23 / 07 / 2024

dsi çorum tesisi

dsi çorum tesisi

Eroğlu: "Türkiye'de bu sene bir miktar kurak geçiyor ancak biz tedbirimizi aldık. İçme suyu konusunda şu anda barajlarımız yüzde 60 oranında dolu. Herhangi bir sıkıntı yok" dedi.

Çorum Binicilik Tesisi kiralama ihalesi 8 Ekim'de!

Çorum Belediyesi tarafından inşa edilen binicilik tesisinin kiralama ihalesi 8 Ekim'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Çorum Slinkent Konutları'nda imar değişikliği!

Çorum Slinkent'te TOKİ tarafından inşa edilecek 500 konut için imar değişikliği yapıldı. İmar planında, sosyal kültürel tesis, cami, anaokulu, sağlık tesisi ve park alanları da yer alıyor.

DSİ'den Çorum’a 30 proje!

Çorum'a 2003-2015 yılları arasında toplam 887 milyon liralık yatırım yapan DSİ'nin 2016 yılında yapılan harcamalarla birlikte yatırım tutarı 982 milyon liraya ulaştı. 2019 yılı sonuna kadar 4 adet baraj ve 26 adet gölet olmak üzere toplam 30 proje hayat bulacak.

Çorum'da 22 köye sulama tesisi inşa edilecek!

Ak Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Çorum Merkez ve İlçe Köylerine 22 adet Sulama Tesisi yapılacağı müjdesini verdi.

Çorum'a 70 milyon liralık katı atık tesisi!

Çorum'da, Avrupa Birliği desteğiyle kurulacak 70 milyon liralık katı atık tesisi ve çöp toplama istasyonunun yapımına başlandığı bildirildi.

DSİ, Çorum'da dört tesis inşa edecek!

Eroğlu: "Türkiye'de bu sene bir miktar kurak geçiyor ancak biz tedbirimizi aldık. İçme suyu konusunda şu anda barajlarımız yüzde 60 oranında dolu. Herhangi bir sıkıntı yok" dedi.

DSİ'den Çorum'a 78 proje!

Çorum'daki en büyük yatırımcı kuruluşları arasında yer alan DSİ 5. Bölge Müdürlüğü'nün Çorum'da toplam 78 proje üzerinde çalıştığı belirtilirken, bu projelerin toplam proje tutarı 785 milyon 250 bin TL olarak açıklandı.

Çorum Alaca'da yeni arıtma tesisi faaliyete geçti!

Çorum'un Alaca Belediyesi 'nin en önemli yatırımları arasında yer alan içme suyu arıtma tesisi tamamlanarak hizmete girdi. İlçenin içme suyu şebekesine bağlantısı gerçekleşti.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan Çorum'un 4 ilçesine destek!

Çorum'un Laçin ve İskilip Belediyelerine yol süpürme aracı, Osmancık Belediyesi'ne atıksu artıma tesisi için 150 bin lira, Bayat Belediyesi'ne de çöp konteynırları için 50 bin lira destek sağlandı...

DSİ'den Çorum'a 600 milyon TL'lik 37 tesis yatırımı!

DSİ yatırımları ve iş programlarının, karşılaşılan sorunların değerlendirildiği toplantıda Çorum 'a yapılacak ve yaklaşık 600 Milyon TL'ye mal olacak 37 tesisin çalışmaları hakkında bilgiler verildi...

Doğu Mobilya Çorum'da üretim tesisi kurmayı planlıyor!

Doğu Mobilya, 2 milyon dolarlık yatırımla Çorum Organize Sanayi Bölgesi'nde üretim tesisi kurmayı planlıyor. 2015 yılına kadar faaliyete almayı planladığı bu tesisle seri üretime geçmeyi amaçlayan firma, aynı zamanda ihracat yapmayı da hedefliyor

Çorum Alaca'nın 100 yıllık içme suyu problemi ortadan kalkacak!

Çorum Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz yaptığı açıklamada, "Önümüzdeki yıl içinde tamamlanacak arıtma tesisi, Alaca' nın 100 yıllık içme suyu problemini ortadan kaldıracak" dedi....

Doğu Mobilya 2 milyon dolarlık yatırımla Çorum'da üretim tesisi kuracak!

Ahşap mobilya alanında kişiye ve alana özgü üretim yapan Doğu Mobilya, 2 milyon dolarlık yatırımla Çorum Organize Sanayi'de üretim tesisi kurmayı planlıyor.Tesisin 2015'te üretime geçmesi hedefleniyor..

dsi çorum tesisi Haberi

dsi çorum tesisi

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Türkiye'de bu sene bir miktar kurak geçiyor ancak biz tedbirimizi aldık. İçme suyu konusunda şu anda barajlarımız yüzde 60 oranında dolu. Herhangi bir sıkıntı yok" dedi.


Orman ve Su İşleri Bakanlığınca gerçekleştirilen çeşitli yatırımların açılış ve temel atma törenine katılmak için kente gelen Bakan Eroğlu, Çorum Valiliği önünde Vali Ahmet Kara, TBMM İdare Amiri Salim Uslu, AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Vekili Jandarma Albay Metin Özbek, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve daire müdürleri tarafından karşılandı.


Valilik şeref defterini imzaladıktan sonra Vali Kara'dan Çorum ile ilgili bilgi alan Eroğlu, daha sonra konferans salonunda Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez, DSİ Genel Müdürü Ali Rıza Diniz ile Doğa Koruma ve...