10 / 05 / 2024

DSP adayı Hakan Tartan

DSP adayı Hakan Tartan

Konak Belediye Başkanı ve DSP adayı Hakan Tartan, "Kente yeni yeşil alanlar kazandırdım. Yeni kent planı, İzmir'in umudu oldu. Şu andaki yatırım tutarı 2 milyar dolar düzeyinde." dedi.

Kiralık ve satılık konut fiyatları fırladı!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkan Adayı Hakan Akçam, yükselen ev kiralarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Akşam, konut sektöründe fırsatçılığın başladığını belirtti.

Kepez Düdenbaşı'nda imar problemi çözüldü!

Kepez Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı AK Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, bölgede mülkiyet, imar problemlerinin çözüldüğünü söyledi.

İstanbul Bahçelievler'e iki yeni hastane müjdesi!

AK Parti’nin İstanbul Bahçelievler’deki adayı Hakan Bahadır, ilçeyi spor ve sağlık merkezi yapacaklarını söyledi. Bahadır, ilçeye iki yeni hastane müjdesi de verdi...

Kepezaltı Santral'in tapuları dağıtılacak!

Antalya Kepez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Kepez Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, 123 projesini açıkladı. Tütüncü, ''Kepezaltı Santral'in tapularını dağıtacağız'' dedi.

Hakan Bahadır kimdir?

Hakan Bahadır'ın 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Bahçelievler İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Hakan Bahadır kimdir? Hakan Bahadır bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Hakan Koçer: Gayrimenkul ile teknolojiyi birleştirdik!

Markalaşmış projelere danışmanlık hizmeti veren Experium’u kuran Hakan Koçer, özel bir yazılım geliştirdi. Bu yazılımla kiracının aidatı ödeyip ödemediği, günlük kaç kiracı adayının evi gezdiği gibi bilgiler yatırımcıya bildiriyor.

Abdurrahman Öz seçim beyannamesinde TOKİ'ye yer verdi!

AK Parti Aydın milletvekili Abdurrahman Öz ve AK Parti Aydın milletvekili adayı Hakan Çağlar Erürker ile AK Parti Nazilli İlçe Başkanı İmran Acar 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında STK’lara ziyaretlerini sürdürüyor.

Hakan Tütüncü: Kepez'de emsal artışı ile ada problemi çözülecek!

Antalya KEPEZ Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Hakan Tütüncü, Beşkonaklılar Mahallesi 'nde yapılan mitingde bölgeye yapılan ve yapılacak olan hizmetleri anlattı. Tütücü 'Kepez'de emsal artışı ile ada problemi çözülecek' dedi.

Hakan Tütüncü: Beşkonaklılar'da emsal artışı ile ada problemi çözülecek!

Beşkonaklılar Mahallesi’nde yapılan mitingde bölgeye yapılan ve yapılacak olan hizmetleri anlatan Kepez Belediye Başkanı ve AK adayı Hakan Tütüncü, Beşkonaklılar'da emsal artışı ile ada probleminin çözüleceğini söyledi...

Hakan Tütüncü: Altınova'nın parselasyon çalışması bu yıl içerisinde bitecek!

Kepez Belediye Başkanı ve Ak Parti Kepez Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Antalya Adıyamanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin, Altınova Sinan Mahallesi'nde gerçekleştirdiği toplantıya katıldı.

Hakan Gültekin Ardeşen için 33 projesini tanıttı!

AK Parti Ardeşen İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Proje Tanıtım Toplantısı'nda Ardeşen Belediye Başkan Adayı Hakan Gültekin 6’sı mega, 33 projesini tanıttı. Program Ardeşen Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlendi...

Hakan İnci kimdir?

CHP Malatya Belediye Başkan Adayı Hakan İnci kimdir? Hakan İnci, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Malatya Belediye Başkan Adayı Hakan İnci'nin biyografisi...

Hakan Tartan, İzmir'e yeni yeşil alanlar kazandırdım!

Konak Belediye Başkanı ve DSP adayı Hakan Tartan, "Kente yeni yeşil alanlar kazandırdım. Yeni kent planı, İzmir'in umudu oldu. Şu andaki yatırım tutarı 2 milyar dolar düzeyinde." dedi.

DSP adayı Hakan Tartan Haberi

DSP adayı Hakan Tartan

Siyasetin hizmetin önüne geçtiğini, herkesin yapay tehditlerle halkı korkuttuğunu, antidemokratik yöntemlerin kullanıldığını söyleyen Konak Belediye Başkanı ve DSP adayı Hakan Tartan, "Biraz hizmet konuşalım, biraz kentin geleceğini konuşalım. Bunlar yok. izmir'e yazık oluyor. Halkıma güveniyorum. Konak'ta aday olan isimler içinde deneyimli tek aday benim. Kentin sorunlarını ve çözümünü bilen tek aday benim. 'Kavga değil, sevgi diyen tek aday benim. Yaptıklarım, yapacaklarımın da teminatı. Hizmetin adresi benim." şeklinde konuştu. 


Beş yıl boyunca önemli hizmetler yaptığına değinen Başkan Tartan, üç defa yılın en başarılı belediye başkanı seçildiğini hatırlattı. Türkiye'ye ilk defa başarılı bir restorasyon projesiyle Avrupa Mimarlık Ödülü'nü getirdiğini ve şehir dönüşümü yaptığını ifade eden Tartan, şöyle konuştu: "Kente yeni yeşil alanlar kazandırdım. Yeni kent planı, İzmir'in umudu oldu. Şu andaki yatırım...