02 / 05 / 2024

DTZ Pamir ve Soyuer projesi

DTZ Pamir ve Soyuer projesi

DTZ Pamir ve Soyuer firması Türkiye Gayrimenkul Pazarı hakkında rapor hazırladı. Rapor, Türkiye ekonomik gelişmeler, İstanbul ofis pazarı, Türkiye perakende pazarı ve Avrupa Sürdürülebilirlik Rehberi bilgilerini içeriyor...

Zentra Gayrimenkul Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Zentra Gayrimenkul Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 7 milyon 229 bin 488 TL sermaye bedeli ile Pamir Güçlü Dizdar, Şefik Yılmaz Dizdar ve Ayşe Pürlen Dizdar Köksalan ortaklığında kuruldu.

Enaş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Enaş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta Hasan Çınar, Murat Doğan, Cansel Nurat Aksoy, Mehmet Reha Pamir ve Kayahan Karadaş ortaklığında kuruldu.

Pamir Paslanmaz Metal İnşaat Makina Kimya Otomotiv Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pamir Paslanmaz Metal İnşaat Makina Kimya Otomotiv Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli le Barış Macit tarafından kuruldu.

Pamir Gayrimenkul İnşaat Emlak İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pamir Gayrimenkul İnşaat Emlak İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Basher Ahmad Şahab tarafından kuruldu.

KLP Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KLP Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Kave Pamir tarafından kuruldu.

Pamir&Soyuer özel projelere de danışmanlık yapacak!

Arsa, ticari ve konut alanlarında gayrimenkul yatırım danışmanlığı hizmetleri veren Pamir&Soyuer, bu alanda dünyanın önde gelen firmalarından Knight Frank ve Douglas Elliman ile işbirliğine gitti.

No 11 Gayrimenkul Geliştirme Konaklama Hizmetleri İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

No 11 Gayrimenkul Geliştirme Konaklama Hizmetleri İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Anıl Yılmaz, Yalım Pamir Birlik ve Rabia Birlik ortaklığında 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

DTZ Türkiye 2016 yılı 4. çeyrek raporu yayınlandı!

DTZ Pamir&Soyuer tarafından Türkiye Gayrimenkul Pazarı hakkında hazırlanan “Gayrimenkul Haberleri 2016 4. Çeyrek” başlıklı raporu yayınlandı.

Demiröz Teknoloji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Demiröz Teknoloji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 4 milyon TL sermaye ile bugün Pamir Mustafa Demiröz, Sinem Şöhret Demiröz Ve K.İsmail Davut Demiröz Ortaklığında kuruldu.

İstanbul ofis bölgelerinde 1.4 milyon metrekare ofis arzı bulunuyor!

DTZ Pamir & Soyuer'ın hazırladığı DTZ Türkiye 2015 yılı 2. çeyrek raporu yayınlandı. Raporda İstanbul'daki ofis arzı incelendi.

DTZ Türkiye 2015 yılı 4. çeyrek raporu yayınlandı!

DTZ Pamir&Soyuer tarafından Türkiye Gayrimenkul Pazarı hakkında hazırlanan DTZ Türkiye 2015 yılı 4. çeyrek raporu yayınlandı. En yüksek kira değeri geçen dönem ile aynı olarak Levent-Etiler bölgesinde 47 ABD dolar/metrekare/ay seviyesinde kaldı.

Beşiktaş Number 7 Apartments 13.5 milyon dolara satışa çıkarıldı!

DTZ Pamir& Soyuer tarafından satışa çıkarılan Number 7 Apartments 25 dekorasyonlu daireden meydana geliyor. Proje Beşiktaş Abbasağa Mahallesi'nde konumlandırılıyor.

DTZ Türkiye 2015 yılı 3. çeyrek raporu yayınlandı!

DTZ Pamir & Soyuer tarafından Türkiye Gayrimenkul Pazarı hakkında hazırlanan DTZ Türkiye 2015 yılı 3. çeyrek raporu yayınlandı...

DTZ Pamir ve Soyuer projesi Haberi

DTZ Pamir ve Soyuer projesi

DTZ Pamir ve Soyuer firması Türkiye Gayrimenkul Pazarı hakkında rapor hazırladı. “Property Times Turkey 2013 Q1 - Türkiye Gayrimenkul Pazarı 2013 1. Çeyrek” başlıklı araştırma raporu ekte bulunuyor.

Türkiye ekonomik gelişmeler, İstanbul ofis pazarı, Türkiye perakende pazarı ve Avrupa Sürdürülebilirlik Rehberi hakkında bilgiler içeren çeyrek dönem raporu olarak tasarlandı.

İlgili raporu görmek için tıklayın

Web: