27 / 09 / 2024

dubai jebel ali freezone genpower teklifi

dubai jebel ali freezone genpower teklifi

Gen Yatırım Holding A.Ş. iştiraki Genpower Jeneratör Sanayi ve Ticaret A.Ş., Dubai'nin en büyük serbest bölgesi ve dünya ticaretinin kalbi olan '' JEBEL ALİ FREEZONE''a tüm bölgenin enerji ihtiyacını karşılamak için teklif verdi...

Ali Ağaoğlu, Zekeriya Öz'ün Dubai tatili davasında tanık olarak dinlendi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun patronu Ali Ağaoğlu, FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında hakkında yakalama kararı çıkan eski Ergenekon savcısı Zekeriya Öz'ün kasası olduğu söylenen avukat Tayfun Aktaş'ın yargılandığı davada tanık olarak ifade verdi.

Dubai Elektrik Tesisat Yapı İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dubai Elektrik Tesisat Yapı İç Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Zelitayar ve Abdullah Zualı Tayar ortaklığında kuruldu. 

Ali Ağaoğlu: Türkiye Ortadoğu’nun kalesi!

Cityscape Global dün Dubai’de kapılarını açtı. Fuarda Ağaoğlu 1453, Ağaoğlu Central Park projeleri ve Finans Merkezi’nin ön tanıtımını yapan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, fuarda Türkiye’nin tanıtımı görevini üstlendiklerini söyledi.

Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre'nin doğum günü için parti verdi!

Ali Ağaoğlu, küçük oğlu Ali Ege’nin annesi Petek Ertüre’nin doğum gününü unutmadı. İşadamı, Dubai Cityscape Global 2015 fuarı dönüşü, 31 yaşına giren Ertüre için Ortaköy’deki Boğaz manzaralı lüks villasının havuz başında 40 kişilik bir parti verdi.

Ali Ağaoğlu'ndan Dubai Finans Merkezi'ne ziyaret!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Dubai Finans Merkezi’ni ziyaret ederek Dubaili yöneticilerden uluslararası finans merkezi olmak için verilmesi gereken teşvik ve vergisel avantajları dinledi.

Ağaoğlu Dubai Finans Merkezi'ni ziyaret etti!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Dubai Finans Merkezi’ni ziyaret ederek Dubaili yöneticilerden uluslararası finans merkezi olmak için verilmesi gereken teşvik ve vergisel avantajları dinledi.

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Dubai Finans Merkezi'ni ziyaret etti!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu başkanlığında Dubai Finans Merkezi'ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Ağaoğlu, İFM'nin ABD ve İngiltere gibi örnekler incelenerek ve ihtiyaçlar tespit edilerek tasarlandığını bildirdi.

Ağaoğlu, Dubai Finans Merkezi’ni ziyaret etti!

Dubai Finans Merkezi yöneticileri Ağaoğlu heyetine yaptığı sunumda uluslararası finans merkezi olmak için verilmesi gereken teşvik ve vergisel avantajları anlattı. Heyet görüşme sonrasında günün anısına Ali Ağaoğlu’na bir plaket takdim etti.

Petek Ertüre oğlu Ali Ege Ağaoğlu ile Dubai'ye tatile gitti!

Akşam Gazetesi yazarlarından Önder Sarıahmetoğlu bugünkü köşe yazısında Ali Ağaoğlu'nun en küçük oğlu Ali Ege'den bahsetti. Küçük Ağa Ali Ege, geçen haftayı annesi Petek Ertüre’yle birlikte Dubai’de geçirdi.

Mimar Ali Konya: İstanbul Dubai’ye benzemeye başladı!

Mimar Ali Konya ; “İstanbul'un silüeti her geçen gün değişiyor. Kent birbiri ardına yükselen gökdelenlerle ayrı bir görüntü kazanırken, Dubai olma yönünde de gitgide ilerliyoruz” dedi.

Ali Ağaoğlu: Körfez yatırımcısının hedefi İstanbul!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, "Bu sene Dubai Cityscape Fuarı'na tam anlamıyla bir çıkarma yaptık. Satışların gecmis yıllara oranla daha da yüksek olmasını hedefliyoruz." diyor.

Ali Ağaoğlu: İstanbul Finans Merkezi'nde 1 milyar dolarlık satış yapardım!

Ağaoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Dubai Emlak Fuarı Dubai Cityscape Global 2014'te Emlakkulisi.tv mikrofonuna çok önemli açıklamalar yaptı. İşte Ağaoğlu'nun İstanbul Finans Merkezi ve sektöre dair bomba açıklamaları...

Ali Ağaoğlu:Türkiye, Körfez ülkeleri için hala çok cazip bir ülke!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, bu sene Dubai Ciytscape Fuarı'na tam anlamıyla çıkartma yaptıklarını ve satışların geçmiş yıllara oranla daha da yüksek olmasını hedeflediklerini belirtti.

dubai jebel ali freezone genpower teklifi Haberi

dubai jebel ali freezone genpower teklifi


Gen Yatırım tarafından yapılan açıklama şöyle:


İştirakimiz, Genpower Jeneratör Sanayi ve Ticaret A.Ş., Dubai'nin en büyük serbest bölgesi ve dünya ticaretinin kalbi olan '' JEBEL ALİ FREEZONE'' a, tüm bölgenin alt yapı ve ortak alanların aydınlatmasını ve enerji ihtiyacını sağlamak maksadıyla  2500 KVA gücünde ve 6600 Volt Orta Gerilim enerji üretecek jeneratör teklifi vermiştir.


Kamuoyuna saygıyla...