14 / 05 / 2024

Dubai ikinci en yüksek gökdelenini inşa edecek

Dubai ikinci en yüksek gökdelenini inşa edecek

Dünyanın en yüksek gökdelenine ev sahipliği yapan Dubai yönetimi şimdi de dünyanın ikinci yüksek kulesi için harekete geçti.Dubaili yetkililer Meydan One ismini verdikleri dev proje kapsamında inşa edilecek.

İstanbul, kirada Avrupa’nın en pahalı ikinci kenti oldu! 

AB Komisyonu’nun araştırmasında İstanbul, kira sorununda zirveye yerleşti. Gelir ve kiraya göre İstanbul, Münih’le beraber Avrupa’nın en pahalı ikinci şehri oldu. Münih’te küçük bir ev kirası 1770 Euro olruken, İstanbul’da 650 Euro olarak belirlendi. 

En çok satılan ikinci el otomobil markaları belli oldu! O marka bayrağı devretti! 

En çok satılan ikinci el otomobil markaları peş peşe açıklandı. Türkiye 2. el çevrim içi araç pazarında geçen ay en çok tercih edilen marka Volkswagen oldu.

Arabasını satmayı düşünenler dikkat! En hızlı satılan ikinci el otomobil markası belli oldu!

Arabasını satmayı düşünenler en hızlı satılan otomobil markalarını merak ediyor.  Türkiye’de ikinci eli en hızlı satılan otomobil markası belli oldu. Peki En hızlı satılan ikinci el otomobil markası hangisi?

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pisti 25 Aralık'ta açılıyor! 2024'e iki pistle girecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pistinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla 25 Aralık Pazartesi günü açılacağını duyurdu. İşte detaylar...

ABD'de ikinci el konut satışları 13 yılın en düşük seviyesinde seyrediyor

Amerika'da ikinci el konut satış fiyatları, eylülde yüzde iki azalarak Ekim 2010 yılında bu yana en düşük seviyelere indi. İşte haberin ayrıntıları..

ABD'de ikinci el konut satışlarında görülmemiş düşüş! 7 ayın en düşük seviyesine indi!

ABD'de ikinci el konut satışları, ağustos ayında yüzde 0,7 oranında azaldı. Böylece ocak ayından bu yana en düşük seviyesini gördü.

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pisti için geri sayım başladı! Açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yapımında sona gelinen Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pistini inceledi. Pisti tamamlanan Sabiha Gökçen Havalimanı’nın açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak.

Ülkenin en büyük ikinci bankası 3 bin kişiyi işten çıkaracak!

UBS Group, İsviçre’nin en büyük ikinci bankası olan Credit Suisse'i devralmasının ardından 3 bin kişilik işten çıkarmayı kapsayan tasarruf planını devreye soktu.

OECD'nin en hızlı büyüyen ikinci ülkesi Türkiye oldu!

Yılın ikinci çeyreğinde yüzde 3,8'lik büyüme kaydeden Türkiye, Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü (OECD) ülkeleri içinde en yüksek oranda büyüyen ikinci, G20 ülkeleri arasında ise üçüncü ülke olma başarısını gösterdi.

Fiat Egea satışlarda açık ara zirveye yerleşti: 2023 ilk yarısında en çok satan ikinci el araç oldu!

Türkiye’nin lider online ikinci el araç platformu VavaCars, 2023'ün ilk yarısında en çok satılan 10 araç modelinin zirvesinde Fiat Egea'nın yer aldığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

ABD ikinci el konut satışları, son 5 ayın en düşüğüne geriledi!

Haziran ayında ülkedeki ikinci el konut piyasasında medyan fiyatlar, 410 bin 200 dolarla tüm zamanların ikinci en yüksek düzeyine çıkarak yeni bir rekor kırdı.

Dacia Sandero Stepway'e 15 günde ikinci zam geldi! En uygun Sandero Stepway şu an kaç TL? 

Dacia Sandero Stepway'in fiyatları bu ay ikinci defa güncellendi. Dacia Sandero Stepway'e 15 günde ikinci zam geldi! En uygun Sandero Stepway şu an kaç TL? İşte 14 Haziran 2023 fiyat listesi...

Nisan'da ikinci el online araç pazarında en çok Egea ve Doblo satıldı!

Türkiye ikinci el online araç pazarında Nisan ayında Volkswagen en çok tercih edilen marka olarak belirlenirken, model bazında binekte en fazla Egea, hafif ticaride ise Doblo satıldı.

Dubai ikinci en yüksek gökdelenini inşa edecek Haberi

Dubai ikinci en yüksek gökdelenini inşa edecek

Dubai One isimli rezidansın tam 711 metre yüksekliğinde olacağını ve 885 apartman dairesi içereceğini açıkladı. Toplamda 78 bin 300 kişiye ev sahipliği yapacak olan Meydan One projesinin içinde dev bir marina, 25 bin m2’lik bir spor kompleksi, 300 m’lik bir plaj, 60 bin kişilik bir plaza ve 300 restoran ve alışveriş merkezinin yer alacağı belirtildi.


2020 yılında tamamlanması planlanan Meydan One’ın ayrıca dünyanın en büyük fıskiyeli süs havuzu ve kapalı kayak pistine de ev sahibi yapacağı belirtildi. Dubaili yetkililer konuyla ilgili yayınladıkları basın açıklamasında yaz aylarında bile açık kalacak kayak pistinin uzunluğunun 1.2 km olacağını kaydetti. Halihazırda Dubai’deki Burj Halifa 828 metre ile dünyanın en yüksek gökdeleni. İkinci sıradaki Çin’deki Shanghai Tower ise 632 metre...