02 / 05 / 2024

dubai cityscape inşaat sektörü değerlendirmesi

dubai cityscape inşaat sektörü değerlendirmesi

Geçen hafta boyu Dubai'de dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarlarından Cityscape Global'e adeta 'hücum' eden Türk gayrimenkul sektörü temsilcilerinin kafalarında tek bir soru vardı: Türkiye'deki mevcut gelişmeler sektörü nasıl etkileyecek?

Melih Gökçek Dubai'de inşaat şirketi kurdu iddiası!

Görevden alınan Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Melih Gökçek döneminde, 2004'te, 2 belediye şirketinin yüzde 49 ortaklık ile Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkenti Dubai’de bir inşaat şirketi kurduğu belirlendi.

İnşaat sektörü gözünü Körfez'e dikti!

İnşaat ve yapı sektöründe bütün dünyanın gözünü diktiği BIG 5 Dubai, BIG 5 Qatar ve Mosbuild Fuarları Türk inşaatçılarını bekliyor.

How to Buy Property in Turkey kitapçığı Dubai Cityscape Fuarı'nda dağıtılacak!

How to Buy Property in Turkey kitapçığı ı 2-4 Ekim 2018 tarihleri arasınd Dubai Cityscape Global Fuarı'nda dağıtılacak...

Dubai Land İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dubai Land İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alaa Alshkh Hassan ve Emad Alshıkh Hassan ortaklığında kuruldu. 

Versus Dragos'tan Dubai Modeli İnşaat İlerledikçe ödeme planı!

Toplamda 227 daireden meydana gelen Versus Dragos'tan ev sahibi olmak isteyenler "Dubai Modeli" "İnşaat İlerledikçe" ödeme planından faydalanabiliyor..

Türk inşaat firmaları Körfez’den vazgeçmedi!

Dubai Cityscape Global 2017 Fuarı'na katılan Türk inşaat stantları, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin de katılımıyla yoğun ilgi gördü. Şirketler şimdi gelen ön talebi satışa çevirmek için harekete geçti.

Dubai Cityscape, Türkiye ekonomisi için önemli!

Yeni Akit Gazetesi yazarlarından Sedat YILMAZ bugünki yazısında Türkiye’den 12 firmanın katılım gösterdiği Dubai Cityscape Fuarını değerlendirdi.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Dubai Crystal Towers'ın inşaatını tamamladı!

Tabanlıoğlu Mimarlık’ın Dubai’de tasarladığı Crystal Towers’ın inşaatı tamamlandı. Kentin doğal bir uzantısı olarak kentte yaşayanlarla buluşma öngörüsüyle geliştirilen Crystal Towers, Dubai’de bu misyonu üstlenen öncü proje konumunda.

Artaş İnşaat’a Dubai'den ortaklık teklifi!

Artaş İnşaat, Dubai Cityscape'ye bu yıl 11 projesiyle katıldı. 1.2 milyar lira yatırım değerine sahip Avrupa Konutları Yamanevler projesinin de lansmanını Dubai'de yapan firma, fuarda körfezli yatırımcılardan büyük ilgi gördü.

Artaş İnşaat 11 projesiyle Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

Dubai Cityscape’ye bu yıl 11 projesiyle katılan Artaş İnşaat, Türkiye’nin yüksek yatırım potansiyelini Körfezli yatırımcılara sundu. Avrupa Konutları Yamanevler projesinin de lansmanını Dubai’de yapan firma, fuarda körfezli yatırımcılardan büyük ilgi gördü.

Dubai'de 3 milyar dolarlık 47 inşaat ihalesi yapılacak!

Dubai'de, Expo 2020 dünya fuarı için yerel ve yabancı şirketlere açık olmak üzere, 3 milyar dolar değerinde 47 inşaat ihalesi açacak. Expo 2020 için, alanı 438 hektar olacak olan fuar alanının yanı sıra binlerce yataklık oteller inşa edilecek ve Dubai metro hattı genişletilecek.

Dubai Cityscape Global 2016 Fuarı için İngilizce ek çıkarıldı!

Yeni Şafak, birçok yatırımcıyı bir araya getiren dünyanın en önemli gayrimenkul buluşmalarından biri olan Dubai Cityscape Global 2016 Fuarı'na özel İngilizce ek çıkardı.

Dubai Cityscape Global 2016 Fuarı kapılarını açtı!

Darbe girişiminin ardından güç birliği yapan inşaat sektörünün baş isimleri, yurtdışı tanıtımlarına ağırlık vermeye başladı. Bu kapsamdaki ilk adres ise bu ay Dubai'de gerçekleştirilecek Cityscape Fuarı oldu. Firmalar, fuarda "Türkiye yatırım için doğru adres" mesajını veriyor.

dubai cityscape inşaat sektörü değerlendirmesi Haberi

dubai cityscape inşaat sektörü değerlendirmesi

Geçen hafta boyu Dubai'de nefes almayı zorlaştıran 45 derecelik sıcaklığa rağmen dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarlarından Cityscape Global'e adeta 'hücum' eden Türk gayrimenkul sektörü temsilcilerinin kafalarında tek bir soru vardı: Türkiye'deki mevcut gelişmeler sektörü nasıl etkileyecek? 


Öyle ya işte fuarın birinci günü tam da ilk basın toplantısı öncesinde Iğdır'dan gelen şehit haberleri bir anda fuar merkezindeki Türk stantlarının üzerine kara bulutlar olarak çöktü. 4 saat uçuş süresi olan 3228 kilometre uzaklıktayız ama Türkiye'den gelen son dakika haberi konuşmalara damgasını vurmaya başladı bile. 


Çalık Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Feyzullah Yetgin sunumuna şehitleri anarak başlıyor, Artaş Grubu patronu Süleyman Çetinsaya'nın gözleri dolu dolu, "Büyütüp yetiştiriyorsun, kolay değil" diyor. 


Noktayı Dumankaya Holding Yönetim Kurulu Üyesi Barış Dumankaya koyuyor: "Benim burada ne işim var, şu anda...