27 / 04 / 2024

Dumankaya Fikirtepe ön satış başvurusu nasıl yapılır

Dumankaya Fikirtepe ön satış başvurusu nasıl yapılır

Dumankaya İnşaat, yeni projesiyle Kadıköy Fikirtepe kentsel dönüşüm bölgesine giriş yapıyor. Dumankaya Fikirtepe projesi için ön talep toplamaya başladı. Peki, Dumankaya Fikirtepe projesi ne zaman satışa çıkacak? İşte detaylar...

Ömer Dumankaya'dan yeni şirket!

DKY İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Dumankaya bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da Dky Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi'ni kurdu.

Fİ Yapı ve Dumankaya'dan ev alan vatandaşlar ne yapacak?

FETÖ soruşturması kapsamında Dumankaya patronlarının mal varlıklarına el konuldu. Fİ Yapı’nın patronu tutuklandı. İki şirkette teslim edilmesi gereken 8 bini aşkın konut var.

Dumankaya'dan 3 projesinde bahar müjdesi!

Dumankaya, havaların ısınmaya başladığı bahar aylarında yeni ev arayanlara yönelik başlattığı bahar kampanyasında cazip avantajlar sunuyor. 60 ay 0 faizli bahar kampanyası ile ev sahibi olmak isteyenlerin hayallerini gerçeğe dönüştürüyor.

Genç nüfus gayrimenkul sektörü için bir avantaj!

Dumankaya Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, yaşanan terör olaylarının konut sektörünü de etkilediğini söyledi. Dumankaya, genç nüfusun ise sektör için bir avantaj olduğunu kaydetti.

Ritim İstanbul Residence Maltepe satış fiyatları!

Ritim İstanbul Residence Maltepe satış fiyatları 409 bin 200 TL'den başlangıç gösteriliyor. Dumankaya imzasını taşıyan Ritim İstanbul projesinde 2017'ye kadar tek kuruş ödemeden ev sahibi olunuyor...

Dumankaya Fikirtepe ve Gebze projeleri yeni yılda satışta!

Dumankaya İnşaat, 2016 yılı içerisinde Fikirtepe projesini görücüye çıkarmaya hazırlanıyor. Gebze'deki projeyi ise 2016'nın son çeyreğine hazırlayan Dumankaya, her iki projenin de çalışmalarına devam ediyor...

Dumankaya'nın Fikirtepe'de birinci ada yıkımları başladı!

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesinin marka firmalarından birisi olan Dumankaya İnşaat ilk adasında prosedürleri tamamlayarak yıkıma başladı. Dumankaya İnşaat bu adasında imza sürecine hızlı başlamış ancak, FİKENTDER'in katkılarıyla bitirebilmişti.

Konut alıcısı kararını seçimden sonraya saklıyor!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Türkiye geneli 2015 Eylül ayına ilişkin konut satış istatistiklerini açıkladı. Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Uğur Dumankaya, düşüşün, Temmuz 2014′ten beri konut satışlarındaki en sert gerileme olduğunu söyledi.

Dumankaya'nın fifti fifti modeli büyük ilgi gördü!

Dumankaya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, “Lansmanının üzerinden bir hafta geçmesine rağmen, sistemin geçerli olduğu hi-Fit, Flex Office Bahçeşehir ve Miks projelerimizin satış ofislerinde büyük yoğunluk yaşadık" dedi

Dumankaya'nın fifti- fifti kampanyası ilgi görüyor!

Dumankaya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, “Lansmanının üzerinden bir hafta geçmesine rağmen, sistemin geçerli olduğu hi-Fit, Flex Office Bahçeşehir ve Miks projelerimizin satış ofislerinde büyük yoğunluk yaşadık.

Cityscape Fuarı'nda Dumankaya standını 2 bin kişi ziyaret etti!

CİTYSCAPE 2015 Dubai fuarında Türkiye'yi temsil eden Dumankaya İnşaat standını 2 bin kişi ziyaret ederken, Barış Dumankaya," Temaslarımız, yatırım olarak geri dönecek" dedi.

Dumankaya'nın hedefi yıl sonuna kadar 500 milyon TL ciro!

Dumankaya İnsaat'ın yılın ilk 8 ayında 260 milyon lira ciroya ulaştığını söyleyen Uğur Dumankaya, "Bu yıl sonuna kadar hedef 500 milyon lira" dedi.

Dumankaya basın toplantısı 14 Eylül'de yapılacak!

Gayrimenkul sektörünün en iyileri arasında yer alan Dumankaya sektörde öncü olmaya devam ediyor. Dumankaya akıl almaz ev sahibi olmanın formülü ve detaylarını paylaşmak üzere 14 Eylül 2015 Pazartesi günü bir buluşma gerçekleştirilecek.

Dumankaya Fikirtepe ön satış başvurusu nasıl yapılır Haberi

Dumankaya Fikirtepe ön satış başvurusu nasıl yapılır


Dumankaya Fikirtepe projesiyle Kadıköy Fikirtepe kentsel dönüşüm projesine giriyor. Dumankaya İnşaat, Fikirtepe projesi için ön talep topluyor...


Dumankaya Fikirtepe projesi, 450 bin metrekare üzerine 385 milyon TL yatırım bedeliyle inşa edilecek. Dumankaya Fikirtepe'de 505 konut yer alacak. 


Dumankaya İnşaat'ın Fikirtepe projesi, Eylül 2014'te satışa çıkacak...


Dumankaya Fikirtepe projesi ön talep için tıklayın!


Dumankaya İnşaat iletişim!


Çağrı Merkezi: 444 7 222

Web: