08 / 07 / 2024

dükkanı bankaya kiralama

dükkanı bankaya kiralama

Bankaya dükkan kiralama yolları nelerdir? Dükkan sahipleri, dükkanı bankaya nasıl kiraya veriyor? Bankalar, hangi caddelerde şube açmak istiyor? İşte bankadan bankaya değişkenlik gösteren dükkan kiralama şekilleri...

Kayseri'de 18.5 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık 18 dükkan!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Tekir Yaylası Erciyes mevkiinde yer alan 18 adet dükkan için kiralama ihalesi düzenliyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi büfe ve dükkan kiralıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, 1 büfe ve 2 dükkan için kiralama ihalesi yapacak.

Sivas Divriği Hüma Hatun Arastası'ndaki 12 dükkan kiraya verilecek!

Sivas Divriği'deki Hüma Hatun Arastası'nda yer alan 12 adet dükkan 3 yıl süreyle kiraya verilecek. Kiralama ihalesi 21 Mayıs'ta gerçekleştirilecek...

Sultangazi'de 5.7 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık 2 dükkan!

Sultangazi Belediyesi, Uğurmumcu Mahallesi'ndeki 2 eczane dükkanını 10 yıllığına kiraya veriyor. Kiralama ihalesi 24 Ocak'ta yapılacak...

Sultangazi Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık 4 dükkan!

Sultangazi Belediyesi, eczane niteliğindeki 4 dükkanı ihale ile kiralıyor. Kiralama ihalesi 3 ayrı günde gerçekleşecek...

Sultangazi Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık 7 dükkan!

Sultangazi Belediyesi, Uğur Mumcu Mahallesi'ndeki 7 eczane dükkanını 10 yıllığına kiraya veriyor. Kiralama ihaleleri 4 ayrı tarihte gerçekleşecek..

Caddebostan Kültür Merkezi'ndeki dükkan 5 yıllığına kiralanıyor!

Kadıköy Caddebostan Kültür Merkezi zemin katında bulunan Pasta - Cafe Dükkanı 5 yıllığına kiraya verilecek. Kiralama ihalesi 11 Eylül'de gerçekleşecek.

Caddebostan Kültür Merkezi'ndeki dükkan 5 yıllığına kiralanıyor!

Kadıköy Caddebostan Kültür Merkezi zemin katında bulunan Pasta - Cafe Dükkanı 5 yıllığına kiraya veriliyor. Kiralama ihalesi 26 Nisan'da gerçekleşecek..

Doğubayazıt'ta 13 dükkan 5 yıllığına kiraya veriliyor!

Doğubayazıt Belediyesi, 13 dükkanı 5 yıllığına kiraya veriyor. Kiralama ihalesi 20 Şubat'ta gerçekleşecek..

Dükkan sahibi hakları 2016!

Bir apartmandaki dükkan sahiplerinin diğer kat maliklerine karşı ve kiralama durumunda kiracıya karşı bazı hak ve sorumlulukları bulunuyor. Peki, dükkan sahibinin hakları nelerdir? İşte dükkan sahibi hakları 2016..

Kayseri Büyükşehir'e ait 49 dükkan kiralandı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi alt geçitlerdeki dükkanları ihaleyle 10 yıllığına kiraya verdi. Kiralama ihalesinde 49 dükkan için ilk yıl kiralama bedeli 820 bin TL oldu.

Kiracıyım dükkan satıldı haklarım neler?

Kiralama sürecinde sözleşmenin feshedilebilmesi için tahliye gerekçelerinden birinin doğmuş olması gerekiyor. Peki, kiradaki taşınmaz satılırsa ne olur? Siz de "Kiracıyım dükkan satıldı haklarım neler?" diyorsanız işte yanıtı..

Oto World Asya kiralık dükkan fiyatları ne kadar?

Oto World Asya projesi 2015 yılının ilk çeyreğinde teslim edilecek. Proje 170 milyon TL yatırım bedeline sahip. Kiralama sürecinin başladığı Oto World Asya kiralık dükkan fiyatları ne kadar?

dükkanı bankaya kiralama Haberi

dükkanı bankaya kiralama

Bankaya dükkan kiralama!

Bankalar, şube sayısını arttırmak için genellikle işlek caddelerde dükkan arayışı içinde oluyor. Bunun yanı sıra boş dükkan sahipleri de kira garantisi açısından kiracısının bir bankacı olmasını istiyor.


Peki bankaya dükkan kiralama işlemi nasıl gerçekleşiyor? Dükkan sahipleri, dükkanı bankaya nasıl kiraya veriyor?


Bankaya işyeri kiralama yolları:

Bankaya dükkan kiralama şekli, bankadan bankaya farklılık gösteriyor. Kimi bankalar, müdürlüklerinde "Dükkanımda şube açabilirsiniz." şeklinde gelen teklifleri değerlendirirken; kimi bankalar ise bu şekilde bir teklif kabul etmeyip, kendisi şube açma için arayış içinde oluyor.


Ayrıca, kiralık dükkan arayan bankalar ile işyerini bankaya kiralamak isteyenleri bir araya getiren danışmanlık firmaları bulunuyor.


Bu firmalar, bankaların istedikleri tarz dükkanlar ile işyerini bankaya kiralamak isteyen dükkan sahiplerini buluşturarak, firma; banka ile dükkan sahibi arasında bir anlaşma yapılmasını sağlıyor.




İşyeri bankaya nasıl...