27 / 04 / 2024

Dumankaya Fikirtepe ne zaman satışa çıkacak

Dumankaya Fikirtepe ne zaman satışa çıkacak

Dumankaya İnşaat, yeni projesiyle Kadıköy Fikirtepe kentsel dönüşüm bölgesine giriş yapıyor. Dumankaya Fikirtepe projesi için ön talep toplamaya başladı. Peki, Dumankaya Fikirtepe projesi ne zaman satışa çıkacak? İşte detaylar...

Dumankaya Miks projesinin değeri ne kadar?

Dumankaya Miks projesinin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Dumankaya Miks projesinin değeri ne kadar oldu?

Murat Kurum: Fikirtepe'de tabut evlere neşter vuruyoruz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Fikirtepe ile ilgili olarak, "Tabut evlere neşter vuruyoruz" dedi.

Optimist Fikirtepe teslimleri ne zaman?

13 bin 400 metrekare alan üzerinde yükselen Optimist Residence projesi Mist İnşaat imzası taşıyor. Optimist Fikirtepe teslimleri ne zaman?

Kadıköy Optimist Fikirtepe ne zaman tamamlanacak?

"İstanbul'un göz bebeği" olarak tanıtılan Optimist Residence projesi Mist İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Kadıköy Optimist Fikirtepe ne zaman tamamlanacak?

Transform Fikirtepe ne zaman teslim?

1+0'dan 4+1'e kadar konut seçenekleri sunulan Transform Fikirtepe projesi dört bloktan oluşuyor. Projede 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Transform Fikirtepe daire fiyatları ne kadar 2017?

Toplam 1080 daire ve 12 ticari birimden meydana gelen Transform Fikirtepe projesi Obaköy Gayrimenkul ve Haldız İnşaat imzası taşıyor. Peki Transform Fikirtepe daire fiyatları ne kadar 2017?

Fortis Sinanlı Fikirtepe daire fiyatları ne kadar?

2018'in sonunda teslim edilmesi planlanan Fortis Sinanlı projesi Yiğit Group ve Sinanlı Yapı tarafından inşa ediliyor. Peki Fortis Sinanlı Fikirtepe daire fiyatları ne kadar?

Brooklyn Life Fikirtepe daire fiyatları ne kadar?

L şeklinde tek bir bina olarak tasarlanan Brooklyn Life projesi Anadolu Yakası'nda Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de konumlandırılıyor. Peki Brooklyn Life Fikirtepe daire fiyatları ne kadar?

İstanbul 216 Fikirtepe ne zaman teslim?

Toplam 579 konuttan meydana gelen İstanbul 216 Fikirtepe projesi Baysaş İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Peki İstanbul 216 Fikirtepe ne zaman teslim?

Dumankaya'dan ev alanlar ne yapacak?

Dumankaya İnşaat'ın sahibi ve ortaklarının mal varlıklarına el konulması ‘Ev alan vatandaşın durumu ne olacak?’ sorusunu akla getirdi.

Dumankaya İnşaat'ın acı günü! Ahmet Güneş vefat etti!

Dumankaya Pusula Site Yönetimleri Genel Müdürü Ahmet Güneş vefat etti. Ahmet Güneş'in cenazesi yarın Elazığ'dan kaldırılacak. Dumankaya İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Dumankaya Fikirtepe ve Gebze projeleri yeni yılda satışta!

Dumankaya İnşaat, 2016 yılı içerisinde Fikirtepe projesini görücüye çıkarmaya hazırlanıyor. Gebze'deki projeyi ise 2016'nın son çeyreğine hazırlayan Dumankaya, her iki projenin de çalışmalarına devam ediyor...

Dumankaya Mozaik taksitleri ne kadar?

Dumankaya Mozaik Evleri Dumankaya İnşaat tarafından inşa ediliyor. Projede dairelerin büyüklükleri 47 ile 208 metrekare arasında değişiyor. Peki Dumankaya Mozaik taksitleri ne kadar?

Dumankaya Fikirtepe ne zaman satışa çıkacak Haberi

Dumankaya Fikirtepe ne zaman satışa çıkacak


Dumankaya Fikirtepe projesiyle Kadıköy Fikirtepe kentsel dönüşüm projesine giriyor. Dumankaya İnşaat, Fikirtepe projesi için ön talep topluyor...


Dumankaya Fikirtepe projesi, 450 bin metrekare üzerine 385 milyon TL yatırım bedeliyle inşa edilecek. Dumankaya Fikirtepe'de 505 konut yer alacak. 


Dumankaya İnşaat'ın Fikirtepe projesi, Eylül 2014'te satışa çıkacak...


Dumankaya Fikirtepe projesi ön talep için tıklayın!


Dumankaya İnşaat iletişim!


Çağrı Merkezi: 444 7 222

Web: