03 / 05 / 2024

Düdenbaşı

Düdenbaşı

KEPEZ Belediyesi, semt pazarlarını sokaklardan çıkararak sabit pazar yerleri oluşturuyor. Bu amaçla Sütçüler, Teomanpaşa, Beşkonaklılar ve Düdenbaşı mahallerinde sabit semt pazarı alanı oluşturulması için imar planı revizyonu hazırlandı.

Kepez Konyalılar Camii yeniden inşa ediliyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü döneminde mülkiyet ve imarla ilgili sorunlarının çözülmesiyle şehirleşme süreci tamamlanan Düdenbaşı Mahallesi'nin, gecekondu yıllarında yapılan Konyalılar Camii yeniden inşa ediliyor.

Kepez Düdenbaşı'nda imar problemi çözüldü!

Kepez Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı AK Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, bölgede mülkiyet, imar problemlerinin çözüldüğünü söyledi.

Antalya Kepez'deki sosyal tesisin yüzde 80'i tamamlandı!

Antalya Kepez Belediyesi'nin, yapımı süren sosyal yardım merkezinin kaba inşaatının yüzde 80'ni tamamlandı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Düdenbaşı Mahallesi'nde inşa edilen sosyal yardım merkezinde incelemelerde bulundu.

Kepez'de 4 mahalleye semt pazarı yapılacak!

KEPEZ Belediyesi, semt pazarlarını sokaklardan çıkararak sabit pazar yerleri oluşturuyor. Bu amaçla Sütçüler, Teomanpaşa, Beşkonaklılar ve Düdenbaşı mahallerinde sabit semt pazarı alanı oluşturulması için imar planı revizyonu hazırlandı.

Antalya Kepez'de yeni parklar inşa ediliyor!

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Şafak Mahallesi 4268 Sokak, Karşıyaka Mahallesi 1452 Sokak, Düdenbaşı Mahallesi 2336 Sokak ve Baraj Mahallesi 5880 Sokak'ta toprak, tefsiye, yeşillendirme, kaldırım ve park çalışmaları yürüyor.

TEKEL'in, 4 gayrimenkulü özelleştirilecek!

Tütün, Tütün Mamulleri, Tuz ve Alkol  İşletmeleri A.şž 'ye (TTA-TEKEL) ait Muğla Düdenbaşı mevkisinde bulunan 4 parça  taşınmaz, özelleştirme kapsam ve programına alındı

TOKİ'nin Çanakkale, Balıkesir ve Düzce'de açtığı konut yapımı ihaleleri sonuçlandı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından daha önce duyurusu yapılan, Çanakkale-Biga, Balıkesir-Bandırma-Edremit ve Düzce'ye konut, sosyal donatı altyapı ve çevre düzenlemesi işleri için açılan ihaleler sonuçlandı

Başarılı yalıtımcılar YTÜ'de ödül alacak

Yalıtım sektörünün önemli kuruluşlarının, yatırım ve ürünlerinin değerlendirildiği Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri'nin bu yıl beşincisi düzenleniyor.

Zeynep Özal, Gayrimenkul Fuarı düzenleyecek

Arsa danışmanlığının yanı sıra iki yıldır gayrimenkul fuarı düzenleyen Özal, Zekeriyaköy'de konut inşaatına hazırlanıyor. Özal sektördeki faaliyetlerine karşın konuta yatırım yapmıyor..

İngiltere'de konut fiyatları düşüyor

İngiltere'de konut fiyatları Mart ayında 1992 yılı Eylül ayından bu yanaki en hızlı düşüşünü kaydetti.

'Konut kredisi faizi artacak ev fiyatları ise düşmeyecek'

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ali Fuat Erbil, konut kredisinde baz alınan faizin Hazine bonosu faizleri olduğunu kaydederek, ''Faizin artma ihtimali daha yüksek'' dedi.

Maltepe'de kiralık 2 dükkan

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Maltepe'de bulunan 12 metrekare büyüklüğündeki 2 dükkanı 1 yıl süre ile kiraya verecek.

Düzce'de satılık işyeri

Düzce Belediye Başkanlığı, Ceddiye Mahallesi'nde bulunan 57 ile 852 metrekare arasında büyüklükleri değişen 18 işyerinin satışı için ihale açtı.

Düdenbaşı Haberi

Düdenbaşı

Kentsel Tasarım Müdürlüğü'nün hazırladığı imar planı revizyonu da Kepez Belediye Meclisi'nin Nisan ayı olağan toplantısında görüşülerek, İmar Komisyonu'na gönderildi.




Sabah Akdeniz


Haber Hürses'te şu şekilde yer aldı


KEPEZ Belediye Meclisi'nin Nisan ayı olağan toplantısında 4 mahalleye sabit semt pazarı müjdesi çıktı. 


Kepez Belediyesi, semt pazarlarını, sokaklardan çıkararak belli noktalarda sabit pazar yerleri oluşturuyor. Bu amaçla Sütçüler, Teomanpaşa, Beşkonaklılar ve Diidenbaşı mahallerinde sabit semt pazarı alanı oluşturulması için imar planı revizyonu hazırlandı. Kentsel Tasarım Müdürlüğü'nün hazırladığı imar planı revizyonu da Kepez Belediye Meclisi'nin Nisan ayı olağan toplantısında görüşülerek, İmar Komisyonu'na gönderildi. 


KEPEZ'E MODERN PAZARLAR GELİYOR

Cadde ve sokaklarda kurulan semt pazarlarının yerine kapalı semt pazarları kurmak istediklerine işaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Artık caddelerde, sokak aralarında kurulan pazarların yerine daha modern, insanların rahatsız olmayacağı,...