01 / 05 / 2024

Dubai çöl projesi

Dubai çöl projesi

Dubai’de yapılacak havacılık ve lojistik üssü projesi Türk şirketlerinin takibinde. Projenin büyüklüğü 32 milyar doları buluyor. Türkiye’nin Dubai Ticaret Ataşeliği, projenin Türk firmaların takibinde olduğunu belirtti

TOKİ Bingöl projesi için geri sayım başladı! 108 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl projesi için geri sayım başladı. Projede konutların dışında ticaret merkezi de yer alacak.

TOKİ'den Bingöl'e 108 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl projesi 15 Aralık 2023 tarihinde ihaleye çıkacak. Söz konusu projede 108 konut yer alıyor.

TOKİ bir il için daha tarih açıkladı! 108 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bingöl projesi için yeni ihale tarihini açıkladı. TOKİ'nin yeni projesinde 108 konut yer alacak.

TOKİ Konya Ardıçlı Projesi'nde teslimler Ağustos ayında!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından (TOKİ), Konya Ardıçlı Projesi kapsamında 4. ve 5. etaplarda devam eden çeşitli işlemlerinin ardından bu ay içerisinde belirli bir program dahilinde teslim edileceği belirtildi.

TULİP projesi kapsamında portatif ağıllar ve ahırlar hibe ediliyor! İşte proje detayları!

TULIP Projesi hayvancılık yetiştiriciliği yapan kimseleri ilgilendiren bir haberle öne çıktı. Söz konusu olan proje kapsamında düzenlenecek olan Küçükbaş Portatif Çadır Ağıl Projesi hakkında bilgilendirme toplantıları gerçekleştirilecek.

TOKİ Kırıkkale projesi için tarih açıklandı! Kırıkkale Bahşılı'ya 210 ucuz konut geliyor!

2023'e yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırıkkale Bahşılı projesi için ihale tarihini açıkladı. İşte proje detayları...

TOKİ Balıkesir Altıeylül projesi bugün ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül projesinde yer alan 726 adet konutun ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Balıkesir Altıeylül projesi için düğmeye bastı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir Altıeylül projesi için düğmeye bastı.

TOKİ'den o ile 212 yeni konut müjdesi!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Güdül projesi için start verdi. Projede toplam 212 adet konut yer alacak.

TOKİ Tuzla Aydınlı Konaşlı projesi için düğmeye bastı!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi,Aydınlı Mahallesi, Konaşlı Mevkii 508 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 27 Ağustos 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Sinpaş GYO'nun Sancaktül projesi Servet GYO'ya satıldı!

Sinpaş GYO'nun arsa sahipleri Sancak Havayolları A.Ş. ve Sancak Tül Sanayi A.Ş. ile imzaladığı inşaat sözleşmesinin 170 milyon TL bedelle Servet GYO'ya satılmasına karar verildi.

Kanal İnegöl projesi için düğmeye basıldı!

Bursa İnegöl Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kanal İnegöl’de çalışmalar başladı. Projenin 2021 yılı sonunda tamamlanması bekleniyor.

Manisa'da inşaat işçisiydi! Hibe desteğiyle patron oldu

Manisa'da inşaat işçisi olarak çalışan Abdullah Ecevet, "Besi Sığırcılığı Projesi" kapsamında devletten hibe desteği alarak, kendi işinin patronu oldu.

Dubai çöl projesi Haberi

Dubai çöl projesi

Duyuruya göre “Dünyanın en büyük havacılık mega üslerinden birisi ve Körfez Bölgesi’nin en hızlı büyüyen havayolu firması Emirates’in de ana merkezi olması öngörülen bir ‘Çöl Projesi’ için 32 milyar dolarlık yatırım planı” var. 


Ekonomi Bakanlığı’nın web sayfasındaki açıklamada proje ile ilgili gelişmeler şöyle özetleniyor: 


“Dubai Emiri Şeyh Mohammed bin Rashid söz konusu yatırım projesini onayladı. Emirates firması tesislerini bu üsse 2020 yılının ortası itibariyle taşımış olacak. Halihazırda Emirates firmasının uzun mesafe yolcu taşımacılığında dünya üzerindeki en büyük filoya sahip olduğu ve ülkedeki bir numaralı havalimanı olan Dubai International’ın uluslararası yolcu sayısı bazında ilk sırada yer alan Londra Heathrow Havalimanı ile dengeli bir konuma yükseldiği bilinmekte. Yapılacak yatırım çerçevesinde Birleşik Arap Emirliği’ndeki (BAE) ikinci büyük havalimanı olan Al Maktoum International’ın mevcut kapasitesinin...