görev yapacak. Peki, Cevdet Yılmaz kimdir? İşte Cevdet Yılmaz'ın hayatı...

Ziya Yılmaz: Konut yatırımı için en doğru zaman bu zaman!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada konut yatırımı için en doğru zamanın bu zaman olduğunu söyledi.

Ziya Yılmaz: Türkiye'ye güveniyoruz, yatırımlara devam ediyoruz!

İstanbul Nişantaşı ve Çekmeköy'de ihale ile aldığı arsalarla dikkatleri çeken DAP Holding'in Başkanı Dr. Ziya Yılmaz, "Bundan 30-40 yıl sonrasının yapılarını inşa eden bir vizyonla ülke ekonomisine katma değer sağlamayı sürdürüyoruz" diyor. 

Ziya Yılmaz, 24 Haziran 2018 seçim sonuçlarını değerlendirdi!

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ziya Yılmaz, 24 Haziran 2018 seçim sonuçlarına ilişkin görüşlerini paylaştı...

Tekirdağ'a Yılmaz Büyükerşen Caddesi!

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın özel daveti üzerine Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi ve Değirmenaltı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen Caddesi açılış törenlerine katılmak üzere Tekirdağ’a giden Başkan Büyükerşen Tekirdağ’da büyük bir ilgi ile karşılandı.

İKÇÜ İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Salih Yılmaz tutuklandı!

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi'nde (İKÇÜ) Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı olarak görev yapan Doç. Dr. Salih Yılmaz tutuklandı.

Recep Yılmaz Argüden kimdir?

Recep Yılmaz Argüden, Saf GYO Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi oldu. Peki, Recep Yılmaz Argüden kimdir? Recep Yılmaz Argüden bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Recep Yılmaz Argüden..

Recep Yılmaz Argüden, Saf GYO Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi oldu!

Saf Gayrimenkul Yatırım Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi Sayın Ekrem Pakdemirli'nin vefatıyla boşalan Bağımsız Yönetim Kurulu üyeliğine Recep Yılmaz Argüden getirildi.

Levent Yılmaz: Konutta balon riski oluşturacak ciddi bir fiyat artışı yok!

Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Levent Yılmaz, konut sektörü ile ilgili dikkat edilmesi gereken çok konu olmasına karşın balon riski oluşturacak ciddi bir fiyat artışı bulunmadığını söyledi.

Belediye Başkanı Yılmaz'dan Lapseki Devlet Hastanesi yapımına destek!

Belediye Başkanlığı görevini devralan Eyüp Yılmaz'a Lapseki Devlet Hastanesi Başhekimi Yavuz Adanur, hastane Müdürü Ahmet Gündüz, Dr Özgür Özgül ve çalışanları hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu...

Yılmaz Can: Giresun'u yeniden şekillendireceğiz!

Ak Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Yılmaz Can, kentin yeni oluşturulacak planı ile Giresun'un geleceğini yeniden şekillendirmeyi hedeflediğini söyledi. Can, Harp Malulleri Gaziler ve Şehitler Derneği'ni ziyaret etti.

Enver Yılmaz kimdir?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'nın Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı için mevcut başkan CHP’li Seyit Torun’un karşısına çıkardığı; AK Parti İstanbul Milletvekili Enver Yılmaz kimdir? İşte Enver Yılmaz'ın biyografisi...

Dr. Recep Yılmaz Argüden Haberi

Dr. Recep Yılmaz Argüden

Recep Yılmaz Argüden kimdir?

Çalışma yaşamına Koç Holding Ar-Ge Merkezi’nde başlamış olan Dr. Yılmaz Argüden daha sonra The RAND Corporation’da Stratejik Analizler Uzmanı olarak çalışmıştır. Kısım Amiri görevini üstlendiği Dünya Bankası Krediler Bölümü’nde ise 20 ülkeyle çalışmıştır. 


1988 yılında hükümetin daveti üzerine Türkiye’ye dönen Dr. Argüden, 1990 yılına dek Özelleştirme Programı’nın sorumluluğunu yürütmüştür. Dr. Argüden, 1991’de, ekonomi konusunda Başbakan Başdanışmanı olarak görev yapmıştır. Strateji, iş mükemmelliği, kurumsallaşma ve sürdürülebilirlik konularında birçok Türk ve yabancı şirkete yönetim danışmanlığı hizmetleri veren, kurucusu olduğu ARGE Danışmanlık’ın Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütmektedir. 


Rothschild yatırım bankasının Türkiye Yönetim Kurulu Başkanlığının yanı sıra kariyeri boyunca çeşitli ülkelerde 50’yi aşkın şirketin yönetim kurullarında görev almıştır. 


Deneyimlerini Boğaziçi ve Koç Üniversiteleri ile Harp Akademilerinde strateji dersi vererek, kitapları ve köşe yazılarıyla paylaşan...