02 / 05 / 2024

dumankaya cadde ne zaman teslim

dumankaya cadde ne zaman teslim

Dumankaya Cadde ne zaman teslim sorusunun yanıtı hemen olarak planlanıyor. Dumankaya İnşaat Dumankaya Cadde Kurtköy projesi kapsamında 10 kattan meydana gelen 3 blok yer alıyor

Dumankaya Cadde ne zaman teslim?

1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde konut seçeneklerinin yer aldığı Dumankaya Cadde projesi Dumankaya İnşaat girişimi ile yükseliyor. Dumanakya Cadde ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

Dumankaya Cadde resimleri!

Kurtköy Dumankaya Cadde Evlerinde yer alan dairelerin anahtar teslimleri hemen gerçekleşiyor. Banka kredisi kullanılabilen Kurtköy Dumankaya Cadde resimleri projeyi merak edenler için haberimizde yer alıyor.

Dumankaya Cadde ne zaman teslim?

Dumankaya Cadde ne zaman teslim? sorusuna cevap olarak "hemen teslim" yanıtını vermek mümkün. Dumankaya Cadde projesinde bulunan daireler için banka kredisi kulanılarak ödeme seçeneği sunuluyor...

Dumankaya Cadde ne zaman teslim?

İstanbul Anadolu yakası Kurtköy Pendik bölgesinde yaşama geçirilen Dumankaya Cadde ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak hemen teslim deniliyor. Projede yer alan dairelerin satışları devam ediyor...

Dumankaya Cadde teslim tarihi!

Dairelerin 227 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcısına sunulduğu Dumankaya Cadde teslim tarihi 'ne göre projenin konut teslimleri hemen yapılıyor. Dumankaya Cadde projesinde banka kredisi kullanılarak daire alınabiliyor...

Dumankaya Cadde ne zaman teslim?

Dumankaya Cadde ne zaman teslim? sorusuna hemen teslim yanıtı veriliyor. Dumankaya Cadde Kurtköy satılık konut fiyatları 225 bin liradan başlayarak satılıyor. Dumankaya Cadde ödemeleri banka kredisine uygun...

Dumankaya Cadde Kurtköy nerede?

Satış süreci devam eden Dumankaya Cadde Kurtköy nerede? Sorusunun yanıtını ve projenin ayrıntılarını haberimizde incelebilirsiniz…

Dumankaya Cadde ne zaman teslim?

Satışların 227 bin TL'den başladığı Dumankaya Cadde ne zaman teslim? sorusunun yanıtı haberimizde mevcut...

Dumankaya İnşaat Cadde Kurtköy örnek daire!

Dumankaya İnşaat Cadde Kurtköy örnek daire resimleri haberimizde yer buluyor. Teslimlerin hemen yapıldığı Dumankaya Cadde Kurtköy home ofis satış fiyatları 225 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Sur Cadde ne zaman teslim?

Sur Cadde projesinde ön satışlar başladı. Sur Yapı imzasını taşıyan Sur Yapı Antalya projesinin Sur Cadde etabında 1+1 ve  ofisler alıcılarını bekliyor. 

Halkalı Serenity Cadde ne zaman teslim?

Ön satışların başladığı Serenity Cadde projesi Bakırcı Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Halkalı Serenity Cadde ne zaman teslim?

Bulvar İstanbul Cadde ne zaman satışta?

Toplam 1.555 adet daireden oluşan proje Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta yükseliyor. Projede daire alanları 78 metrekareden başlıyor. Peki Bulvar İstanbul Cadde ne zaman satışta?

Bulvar İstanbul Cadde ne zaman teslim?

Toplam 1.555 adet daireden oluşan proje İstanbul'un Başakşehir ilçesinde yükseliyor. Projede açık artırma ihalesi başvurular devam ediyor. Peki Bulvar İstanbul Cadde ne zaman teslim?

Kartal Dumankaya Horizon ne zaman teslim?

Dumankaya Horizon Residence'de 120 ay imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Proje 2 blok halinde hayata geçiriliyor. Peki Kartal Dumankaya Horizon ne zaman teslim edilecek?

Ritim İstanbul Dumankaya fiyatları ne kadar?

Ritim İstanbul Maltepe'de daireler 1+1'den 5+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Satışları devam eden projenin Mayıs 2016 tarihinde tamamlanması planlanıyor. Peki Ritim İstanbul Dumankaya fiyatları ne kadar?

Sancaktepe Dumankaya Adres ne zaman teslim?

3. Köprü Bağlantı Yolu'na 1 kilometre uzaklıkta bulunan projede dairelerin tipleri 1+1' den 4+1' e kadar farklılık gösteriyor. Peki Sancaktepe Dumankaya Adres ne zaman teslim?

Sancaktepe Dumankaya Mozaik ne zaman teslim?

Dumankaya İnşaat imzası ile yükselen Dumankaya Mozaik'te yüzde 12 indirim fırsatı sunuluyor. Proje Ataşehir - Finans Merkezi'ne 17 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. Peki Sancaktepe Dumankaya Mozaik ne zaman teslim?

Polmet Yapı İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polmet Yapı İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emrah Büyükkılıç tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Mayıs'ta Dumankaya Cadde, Pendik'te kuruldu.

Dumankaya Mozaik ne zaman teslim?

120 ay taksit sağlanan projede daire alanları 47 ile 208 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. Proje İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de bulunuyor. Peki Dumankaya Mozaik ne zaman teslim?

Konas İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Konas İnşaat Anonim Şirketi, Osman Nuri Kumru Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL'lik sermaye ile 6 Nisan'da Pendik, Yenişehir Mahallesi, Cumhuriyet Bulvarı, Dumankaya Cadde'de kuruldu.

Emrah Dumankaya kimdir?

Emrah Dumankaya, FG Wilson Marmara Bölgesi satış müdürü oldu. Peki, Emrah Dumankaya kimdir? Emrah Dumankaya, bugüne kadar hangi firmalarla çalıştı, hangi işlerde görev aldı? İşte Emrah Dumankaya...

Dumankaya Mozaik ne zaman teslim edilecek?

Daireler için 7 bin ön talep toplanan Dumankaya Mozaik ne zaman teslim edilecek sorusuna yanıt olarak Nisan 2017 cevabı veriliyor. 3 - 5 - 7 katlı bloklardan oluşan projede yer alan 800 adet konuttan 250 tanesi satışa sunuldu...

dumankaya cadde ne zaman teslim Haberi

dumankaya cadde ne zaman teslim

Dumankaya Cadde projesi, Dumankaya İnşaat tarafından Kurtköy'de yer alıyor. Dumankaya Cadde ne zaman teslim sorusunun yanıtı kısmında önce projeden bahsedelim...


Dumankaya Cadde Kurtköy'de 3 blok bulunuyor. Dumankaya Cadde Evleri kapsamında bloklar 10 katlı olarak tasarlandı. 




Dumankaya Cadde ne zaman teslim?

Dumankaya Cadde ne zaman teslim sorusunun yanıtı hemen olarak belirlendi. Dumankaya Cadde ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılıyor. 


Dumankaya Cadde Evleri Kurtköy kapsamında oyun alanları, yüzme havuzu,  buhar banyosu, kapalı otopark ve basketbol sahası yer alıyor. 


Dumankaya Cadde Evleri Kurtköy iletişim

Telefon: 0216 482 88 98

Web Adresi: www.dumankaya.com

Kübra...