29 / 04 / 2024

Dreamlife Konutları ön talep formu

Dreamlife Konutları ön talep formu

İNT.AVRASYA ve Reform İnşaat tarafından 20 milyon TL yatırımla, İstanbul'un yükselen değeri Çekme köy'de hayata geçirilecek olan Dreamlife Konutları'nda ön talep fırsatı başladı..

Dreamlife Konutları'nda Anneler günü kampanyası!

Çekmeköy’de, Alemdağ Ormanı ile iç içe konumlanan Dreamlife Konutları, tüm anneler ve anne adayları için, cazip fiyat ve ödeme koşulları sunuyor.

Dreamlife Konutları’nda Anneler Günü'ne özel indirim fırsatı!

Dreamlife Konutları’nda Anneler Günü'ne özel indirim kampanyası başlıyor. Kampanya 8-15 Mayıs tarihleri arasında geçerli olacak ve sınırlı sayıda daireyi kapsayacak.

Dreamlife Konutları'nda bahar kampanyası başladı!

Doğanın tam ortasında şehir konforu vaad eden Dreamlife Konutları’nda avantajlı bahar fırsatları başladı. Dreamlife Konutları’nda teslimlerin başlangıç tarihi 2017’nin ilk çeyreği olarak planlanıyor.

Dreamlife Konutları'nda daire teslimleri 2016'da!

Şubat ayı boyunca lansman dönemine özel 185 bin TL’den başlayan fiyatlarla görücüye çıkan Dreamlife Konutları, kısa süre içinde % 60 ön talep topladı.

Dreamlife Konutları'nda teslim tarihi 2016 olarak belirlendi!

İnt.Avrasya ve Reform İnşaat tarafından, mülkiyeti kendilerine ait toplam 4 bin metrekare arazi üzerine konumlanan Dreamlife Konutları Çekmeköy'de ön talepler alınıyor..

Dreamlife Konutları 185 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

İnt.Avrasya ve Reform İnşaat tarafından, mülkiyeti kendilerine ait toplam 4 bin m2 arazi üzerine konumlanan Dreamlife Konutları Çekmeköy’de ön talep fırsatı başladı.

Dreamlife Konutları Çekmeköy'de ön talep topluyor!

İNT. Avrasya ve Reform inşaat tarafından 20 milyon TL yatırımla, Çekmeköy'de hayata geçirilecek olan "Dreamlife Konutları'nda ön talep dönemi başladı. Projede fiyatlar 185 bin TL'den başlıyor.

Dreamlife Konutları'nda ön talep fırsatı!

İNT.AVRASYA ve Reform İnşaat tarafından 20 milyon TL yatırımla, İstanbul'un yükselen değeri Çekme köy'de hayata geçirilecek olan Dreamlife Konutları'nda ön talep fırsatı başladı..

Toki Kayaşehir Konutları'nın havadan genel videosu!

Toki Kayaşehir Konutları 12 Temmuz 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi. Toki Kayaşehir Konutları'nın havadan fotoğraflarına www.havadanemlak.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Konutların iç mekânları da Arapların taleplerine göre döşenmeye başladı!

İhtiyaçlar ve talepler doğrultusunda proje geliştiren inşaat sektörü, Arapların ilgisi sebebiyle konutların iç mekânlarını da taleplere göre döşemeye başladı. Araplar 14 bin dolarlık banyo ürünü istiyor...

Adana Oğuzeli ve Türkmeneli Toplu Konutları'nın tapuları teslim edildi!

Adana'nın Ceyhan İlçe Belediyesi öncülüğünde inşa edilen ve Namık Kemal Mahallesi'nde yapımı tamamlanan ve toplam 137 daireden oluşan Oğuzeli ve Türkmeneli Toplu Konutları'nın tapuları törenle hak sahiplerine teslim edildi...

Kurtköy Trillium Konutları'nın havadan yeni videosu!

Kurtköy Trillium Konutları'nın havadan yeni videosu havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi. İstanbul Anadolu yakası Pendik Kurtköy bölgesinde hayata geçirilen proje 9 katlı 3 bloktan meydana geliyor.

Pera GYO Sümerpark Konutları'nın 3. bloğu için Ontan İnşaat ile anlaştı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sümerpark Konutları'nın 3. bloğunun inşaatı için Ontan İnşaat ile anlaşma sağlandı...

Dreamlife Konutları ön talep formu Haberi

Dreamlife Konutları ön talep formu

İNT.AVRASYA ve Reform İnşaat tarafından 20 milyon TL yatırımla, İstanbul'un yükselen değeri Çekme köy'de hayata geçirilecek olan Dreamlife Konutları'nda ön talep fırsatı başladı. Yüzde 70'i yeşil alana ayrılan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 normal kat daireler ile farklı büyüklükte bahçe ve çatı dublexleri yer alıyor. 3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu Reşadiye bağlantısına çok yalcın mesafedeki A Dreamlife Konutları Çekmeköy'de, ön talep sürecine yönelik avantajlı fırsatlar Şubat ayı boyunca devam edecek. 


Doğanın tazeleyeci gücü ile her yeni güne yenilenerek uyanma ayrıcalığı sunan projenin çerisinde; kapalı otopark, açık yüzme havuzu, spor sahaları, çocuk oyun alanları bulunuyor. 

Dreamlife Konutları Çekmeköy'ün daire teslimleri 2016 yılı sonunda...