28 / 04 / 2024

dsi aydın yatırımları

dsi aydın yatırımları

Orman ve Su İşleri Bakanı Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 2003-2016 yılları arasında DSİ tarafından Aydın'a yapılan toplam yatırım tutarının 4 milyar 201 milyon liraya ulaştığını söyledi.

DSİ, Aydın’ın içme suyu sorununu çözüyor!

Devlet Su İşleri (DSİ) Bölge Müdürlüğü, Aydın ilinin 2050 yılına kadar olan içme, kullanma ve endüstri suyu ihtiyacı karşılayacak projeleri hayata geçiriyor.

Akfen GYO Masanda Turizm Yatırımları'nı satın aldı!

Akfen GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Masanda Turizm Yatırımları A.Ş.'nin satın alınması hakkında açıklama yaptı.

Akfen GYO Masanda Turizm Yatırımları'nı satın aldı!

Akfen GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Masanda Turizm Yatırımları A.Ş.'nin satın alınması hakkında açıklama yaptı.

Gayrimenkul yatırımlarının yeni gözde ilçesi: Çekmeköy!

Çekmeköy, İstanbul'un gözde ilçelerinden biri oldu. İlçe, çevresindeki ormanları, metro ulaşımı ve otoyol kavşaklarına yakınlığı ile dikkat çekiyor. Bölgede hem gayrimenkul firmalarının yatırımları arttı hem de emlak yatırımcılarının iştahı...

Hamdi Akın: Yatırımlarımızda start up’ların payı artacak!

2021'de ciddi birleşme ve satın almalar olmasını bekleyen Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, bu süreçte start up'lara yatırımların artacağını öngörüyor. Akfen'in de özellikle teknoloji ve biyokimya start up'larına yatırım yapacağını söylüyor.

AVM yatırımcıları yatırımlarından vazgeçmiyor!

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Altaş, 2. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'nde konuştu. AVM yatırımcıların yatırımlarından vazgeçmediğini söyledi.

Aydınlı Grup inşaat sektöründeki yatırımlarına devam ediyor!

Aydınlı Grup Üst Yöneticisi Erbey, "Aydınlı İnşaat'ın tek firma olarak yükleniciliğini üstlendiği Kozyatağı A Rezidans Projesi gibi yatırımlarımızla ülke ekonomisine katma değer sağlamaya devam etmek istiyoruz." diye konuştu. 

Martı GYO turizm yatırımlarının sürelerini uzatıyor!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kamu taşınmazları üzerindeki turizm yatırımlarının sürelerinin uzatılması başvurusu hakkında açıklama yaptı.

AVM'de TL'ye dönüş yatırımları azaltabilir!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kiralarda dövizden TL'ye dönüşüm formülünü açıkladı, TL'ye geçişle öngörülebilir bir planlama yapabileceklerini söyleyen perakendeciler yeni uygulamadan memnun ama AVM tarafında yeni yatırımların azalması bekleniyor.

Tuzla Aydınlı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tuzla Aydınlı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 5 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

Türkiye'nin kredi notları yatırımları durduramadı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı bir programda Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşlarının Türkiye'ye verdiği notlara değinerek notların yatırımları etkilemediğini belirtti.

İnşaat yatırımları referandumu bekliyor!

Çiçek Kardeşler İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çiçek, yatırımcıların 2016'da 'bekle gör' politikası izlediğini söyledi. Çiçek, inşaat firmalarının yatırımlarını referandumdan sonraya bıraktığını belirtti.

Aydın Çıldır Havaalanı 2018 yatırım programına alınacak!

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Aydın için yatırım önceliğinin Çıldır Havaalanı olduğunu belirterek, "Çıldır'ın 2018 yatırımlarına alınması için Ankara'da yoğun mesai harcıyoruz" dedi.

Aydın yatırımlarında öncelik Çıldır Havaalanı'nın!

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, AK Parti hükümetinin kente yapacağı yatırımlarda önceliğin Çıldır Havaalanı'na verileceğini söyledi.

dsi aydın yatırımları Haberi

dsi aydın yatırımları


Orman ve Su İşleri Bakanı Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 2003-2016 yılları arasında DSİ tarafından Aydın'a yapılan toplam yatırım tutarının 4 milyar 201 milyon liraya ulaştığını söyledi. Dev yatırımlarla Aydın'ın su ihtiyacını ortadan kaldırdıklarını dile getiren Bakan Eroğlu, "2003 yılından bugüne kadar Aydın'da 6 baraj ve 3 göleti hizmete aldık. Tamamladığımız tesislerde toplam 566,36 milyon metreküp su depoladık. 2019 yılı sonuna kadar bölgede 11 baraj ve 10 gölet projesini daha hayata geçireceğiz. İnşa edeceğimiz sulama projeleriyle toplam 26,325 milyon metreküp su depolanacak" diye konuştu.

DSİ tarafından Aydın'da inşaat çalışması sürdürülen Gökbel Barajı'nın tamamlanmasıyla Çine ve Koçarlı Bağarası ovalarında 210 bin 690 dekar zirai arazinin modern sulama sistemine kavuşacağını dile getiren Eroğlu, "Gökbel Barajı hizmete alındığında milli ekonomiye yılda 231 milyon...