14 / 05 / 2024

DRK Doruk İnşaat Emlak Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi

DRK Doruk İnşaat Emlak Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi

DRK Doruk İnşaat Emlak Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi 12 Mart 2015'te, 400 bin TL sermaye bedeli ile Beylikdüzü'nde, İbrahim Karaduman, Dinçer Karaduman ortaklığında kuruldu.

Doruk Home İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Home İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ekinci ve Mehmet Ertürk ortaklığında kuruldu.

Doruk Platform Vinç Ve Nakliye Hizmetleri İnşaat Otomotiv Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Platform Vinç Ve Nakliye Hizmetleri İnşaat Otomotiv Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Dikmen tarafından kuruldu.

Doruk Atık Yönetimi İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doruk Atık Yönetimi İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Yağan tarafından kuruldu.

Doruk Vinç Taşımacılık İnşaat Hafriyat Tekstil Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Vinç Taşımacılık İnşaat Hafriyat Tekstil Ticaret Sanayi Limited Şirketi Fatih’te  750 bin  TL sermaye bedeli ile Celal Karabulut tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Üstün Tasarım Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstün Tasarım Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Demirbaş ve İsa Doruk ortaklığında kuruldu.

Doruk Emlak İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Emlak İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Hanifi Cila imzasıyla kuruldu.

Doruk Dönüşüm İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Dönüşüm İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermayeyle 7 Haziran'da Şahin Şimşek tarafından kuruldu.

Dorukşah İnşaat kentsel dönüşüme devam ediyor!

Dorukşah İnşaat’tan kentsel dönüşüme devam ediyor. Bakanlık tarafından verilen Kentsel Dönüşüm Riskli Yapı Tespiti Lisans Belgesi’ne 2014 yılından bu yana sahip olan firmanın Türkiye’nin 81 ilinde riskli yapı tespiti yapabilme yetkisi bulunuyor.

Doruk Yalıtım Malzemeleri ve İnşaat Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Yalıtım Malzemeleri ve İnşaat Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aylin Işık tarafından 850 bin TL sermaye ile 28 Mart'ta Güngören, A.Nafiz Gürman Mahallesi, Platform Merter Suıts'te kuruldu.

Doruk Mekan Tasarım ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Doruk Mekan Tasarım ve İnşaat Anonim Şirketi, Ertuğrul Faruk Aydın Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mustafa Feridun Baran Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Küçükçekmece'de kuruldu.

Doruk Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Çetin Göcen tarafından 50 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Esenler, Oruç Reis Mahallesi, T.Kent Caddesi, T.Kent Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

DRK Akçay İnşaat Taahhüt ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DRK Akçay İnşaat Taahhüt ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hasan Akçay ve Yasemin Akçay ortaklığıyla 250 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Ataşehir, Esatpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

DRK Doruk İnşaat Emlak Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

DRK Doruk İnşaat Emlak Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi

DRK Doruk İnşaat Emlak Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi 400 bin TL sermaye bedeli ile 12 Mart 2015'te İbrahim Karaduman, Dinçer Karaduman ortaklığında kuruldu.


DRK Doruk İnşaat Emlak Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1-Geri dönüşüm, kullanım dışı atık, hurda malzeme ve maddelerin kağıt,metal,plastik ve kimyasal maddelerin büro ve ev eşyalarını, atık tekstil ürünlerinin ve her türlü malzemenin alım satımı, ithalat, ihracatı ve söz konusu malzemeleri ayırmak, parçalamak, paketlemek ve imalatını bizzat yaptırmaktır Gerektiğinde fason yapmak ve yaptırmak. Ambalaj atıklarının toplanması, ayrılması konusunda faaliyet göstermek. 2-Belediyelerle ambalaj atığı yönetmeliği dahilinde projeler üretmek, uygulamak, taahhüdünde bulunmak. 3-Özel ve kamu sektörünce üretilen her cins kağıdın alım ve satımı ile her cins kağıdı, kağıttan mamul ürünleri mevzuata uygun olarak ithal etmek...