18 / 05 / 2024

DSİden yatırım projeler

DSİden yatırım projeler

AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, Devlet Su İşleri (DSİ) 67. Şube Müdürlüğü'nün Mersin il genelinde yapmakta olduğu yatırımların toplam bedelinin 763 milyon lira olduğunu belirtti.

2024 Yatırım Programı’ndaki projeler ve tutarları Resmi Gazete'de yayımlandı!

2024 Yılı Yatırım Programı’nda yer alan projeler ve tutarları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanarak Resmi Gazete’de yayımlandı. İşte ayrıntılar...

İslam Memiş yatırımcılara seslendi! Buna yatırım yapan servetine servet ekleyecek! Tam 12'den vuracaksınız!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, elinde belli bir birimi olan yatırımcılara seslendi. Buna yatırım yapan servetine servet ekleyecek. Tam 12'den vuracaksınız!

Çin'den yılın ilk yarısında demiryolu ağına 46 milyar dolarlık yatırım!

Çin Devlet Demiryolları, ulusal demiryolları projelerine yönelik sabit yatırımın, bu yılın ilk yarısında geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 1,2 oranında artış gösterdiğini açıkladı. Çin'den yılın ilk yarısında demiryolu ağına 46 milyar dolarlık yatırım yaptı...

TCMB'den yatırım taahhütlü avans kredisi açıklaması!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Türk lirası cinsi reeskont kredileri için tahsis edilen imkanın 20 milyar lirasının yatırım taahhütlü avans kredisi olarak kullandırılacağını, söz konusu kredilerin azami 10 yıl vadeli ve sabit faizli olacağını duyurdu.

18 yılda Balıkesir için yatırım programına alınan projeler mecliste!

2002-2020 yılları arasında Balıkesir için yatırım programına alınan projeler meclis gündemine taşındı. CHP'li Aytekin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İş Yatırım Menkul Değerler, İş Kuleleri Kule 2'den ofis kiraladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin İş Kuleleri Kule 2'den 659,2 metrekarelik ofis alanı kiraladığını duyurdu.

Ürdün’den Türk müteahhitlere yatırım çağrısı!

Ürdün ekonomi yönetimi Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri başkanları ile yatırım fırsatlarını değerlendirdi. Bölgede, Türkiye'den bekledikleri yatırımı alamadıkları söylendi.

IC İÇTAŞ Enerji'den 2.5 milyar dolarlık yatırım!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan istihdam ve yatırım seferberliğine önemli bir destek de IC İÇTAŞ Enerji'den geldi geldi.

Taşyapı İnşaat'a yatırım yapılabilir notu!

Taşyapı İnşaat, JCR Eurasia Rating'den 'yatırım yapılabilir' notu aldı. JCR, firmanın uzun vadeli ulusal notunu 'BBB-' olarak açıklarken, görünümünü ise 'durağan' olarak belirledi.

Kazakistan'da Türk yatırımı artacak!

Kazakistan Kazinvest Ulusal İhracat ve Yatırım Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Borisbiy Jangurazov, ülkedeki Türk yatırımcılara destek sağlandığını böylelikle Türkiye’den yatırım akımının artacağını düşündüğünü bildirdi.

İş GYO, İş Yatırım Menkul Değerler'den danışmanlık hizmeti alacak!

İş GYO, TSKB GYO ile birleşme sürecinin yürütülmesi ve ayrılma hakkının kullanılması kapsamında İş Yatırım Menkul Değerler''den danışmanlık ve aracılık hizmeti alınmasına oy birliği ile karar verdi.

Venezuela Türkiye'den yatırım bekliyor!

Ekonomik krizle boğuşan Venezula'nın Dış Ticaret ve Uluslararası Yatırım Bakanı, Türk iş adamlarına yatırım çağrısı yaptı.

DSİ'den Antalya'ya 2.3 milyarlık yatırım!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, 2003-2016 yılları arasında Antalya ve ilçelerine 2 milyar 374 milyon 828 bin 628 TL’lik yatırım yaptı.

DSİden yatırım projeler Haberi

DSİden yatırım projeler

AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, Devlet Su İşleri (DSİ) 67. Şube Müdürlüğü'nün Mersin il genelinde yapmakta olduğu yatırımların toplam bedelinin 763 milyon lira olduğunu belirtti.  Milletvekili Uzun, 67.Şube Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, Şube Müdürü Mehmet Güneş ve birim amirlerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Önümüzdeki dönemde yapılacak olan DSİ yatırımları ile ilgili görüş alışverişinde de bulunan Uzun, Tarsus ilçesinde yapımı süren Pamukluk Barajı ile barajın ikmal inşaatı, isale hattı, içme suyu arıtma tesisi, sulama iletim kanalı ve tesisleri ile ilgili bilgi aldı. Şube Müdürü Güneş'in, Tarsus Karaevli, merkez Toroslar ilçesindeki Değnek, Değirmendere, Yüksekoluk, Gözne ve merkez Mezitli ilçesindeki Cemilli Çevlik göletlerinin son durumu hakkında bilgi verdiği Uzun, ayrıca ihalesi yapılacak olan Değirmençay Barajı, Erdemli ilçesindeki Sorgun Barajı, Aksıfat Barajı...