11 / 05 / 2024

drafos wloft evleri daire

drafos wloft evleri daire

Erguvan İnşaat - Demirbaş Yapı tarafından yükselecek olan W Loft Dragos projesinin 2014'ün Mart ayında satışa sunulması planlanıyor. WLoft Dragos projesinde modüler sistem tasarımı ile 1+1'den 10+1'e kadar seçenekler sunuluyor...

Wloft Evleri Dragos'ta 490 bin TL'ye 2+1! Yüzde 5 indirim fırsatıyla!

Wloft Evleri Dragos projesinde yer alan 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 490 bin TL ila 730 bin TL arasında değişiyor. Projede örnek daire ziyaretlerinde yüzde 5 indirim uygulanıyor.

Maltepe Wloft Dragos nerede?

Demirbaş Yapı ve Erguvan İnşaat ortaklığı ile inşa edilen Wloft Dragos evleri 100 adet konut ve 350 metrekare olan 1 ticari birimden meydana geliyor. Peki Maltepe Wloft Dragos nerede?

Wloft Dragos Evleri'nde 280 bin TL'ye! Örnek daire ziyaretlerinde yüzde 5 indirimle!

Wloft Dragos Evleri'nde yer alan daire seçeneklerinin fiyatları 280 bin TL 'den başlıyor. Wloft Dragos Evleri kapsamında örnek daire ziyaretlerinde ise yüzde 5 indirim uygulanıyor.

Wloft Dragos Evleri iletişim!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen WLoft Dragos projesi 100 adet konut ve 350 metrekare olan 1 ticari birimden meydana geliyor. Wloft Dragos Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

WLoft Dragos Maltepe evleri!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen WLoft Dragos,100 adet konut ve 350 metrekare olan 1 ticari birimden meydana geliyor. WLoft Dragos Maltepe evleri Demirbaş Yapı ve Erguvan İnşaat tarafından konumlandırılıyor.

Erguvan İnşaat-Demirbaş Yapı Wloft Dragos Evleri! 2014 Mart'ta başlanacak!

Erguvan İnşaat-Demirbaş Yapı Wloft Dragos Evleri'ne 2014 yılında başlanacak. Proje kapsamında yer alan daireler modüler sistem olarak 1 oda 1 salondan başlayan seçeneklere sahip olacak

Yenişehir Park Evleri'nde sıfır faizle!

Uygunlar İnşaat tarafından Kurtköy'de inşa edilen Yenişehir Park Evleri 2 blokta toplam 72 daireden oluşuyor.

Mozaik Park Evleri'nde 135 bin YTL'ye!

Pendik'te yapımı devam eden Mozaik Park Evleri'nde büyüklükleri 70 metrekare ile 340 metrekare arasında değişen daireler, 135 bin YTL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Güneş Park Evleri'nde 250 bin YTL'ye! Hemen teslim!

Albayrak Yapı Grubu'nun Halkalı'da inşa ettiği Küçükçekmece Gölü manzaralı Güneş Park Evleri, 250 bin YTL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Rapsodi Evleri'nde 3. etap erken teslim!

Çekmeköy'de 80 milyon dolarlık yatırımla iki yıl önce başlayan Aktürk Rapsodi Evleri'nde 3. etap planlanan tarihten 6 ay önce tamamlandı.

Fi-yaka Evleri'nde 140 bin YTL'ye! Ekim'de teslim!

Fi-yaka Evleri'nde daireler, 140 bin ile 610 bin YTL arasında değişen fiyatlardan satılıyor

Ayazma Evleri'nde 500 bin dolara

Beykoz'da inşa edilen Ayazma Evleri'nde 305 metrekarelik villalar 500 bin dolardan satılıyor.

Leoland Amerikan Evleri'nde 390 bin dolara!

Silivri'de projelendirilen Leoland Amerikan Evleri'nde 330 metrekarelik ikiz villalar 390 bin ile 430 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

drafos wloft evleri daire Haberi

drafos wloft evleri daire


Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı 2014 yılında İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe ilçesinde W Loft Dragos projesini hayata geçirecek. Henüz taslak aşamasında olan W Loft Dragos projesi 2014 yılında başlayacak.


Rezidans - home office konseptinde tasarlanacak olan W Loft Dragos projesinde dairelerin iç dekorasyonu loft tarzı olacak. W Loft Dragos projesinde satışların 2014'ün Mart ayında başlaması hedefleniyor. W Loft Dragos projesinde modüler sistem tasarımı ile ister 1+1 ister 10+1 residence seçenekleri sunuluyor.


Kurtköy bölgesinde projeler hayata geçiren Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı, daha önce W Bahçe, Q Bahçe projelerini hayata geçirmişti. Erguvan İnşaat - Demirbaş Yapı ortaklığı geçtiğimiz aylarda yine aynı bölgede W Roof projesini satışa sunmuştu.


Tel : 444 5 374

Web: