04 / 05 / 2024

dubai rezidans 1+1

dubai rezidans 1+1

Esenyurt'ta yapımına 2 ay sonra başlanacak Dubai Rezidans'ta yüzde 25 peşinatla datılık daireler yer alıyor. Dairelerin fiyatları 170 bin TL'den başlıyor. Dubai Rezidans satılık daire fiyatları şöyle:

Dubai Rezidans Esenyurt'ta 235 bin TL'ye 1+1!

Dubai Rezidans 20 bin 510 metrekare alan üzerinde hayata geçecek. Esenyurt'taki konutların inşaatı 2 ay sonra başlayacak. Projedeki 1+1 daireler 235 bin TL'den satışa sunuluyor.

Dubai’den ev alana Moldova pasaportu!

Dubai’den 1.3 milyon dolarlık ev satın alana Moldova pasaportu verilmesi AB’de güvenlik endişesine neden oldu.

Dubai'ye 1.828 metrelik gökdelen!

Dubai'ye yapılması planlanan yeni gökdelen Burç Halife'den daha yüksek olacak. İsviçreli mimarlar tarafından tasarlanan bin 828 metrelik yapının 2020'den önce tamamlanması planlanıyor.

Beylikdüzü Viraİstanbul Rezidans!

Beylikdüzü Viraİstanbul Rezidans, 1.156 daire ve 39 cadde mağazasından oluşuyor. Beylikdüzü Viraİstanbul Rezidans projesinde metrekare satış fiyatı 3 bin 100 liradan başlayarak değişiyor...

Beyaz Park Topkapı'nın inşaatı başladı!

İstanbul'da binlerce konuta imza atan, Topkapı'da; Mira Rezidans, Beyaz Rezidans 1, Beyaz Rezidans 2 gibi projeleri hayata geçiren Beyaz İnşaat, yeni projesi Beyaz Park Topkapı'nın inşaatına başladı.

Beyaz Park Topkapı Projesi inşaat çalışmaları başladı!

İSTANBUL'da binlerce konuta imza atan, Topkapı'da; Mira Rezidans, Beyaz Rezidans 1, Beyaz Rezidans 2 gibi projeleri hayata geçiren Beyaz İnşaat, yeni projesi Beyaz Park Topkapı'nın inşaatına başladı.

Nurol Park Güneşli ev fiyatları ne kadar?

Banka kredisi ile 120 ay vade avantajı sunulan Nurol Park Rezidans 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Peki Nurol Park Güneşli ev fiyatları ne kadar?

Referans Güneşli Rezidans!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyan Referans Güneşli Rezidans 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı daire seçeneklerinden oluşuyor. Proje E-5 Karayolu’na 17 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Westside İstanbul Evleri iletişim!

Çeşitli sosyal olanaklara sahip olan Westside İstanbul Rezidans 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden oluşuyor. Projede dairelerin yanı sıra dükkanlar da yer alıyor. İşte Westside İstanbul Evleri iletişim bilgileri...

Çukurova Balkon fiyatları ne kadar?

Yüzde 1 peşinat ile ödeme yapılabilen Çukurova Balkon Rezidans 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerinden oluşuyor. Proje 2 blok halinde yükseliyor. Peki Çukurova Balkon fiyatları ne kadar?

Dubai Rezidans satış ofisi adres!

Delta Gayrimenkul tarafından inşa edilen Dubai Rezidans'ın temelleri Nisan ayında atılacak. Projede toplam 1.164 satılık daire bulunuyor. Dubai Rezidans satış ofisi adres bilgileri haberimizde yer alıyor...

Dubai Rezidans'ta satılık 1+1!

Esenyurt'ta hayata geçecek Dubai Rezidans'ın inşaatı Mart-Nisan aylarında başlayacak. PRojede toplam 1153 daire ve 11 villa yer alacak. Proje'de satılık 1+1 fiyatları ne kadar?

Esenyurt Dubai Rezidans 2017'de teslim edilecek!

Delta İnşaatın Nisan ayında yapımına başlayacağı Dubai Rezidans Evleri'nin 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Esenyurt'ta hayata geçecek projede 1164 daire ve 38 ofis yer alacak.

Dubai Rezidans teslim tarihi!

Dubai Rezidans Esenyurt'ta Delta Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Satışa sunulan dairelerin teslim tarihi haberimizde yer alıyor...

dubai rezidans 1+1 Haberi

dubai rezidans 1+1

Delta İnşaat'ın hayata geçecek olan Dubai Rezidans Projesinde 1164 konut inşa edilecek. Proje dahilinde 38 ofis de hayata geçirilecek.


Dubai Rezidans'ta geniş yeşil alanlarının yanı sıra yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness center, sauna, buhar odası, spor alanları gibi alanlarla zengin sosyal imkanları bulunuyor.


Delta Dubai Rezidans'ta daireler 170 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Satılık dairelerin teslimleri 2017 yılında yapılması planlanıyor.  


20 bin 510 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilmesi planlanan Dubai Rezidans Konutları'nda daire bedeli yüzde 25'lik peşinattan sonra banka kredisiyle ödenebiliyor.


Dubai Rezidans İletişim

Tel: 4444342

Web: http://www.deltada.com/

Merve...