04 / 07 / 2024

dumankaya eskisini getir yenisini götür

dumankaya eskisini getir yenisini götür

Dumankaya İnşaat, D planı ile ev almak isteyen müşterilerine 5 farklı model sundu. Dumankaya, D planı kapsamında "eskisini getir, yenisini götür", "kira garantisi", "iade garantisi", "ev güncelleme", ilave teknik destek" gibi hizmetler veriyor...

Dumankaya'da mutlaka bir D planı vardır!

Dumankaya İnşaat D planı uygulamasını "Dumankaya'da mutlaka bir D planı vardır" sloganıyla tanıtıyor. D planı uygulaması 8 Aralık Pazartesi günü detaylı bir şekilde açıklanacak.

Dumankaya Hi-Fit: Eski evini getir, yeni evini al!

Dumankaya İnşaat imzası ile hayata geçirilen Dumankaya Hi-Fit Evleri İstanbul Bahçeşehir'de yükseliyor. Proje "Dumankaya Hi-Fit: Eski evini getir, yeni evini al" sloganı ile satışlarına devam ediyor.

Dumankaya İnşaat 5 modelle ev satacak!

Dumankaya İnşaat, D planı ile ev almak isteyen müşterilerine 5 farklı model sundu. Dumankaya, D planı kapsamında "eskisini getir, yenisini götür", "kira garantisi", "iade garantisi", "ev güncelleme", ilave teknik destek" gibi hizmetler veriyor...

Dumankaya D planı hangi projelerde geçerli?

Dumankaya D planı uygulaması kira garantisi, iade garantisi, ev güncelleme ve eskini getir yenisini götür başlıklarından oluşuyor. Peki Dumankaya D planı hangi projelerde geçerli?

Dumankaya Mozaik D planı!

“ Eskisini getir, yenisini götür ”, “ Kira garantisi ”, “İade garantisi”, “ Ev güncelleme ” başlıklarından oluşan Dumankaya Mozaik D planı uygulaması başladı. İşte uygulamanın detayları...

Dumankaya D planı projeleri!

Dumankaya İnşaat'ın D planı uygulaması "Eski evini getir, yeni evini al" sloganıyla tanıtılıyor. Uygulama kapsamında iade garantisi veriliyor. Dumankaya D planı projeleri haberimizde yer alıyor.

Dumankaya İnşaat'tan eski evini getir yenisini al dönemi!

Dumankaya İnşaat, yeni finansman yöntemini devreye aldı. Ritim İstanbul, hi-Fit ve Mozaik projelerinde geçerli olacak ‘D Planı’, ‘eski evini getir yenisini götür’ prensibine dayanıyor. Sistemde eski ev peşinata sayılıyor.

Dumankaya D Planı ile eski ev peşinat sayılıyor!

Dumankaya İnşaat, yeni finansman yöntemini devreye aldı. Ritim İstanbul, hi-Fit ve Mozaik projelerinde geçerli olacak 'D Planı', 'eski evini getir yenisini götür' prensibine dayanıyor. Sistemde eski ev peşinata sayılıyor..

Dumankaya D planı: Eskisini getir, yenisini götür!

Dumankaya D planı kapsamında eskisini getir yenisini götür imkanı sunuluyor. Uygulama Dumankaya Mozaik, Dumankaya Ritim İstanbul ve Dumankaya Hi-Fit projeleri için geçerli.

Dumankaya D planı: Kira garantisi!

Dumankaya D planı kapsamında " kira garantisi " imkanı sunuluyor. 3 projede geçerli olan kampanya kapsamında ayrıca iade garantisi, eskisini getir yenisini götür ve ev güncelleme gibi fırsatlar da sunuluyor.

Dumankaya'dan D Planı ile ev iade garantisi!

DUMANKAYA İnşaat, yeni uygulamaya "D Planı'ya' ev sahiplerine eski evini getir, yeni evi götür, kira garantisi, ev güncelleme gibi cazip teklifler sunuyor..

Dumankaya Konutta D planı ile evleri değiştirecek!

Dumankaya İnşaat, tüketicilerin ev almasını kolaylaştıracak “D Planı” nı hayata geçirdi. D Planı, ‘eskisini getir, yenisini götür’, ‘kira garantisi’, ‘iade garantisi’, ‘ev güncelleme’ seçeneklerinden oluşuyor.

Dumankaya D planı uygulaması!

Dumankaya D planı uygulaması " Eskisini getir, yenisini götür ", " Kira garantisi ", " İade garantisi ", " Ev güncelleme " başlıklarından oluşuyor. İşte tüm detaylar...

Dumankaya D planı nedir?

Dumankaya İnşaat D planı kapsamında "Eskisini getir, yenisini götür", "Kira garantisi", "İade garantisi", "Ev güncelleme" gibi imkanlar sunuyor. Peki Dumankaya D planı nedir?

dumankaya eskisini getir yenisini götür Haberi

dumankaya eskisini getir yenisini götür

Dumankaya İnşaat, D planı ile ev almak isteyen müşterilerine 5 farklı model sundu. Dumankaya, D planı kapsamında "eskisini getir, yenisini götür", "kira garantisi", "iade garantisi", "ev güncelleme", ilave teknik destek" gibi hizmetler veriyor. Eskisini getir, yenisini götür kampanyasının ev değiştirme isteği olan ama mevcut evini satıp bu hayalini gerçekleştirmeye çalışan tüketicilere yönelik hazırlandı. 


Planda, eski evler peşinat olarak sayılıyor tüketiciler yeni evleri teslim edilene kadar da evlerinde oturmaya devam ediyorlar. Kira garantisi ile de Dumankaya Pusula Gayrimenkul Değerlendirme Hizmetleri biriminin değerleme standartlarına göre değerlediği, piyasa analizlerini yaparak ve emsalleri göz önünde bulundurularak hazırladığı kiralama hizmeti ile daire sahipleri evlerini teslim aldıktan sonra Dumankaya güvencesiyle dairelerini kiraya verebiliyorlar. İade garantisi ise daire satışından sonraki süreçte daire sahiplerinin değişen yaşam koşulları ve...