28 / 08 / 2024

dreamlife evleri ön talep

dreamlife evleri ön talep

İnt.Avrasya ve Reform İnşaat tarafından, mülkiyeti kendilerine ait toplam 4 bin m2 arazi üzerine konumlanan Dreamlife Konutları Çekmeköy’de ön talep fırsatı başladı.

Bağcılar'a 349 konutluk yeni proje geliyor! Yeni Kirazlı Evleri ön talep topluyor!

İntek Yapı tarafından Bağcılar'a 349 konutluk yeni proje geliyor. Yeni Kirazlı Evleri'nde ön talep süreci başladı. Peki Yeni Kirazlı Evleri'nde hangi konut tipleri yer alıyor? Yeni Kirazlı Evleri nerede? İşte Yeni Kirazlı Evleri ile ilgili ayrıntılar...

Mayfair Evleri İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mayfair Evleri İnşaat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Gül Hande Terzioğlu tarafından kuruldu.

Sur Yapı Antalya Tatil Evleri ön satışta! 

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen ve ön talep toplama sürecinde olan Sur Yapı Tatil Evleri Antalya projesinde 20 bin TL'ye devremülk sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Ölüdeniz İlhan Evleri İnşaat Taahhüt Turizm Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ölüdeniz İlhan Evleri İnşaat Taahhüt Turizm Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ölüdeniz İlhan Evleri İnşaat Taahhüt Turizm Limited Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Narlıbahçe Evleri ön talep topluyor!

5 blok şeklinde yükselen Narlıbahçe Evleri "Her adımda bin mutluluk" sloganıyla basına tanıtılıyor. Ön talep toplanan Narlıbahçe Evleri EYG Grup tarafından inşa ediliyor.

Sinpaş Finans Şehir Evleri ön talep!

Sinpaş Yapı imzasıyla hayata geçirilen Sinpaş Finans Şehir Evleri Aralık 2019 tarihinde teslim edilmeye hazırlanıyor. Sinpaş Finans Şehir Evleri ön talep topluyor.

Locamahal Kiptaş Evleri ön talep!

Locamahal Kiptaş Evleri için ön talep toplanıyor. Proje Kiptaş tarafından İstanbul Zeytinburnu'da hayata geçiriliyor...

Yeni Yapı Alibeyköy ne zaman teslim?

Toplam 362 daire ve 12 ticari üniteden oluşan Yeni Yapı Alibeyköy Evleri ön satışlarının Mart ayında başlaması planlanıyor. Peki Yeni Yapı Alibeyköy ne zaman teslim?

Yeşilbağ Evleri Pendik fiyat!

Yeşilbağ Evleri Pendik fiyat listesi 450 bin TL'den başlıyor. Hak Yapı Yeşilbağ Evleri, önümüzdeki hafta satışa sunulacak...

Gardenya Torbalı'da fiyatlar 185 bin TL'den başlıyor!

12 blokta 134 daireden meydana gelen Gardenya Torbalı Evleri İnşaa İnşaat imzasıyla dizayn ediliyor. Gardenya Torbalı'da fiyatlar 185 bin TL'den başlıyor.

Hanezar Evleri nerede?

Hanezar Evleri, İnşaa İnşaat tarafından Kahramanmaraş'ta inşa ediliyor. 6 bloklu olarak tasarlanan Hanezar Evleri'nde toplam 322 konut bulunuyor..

Dreamlife 2 Çekmeköy’de yükselecek!

Geçen yıl, beş ay arayla yapılan iki genel seçim nedeniyle hız kesen inşaat sektörü, 2016’dan umutlu. Yeni yılla birlikte Çekmeköy DREAMLIFE Konutları’nın inşaat çalışmalarını başlatan Avrasyaİnt, yeni projelerin müjdesini verdi.

Van'daki taziye evlerinin inşaatı tamamlandı!

Van Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı tarafından sezon itibari ile yapımı devam eden taziye ve halk evleri çalışmaları devam ediyor, taziye evleri önümüzde ki günlerde yurttaşların hizmetine sunulacak.

dreamlife evleri ön talep Haberi

dreamlife evleri ön talep

Yüzde 70’i yeşil alana ayrılan 90 konutluk projede 1+1, 2+1 ve 3+1 normal kat daireler ile farklı büyüklükte bahçe ve çatı dublexleri yer alıyor. 3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu Reşadiye bağlantısına çok yakın mesafedeki Dreamlife Konutları Çekmeköy’ün, ön talep sürecine yönelik avantajlı fırsatları Şubat ayı boyunca devam edecek.


İstanbul Anadolu Yakası’nın yeni yatırım gözdesi Çekmeköy Alemdağ mevkiinde, orman ile içiçe yepyeni bir yaşam alanı doğuyor. 20 milyon TL yatırımla hayata geçirilecek olan “Dreamlife Konutları”nda; 6’şar katlı iki ayrı blokta 1+1, 2+1 ve 3+1 Normal Kat, 2+1 Bahçe Dublex Katı ile 3+1 ve 4+1 Çatı Dublex daireleri yer alıyor. 


Dreamlife Konutları, İstanbul’un en temiz havasına sahip Alemdağ’da ormanın yanı başında, şehir merkezine ve ana artellere erişimin çok kolay olduğu bir bölgede...