27 / 04 / 2024

dsi antalya

dsi antalya

DSİ geçen iki yılda Antalya'ya son 10 yılda yapılan yatırımların bir buçuk katı yatırım yaptı. Yıllık yatırım projesi sayısı da 50'den 123'e çıktı.

DSİ'den Antalya'ya 6 baraj müjdesi!

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Antalya’ya 6 baraj daha kazandırmak için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

DSİ Antalya Manavgat'ta imarlı arsa satıyor!

Devlet Su İşleri 13. Bölge Müdürlüğü, Antalya Manavgat'ta yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.  Arsanın satış bedeli 18 milyon 266 bin 245 TL olarak belirlendi.

DSİ'den Antalya'ya 2.3 milyarlık yatırım!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, 2003-2016 yılları arasında Antalya ve ilçelerine 2 milyar 374 milyon 828 bin 628 TL’lik yatırım yaptı.

DSİ Antalya'da 15 adet baraj yapacağını açıkladı!

Devlet sular idaresi Antalya'da sulama amaçlı 15 adet barajın yapımı için proje ve planlama çalışmalarını devam ettiriyor. Yapılan çalışmalarla erozyon ve heyelana karşı önlem alınacak.

DSİ 'den Antalya Kaş'a 60.9 milyon TL'lik yatırım!

DSİ Antalya 13.Bölge Müdürü Turkay Özgül'ün verdiği bilgiye göre bugün saat 14.00'da Kaş Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek törenle temeli atılacak olan tesislerin toplam maliyeti 60.939.005 TL olarak belirlendi.

Antalya DSİ'nin spor tesisleri açıldı!

Antalya DSİ Bölge Müdürlüğü bahçesine yapılan spor tesisleri düzenlenen törenle hizmete açıldı. Tesislerin açılışında konuşma yapan Bölge Müdürü Turkay Özgür, ‘’DSİ olarak Su yapıları yaparak ülkemiz ekonomisine ciddi katkılar sağlamaktayız."dedi.

DSİ Antalya'da 10 yılda yapılan yatırımların bir buçuk katı yatırım yaptı!

DSİ geçen iki yılda Antalya'ya son 10 yılda yapılan yatırımların bir buçuk katı yatırım yaptı. Yıllık yatırım projesi sayısı da 50'den 123'e çıktı.

DSİ'den Antalya'ya 6 baraj müjdesi!

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Antalya’ya 6 baraj daha kazandırmak için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

DSİ Antalya'daki yapılan yatırımlarda incelemelerde bulundu!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Ali Rıza Diniz, Antalya'da bir dizi toplantıya katıldı ve kentte yapılan yatırımlarda incelemelerde bulundu.

DSİ 13.Bölge Müdürü Turkay Özgür Antalya yatırımlarını değerlendirdi!

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, kırsal kalkınmanın anahtarının göl su projeleri olduğunu belirterek, "Bir tarım şehri olan Antalya’da göl su projeleri ile zirai üretimi artırarak çiftçimize büyük kazanç sağlamayı hedefliyoruz" dedi.

Antalya'da DSİ yatırımları devam ediyor!

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Antalya’da yeni yatırımlarla sulanmayan toprak bırakmamak için çalışmaya devam ettiklerini belirtti. Yatırımlarla Antalya’da zirai üretimi artırarak çiftçiye büyük kazanç sağlamak hedefleniyor...

Antalya'da DSİ inşaatları devam ediyor!

DSİ Antalya 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, yapımı devam eden göl ve su projelerinin inşaatları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Özgür, "237 280 dekar tarım arazisini suya kavuşturarak çiftçimizin hayallerini gerçekleştireceğiz" dedi...

Antalya Limanı'ndaki eski tekneler kaldırılıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Yat Limanı İşletme Müdürlüğü, terk edilmiş eski tekneleri kaldırarak limanda görsel kirliliği temizliyor

Antalya Limanı'nın yolcu salonu yenilenecek

Antalya Limanı'nda yolcu salonunun yenileneceği ve yaklaşık altı ay sürecek çalışmalar sırasında gelen yolculara çadırda hizmet verileceği bildirildi

dsi antalya Haberi

dsi antalya

Geçen yıl G20 Zirvesi'ne ev sahipliği yapan ve Türkiye'nin ilk EXPO'suna ev sahipliği yapmaya hazırlanan Antalya, son yıllarda büyük bir yatırım atağına şahit oluyor. Bu yatırım hareketliliğinin en güzel örneklerinden biri DSİ'de yaşanıyor. 2013-2015 yılları arasında DSİ'nin Antalya'daki yatırım miktarı, 2003-2012 yılları arasındaki toplam yatırım miktarının bir buçuk katına çıktı ve 834 milyon TL'ye ulaştı. 2010 öncesi ortalama 50 olan yıllık yatırım projesi sayısı 2015'te 123'e ulaştı. DSİ 13'üncü Bölge Müdürü Turkay Özgür, 2003- 2015 yılları arasında Antalya'da 2 baraj ve 16 gölet inşa edildiğini anlatarak "Bu sayede 286 bin 929 dekar araziyi sulamaya açarak vatandaşlarımıza yılda 582 milyon TL zirai gelir artışı sağlandı" diye konuştu. 


GÖL-SU PROJESİ 


Özgür, "Göl-Su Projesi kapsamında Antalya'da 69 adet baraj, gölet ve sulama tesisi inşa...