03 / 05 / 2024

Dumankaya Araba Hediye Ediyor

Dumankaya Araba Hediye Ediyor

Dumankaya İnşaat'ın otomobil ve birçok sürpriz hediye kazandıran yeni kampanyası: Referans Puan Sistemi...

Dumankaya Referans Puan Sistemi, araba kazandırıyor!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat’ın Referans Puan Sistemi, şimdi daha fazla referans puan ile son model otomobil kazanma şansı sunuyor

ANKAmall'da 20'nci yıla özel ev ve araba hediyesi!

20 yıldır Ankara’da alışverişin kalbi, aynı zamanda sosyal hayatın da merkezi olarak görülen ANKAmall, 20'nci yılına özel ev ve araba hediye ediyor.

Plastform İnşaat'tan yeni yıla özel ev alana araba hediye!

Çanakkale’de özgün projeler üreten Plastform Mimarlık İnşaat yeni yıla özel hazırladığı kampanyada ev alana araba hediye ediyor..

Bu evi alana Lamborghini ile uzay seyahati hediye!

New York'ta bin metrekarelik daire 85 milyon dolara satışa çıkarıldı. Daireyi alana Lamborghini Aventador spor araba ile Virgin Galatactic'in uzay seyahatinde seyahat hakkını hediye ediliyor.

Lens İstanbul kampanyalı ödeme 2017!

Lens Yapı tarafından hayata geçirilen Lens İstanbul projesi İstanbul Kurtköy'de yükseliyor. Lens İstanbul projesinde uygulanan kampanyaya göre 3+1 ve 4+1 dubleks konut alana araba hediye ediliyor...

Kurtköy Lens İstanbul kampanyalı ödeme planı!

Kurtköy Lens İstanbul kampanyalı ödeme planı kapsamında peşin ödemelerde yüzde 10 indirimin yanı sıra 3+1 ve 4+1 daire alanlara yerli araba hediye ediliyor...

Lens İstanbul Evleri araba kampanyası!

Lens İstanbul Evleri araba kampanyası kapsamında 3+1 ve 4+1 daire dubleks konut alanlara yerli otomobil hediye ediliyor...

Lens İstanbul'dan ev alana yerli araba hediye!

Lens Yapı tarafından hayata geçirilen Lens İstanbul Evleri 1.162 daire ve 85 adet ticari üniteden meydana geliyor. Lens İstanbul'dan ev alana yerli araba hediye ediliyor.

Bahçeşehir Konforia Konutları'ndan ev alana araba hediye!

İstanbul Bahçeşehir'de Soyak Yapı tarafından hayata geçirilen Kuzey Bahçeşehir projesinin ilk etabı Konforia'da, ev alan herkese 2017 model otomobil hediye ediliyor...

Soyak Konforia Konutları'ndan alana 2017 model araba kampanyası!

Soyak Konforia Evleri'nde 13 Nisan'a kadar sürecek kampanya kapsamında projeden ev alanlara 2017 model araba hediye ediliyor. Projede fiyatlar 355 bin TL'den başlıyor...

Yeşilyaka’nın ‘Yeşil Araba’sı sokağa çıktı!

MESA & NUROL uzmanlığı ile doğayla içi içe müstakil yaşamlar sunan Yeşilyaka’nın ‘Yeşil Araba’sı, sokağa çıktı. Yeşil araba Afrika papatyasından, ipek çiçeğine kadar birbirinden renkli 12 çiçeğin tohumunu komşularına hediye ediyor.

Academic Life Evleri'nden daire alana araba hediye!

Türkiye’de son bir yıldır piyasadaki dalgalanmalara ticari hareketliliğinin öncelikle inşaat sektöründe düşük karlarla satış yapabildiği bir dönemde, döneme inat, müşterilerine dudak uçuklatan bir kampanya sunuyor.

Kartepe Konakları'ndan daire alana araba hediye!

Kocaeli’de lüks sınıfta konut inşa eden FDB Yapı, Kartepe Konakları projesinden daire alan bütün müşterilerine çekilişsiz kurasız sıfır Renault Clio hediye ediyor.

Dumankaya D Planı kampanyasına devam ediliyor!

Dumankaya İnşaat'ın, "D Planı" seçenekleri ile hazırladığı özel kampanya, kısa bir süreliğine daha devam ediyor. D Planı Paketleri Dumankaya Mozaik, Ritim İstanbul ve hi-Fit projelerinde ev sahibi olmak isteyenlere hediye ediliyor.

Dumankaya Araba Hediye Ediyor Haberi

Dumankaya Araba Hediye Ediyor

Dumankaya İnşaat'ın yeni düzenlediği bir kampanya olan Referans Puan Sistemi'ne göre  Dumankaya İnşaat’da daire sahibi olun ya da olmayın yapmanız gereken sadece tanıdıklarınızı Dumankaya Ailesi ile tanıştırmak. Dumankaya Proje Tanıtım ve Deneyim Merkezine yönlendireceğiniz her referans ilgilendiği proje hakkında satış danışmanlarından bilgi alması durumunda size 15 puan kazandırıyor. 



31 Aralık 2012 tarihine kadar en az 1 yeni referansınızın Dumankaya Proje Tanıtım ve Deneyim Merkezini ziyaret etmesi şartı ile mevcut puanınız ve yeni kazanacağınız puanlarınız aktif olacak ve kullanmaya hak kazanacaksınız. Referansınız ile Dumankaya projelerinden satın alınan evin cirosu üzerinden kazandığınız puan, satış sözleşmesi yapıldığında aktif olacak ve kullanmaya hak kazanacaksınız. Kampanya kapsamında kazanılan puanlar, 01.01.2013 itibariyle Dumankaya tarafından hesaplanacak ve 2013 yılının ilk çeyreğinde sahiplerine teslim edilecektir.


15 puana: Athletic-o 1...