29 / 04 / 2024

dumankaya flex satış ofisi

dumankaya flex satış ofisi

Toplam 321 adet ünitenin yer aldığı projede daire tipleri 1+0,1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Bahçeşehir Dumankaya Flex fiyatlar 333 bin TL 'den başlıyor.

Dumankaya Flex Kurtköy nerede?

Dumankaya Flex Kurtköy nerede? sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Daire teslimlerinin hemen yapıldığı Dumankaya Flex Kurtköy'de stüdyo dairelerin satış fiyatları 189 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...

Kurtköy Dumankaya Flex teslim tarihi!

Kurtköy Dumankaya Flex teslim tarihi kapsamında konutların anahtar teslimleri hemen yapılıyor. Banka kredisi kullanılabilen Dumankaya Flex projesinde konutlar 185 bin TL' den başlayarak yükseliş gösteriyor...

Dumankaya Flex Kurtköy iletişim!

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Dumankaya Flex Kurtköy iletişim bilgileri şöyle: Aydınlı Mah. Çamlıbelde Sok. Tuzla/İSTANBUL - Dumankaya Flex satış ofisi telefon numarası: 0216 393 08 86

Dumankaya Flex satış ofisi!

Dumankaya imzası ile yükselen ve 5 bloktan oluşan Dumankaya Flex satış ofisi projenin bulunduğu alanda yer alanda yer alıyor. Dumankaya Flex projesinde konutlar 165 bin liradan başlıyor...

Kurtköy Dumankaya Flex satılık!

Kurtköy Dumankaya Flex satılık konut tiplerinden 2 oda 1 salon olanların fiyatları 292 bin 500 TL'den başlıyor ve de 528 bin TL'ye kadar yükseliş gösteriyor

Dumankaya İnşaat Flex Kurtköy teslim tarihi!

Dumankaya İnşaat Flex Kurtköy teslim tarihi olarak 2014 yılının Ağustos ayı belirlendi. Dumankaya Fleks projesinde bulunan konutların fiyatları stüdyo dairelerde 142 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir satılık!

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir satılık daire tipleri stüdyo, 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlandı. 2 blok halinde hayata geçirilen projede fiyatlar 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir fifti fifti modeli!

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir fifti fift modeli ile satışlarına devam ediyor. Toplamda 321 adet home ofis dairenin yer aldığı projede fiyatlar 198 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Dumankaya Flex satılık daire!

Toplam 321 adet üniteden meydana gelen proje İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir 'de inşa ediliyor. Dumankaya Flex satılık daire tipleri 1+0,1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

Bahçeşehir Dumankaya Flex fiyat!

Tek blok şeklinde yükselen proje İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Bahçeşehir Dumankaya Flex fiyat listesi kapsamında 1+1 daireler 333 bin TL 'den başlıyor.

Dumankaya Flex Office ödemeleri!

Toplam 321 adet ünitenin yer aldığı projede daireler 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Dumankaya Flex Office ödemeleri kapsamında 1+1 daireler 333 bin TL'den başlıyor.

Dumankaya Flex Office fifti fifti kampanyası!

İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirilen projede daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Dumankaya Flex Office fifti fifti kampanyası kapsamında yüzde 50 peşin ödeme sizden yüzde 50 vadeli kredi Dumankaya firmasından ödeniyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik satılık!

Konum bilgisine göre TEM Otoyolu'na 8 dakika uzaklıkta bulunan projede 120 aya kadar taksitlendirilme uygulanıyor. Sancaktepe Dumankaya Mozaik satılık daire teslimleri 2017 yılı Nisan ayında yapılması planlanıyor.

Dumankaya Flex Office teslim tarihi!

Dumankaya Flex Office teslim tarihi Ağustos ayı 2016 yılı olarak planlandı. İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de yükselen projede toplam 321 adet daire yer alıyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de yer alıyor.

Dumankaya Flex Office satılık!

Dumankaya Flex Office satılık daire fiyatları 119 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirilen proje 100 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.

Dumankaya Flex Ofis satılık!

Dumankaya Flex Ofis satılık daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Home ofis konsepti ile hayata geçirilen proje İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de inşa ediliyor.

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir!

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir projesi bugün Çırağan Sarayı'nda düzenlenen basın toplantısı ile tanıtıldı. Çeşitli sosyal alanlara sahip olan proje 321 adet home ofisten oluşuyor.

Dumankaya Flex Office fiyatları 119 bin TL'den başlıyor!

100 milyon TL yatırım değeri ile hayata geçirilecek ve içerisinde stüdyo, 1+1 ve 2+1 gibi daire seçenekleri bulunan Dumankaya Flex Office projesinde lansman fiyatları 119 bin TL’den başlıyor.

Dumankaya Flex Office ne zaman teslim edilecek?

Dumankaya Flex Office projesi Dumankaya Hi-Fit projesinin home ofis bloğu olarak yükseliyor. Yüzde 1 KDV avantajıyla home office sahibi olunuyor. Peki Dumankaya Flex Office ne zaman teslim edilecek?

dumankaya flex satış ofisi Haberi

dumankaya flex satış ofisi

Tek blok şeklinde yükselen projede daire seçenekleri stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 


Sosyal alanları içerisinde projede lobi hizmetleri, ofis box üniteleri, kat bahçeleri, depo ve arşiv alanları, toplantı odaları, bireysel çalışma alanları bulunuyor.


Daire teslimlerinin Ağustos 2017 yılında yapılması planlandığı proje İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de yükseliyor. 


Bahçeşehir Dumankaya Flex fiyatlar 1+1 daireler 333 bin TL, 2+1 daireler 372 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.  


Ödeme koşulları kapsamında yüzde 25 peşinat ödendiğinde 120 aya kadar vade imkanı sağlanan projedeki daireler 10 yıl boyunca Dumankaya tarafından kiralanıyor. 


12 soruda Dumankaya Fifti Fifti kampanyası!


Tel: 0212 672 88 98 

Web: www.dumankaya.com

Tülay...