25 / 07 / 2024

dubai şeyhi türkiye yatırımları

dubai şeyhi türkiye yatırımları

İki büyük yatırım için teşvik belgesi alındı. Bu iki yatırımın tutarı 1 milyar 930 milyon lirayı buluyor. Mayıs ayında teşvik belgesine bağlanan yatırımların 3’te 1’ini oluşturan iki yatırımdan birini Dubai Şeyhi El Maktum’a ait Dubai Ports yapacak.

Türkiye Ticaret Merkezi Dubai'de açıldı!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Ticaret Bakanlığının desteği ile Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) tarafından Dubai'de inşa edilen ticaret merkezinin açılışı gerçekleştirildi.

Dubai'deki Türkiye Ticaret Merkezi Şubat sonunda açılacak!

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB), Türkiye İhracatçılar Meclisinin (TİM) de desteğiyle Dubai'de yeni bir ticaret merkezi açmaya hazırlanıyor.

Zingat Türkiye'deki konut projelerini yurtdışına pazarlıyor!

Zingat, yatırım ortağı olan Ortadoğu ve Kuzey Afrika'daki yedi ülkede lider emlak platformlarına sahip Dubai merkezli Propertyfinder Group (PFG), Türkiye'deki konut projelerini yurtdışına açıyor... 

Novrum Gayrimenkul projelerini Türkiye'de tanıtacak!

NOVRUM Gayrimenkul Danışmanlık Şirketi ABD, İngiltere, Fransa ve Dubai gibi ülkelerden sonra projelerini Türkiye'de de tanıtacak...

Murat Kurum Dubai'de, Türkiye’deki yatırım fırsatlarını anlattı!

Emlak Konut GYO, her yıl gayrimenkul sektörünün yoğun katılımıyla gerçekleşen ve dünyanın en büyük fuarlarından biri olan Cityscape 2017’de Türkiye’deki büyük gayrimenkul fırsatlarını katılımcılara anlattı

Dubai Cityscape, Türkiye ekonomisi için önemli!

Yeni Akit Gazetesi yazarlarından Sedat YILMAZ bugünki yazısında Türkiye’den 12 firmanın katılım gösterdiği Dubai Cityscape Fuarını değerlendirdi.

Amad Gayrimenkul, Türkiye'de gayrimenkul yatırımı yapacak!

Daha önce Dubai, Ürdün, Arabistan gibi Körfez ülkelerinde çeşitli gayrimenkul projeleri yapan Suudi Arabistan kökenli Amad Gayrimenkul Geliştirme firması önümüzdeki dönemde Türkiye’de ses getirecek konut projelerine imza atmaya hazırlanıyor.

Ortadoğulular yatırım için Türkiye'ye geliyor!

Türk inşaat ve mimarlık sektörü için 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Türkiye’de sorun olmadığının anlatıldığı bir platforma dönüşen Dubai Citsycape ekonomik getirileri de sağlamaya başladı.

Dubai Cityscape Global, Türkiye’ye moral oldu!

6-8 Eylül’de Dubai’de düzenlenen uluslararası gayrimenkul fuarı Cityscape Global, Türkiye’ye moral oldu. Körfez yatırımcısı, darbe girişimi sonrası fuarda sergilenen projelerden toplam 1.2 milyar liralık konut ve ofis rezerve etti.

Gayrimenkul temsilcileri: Körfez, Türkiye’ye güveniyor!

Dubai Cityscape Global’e bu yıl 26’sı Türk 272 firma katıldı. 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasındaki ilk yurtdışı organizasyon olan fuarda, Türk şirketleri birlik ve beraberlik mesajı verdi. Körfez yatırımcısı da Türkiye’ye güven duyduğunu belirtti.

Türkiye, Körfez yatırımcısını bekliyor!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen temsilcileri uluslararası gayrimenkul fuarı Cityscape’de buluştu. Dubai'den tüm dünyaya birlik mesajı veren sektör temsilcileri, "Türkiye 15 Temmuz sonrası hainlerden kurtuldu. Güçlü Türkiye Körfez yatırımcısını bekliyor" şeklinde konuştu.

Körfezli yatırımcılardan Türkiye'ye güven mesajı!

Dubai’de düzenlenen uluslararası gayrimenkul fuarı Cityscape Global’e katılan Türk firmaları, Körfez’den tam destek aldı. Yatırımcılar Türkiye’ye yatırımda endişeleri olmadığını vurguladı.

Ev satmaya gelmedik, Türkiye’yi anlatmaya geldik!

Gayrimenkul sektörü temsilcileri, darbe girişimi sonrası yurtdışı tanıtım turuna başladı. Dün Dubai’de kapılarını açan Cityscape Global fuarına katılan şirketler “Ev satmaya gelmedik, Türkiye’yi anlatmaya geldik. Türkiye normalleşiyor. Fuarda, Körfez ilgisiyle moral bulduk." dedi.

dubai şeyhi türkiye yatırımları Haberi

dubai şeyhi türkiye yatırımları


İki büyük yatırım için teşvik belgesi alındı. Bu iki yatırımın tutarı 1 milyar 930 milyon lirayı buluyor. Mayıs ayında teşvik belgesine bağlanan yatırımların 3’te 1’ini oluşturan iki yatırımdan birini Dubai Şeyhi El Maktum’a ait Dubai Ports yapacak. Şirket, daha önce Erdemir’den aldığı arazide 871 milyon liralık yatırım başlatıyor. Kuracağı liman, 1.3 milyon TEU/Yıl kapasiteyle Türkiye’nin en önemli konteyner limanlarından biri olacak. Cengiz Holding’e ait Eti Bakır da Mardin’de 1 milyar 60 milyon liralık yatırım yapacak. Bu yatırımla kurulacak dev tesislerde yılda 437 bin ton konsantre fosfat, 650 bin ton sülfirik asit, 325 bin ton fosfatlı gübre, 690 bin ton prit ve demir külü üretilecek.


Cengiz Holding, Mardin’de fosfat tesisi kuruyor


Mayıs ayında en büyük yatırım teşvik belgesini Cengiz Holding aldı. Şirketin...