29 / 04 / 2024

Dumankaya Horizon projeleri

Dumankaya Horizon projeleri

Dumankaya Horizon ile son yıllarda görülen fazlasıyla dik, dar ve iç içe geçmiş binaların aksine, sahil hayatının tüm güzelliklerini yatay, geniş, panoramik ve butik bir yaşam alanı ile müşterilerin beğenisine sunuyor.

Dumankaya Mozaik projelerinde sona yaklaşıldı!

Dumankaya Mozaik projelerinde sona yaklaşıldığını ifade eden TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, Dumankaya’nın inşaat projeleriyle ilgili sıkıntıyı anlattı; "Projeleri tamamlayacak olan Alman firmanın ofisini PKK’lılar bastı. Dumankaya ailesi de şirketi tehdit etti"...

Dumankaya'nın inşaatı durdurulan projeleri TBMM'de!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun kayyım olarak atandığı Dumankaya'nın inşaat faaliyetlerinin durdurulduğu konut projeleri meclis gündeminde konu oldu..

Ali Dumankaya: Yurt dışına açılmayı hedefliyoruz!

Dört yılda 10 projeyi yönetme kabiliyetine erişen DKY, 2017’nin sonuna kadar inşaatı devam eden projeleri ile birlikte toplamda 3 bin 697 konut üretmiş olacak. Ali Dumankaya, "Yurt dışına açılmak gibi bir hedefimiz de var ama bu kontrollü olacak" diyor.

Körfez GYO, Dumankaya Horizon'daki 4 daireyi geri aldı!

Dumankaya İnşaat, Körfez GYO'ya yapması gereken ödemeyi yapamadığı için vadesi geçen 3 milyon 709 bin 612 TL tutarındaki bedele karşılık, Köfez GYO, Dumankaya Horizon'daki bedeli 6 milyon 466 bin TL olan 4 adet daireyi geri aldı.

Dumankaya projeleri ülkemizi kalkındırmaya devam edecek!

Dumankaya Ailesi’nin büyüğü İbrahim Dumankaya, Rize programı kapsamında Rize Sanayi ve Ticaret Odası tarafından düzenlenen ödül töreninin akabinde Ridos Otel’de gerçekleştirilen yemeğe katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi.

Dumankaya Horizon'da son daireler! Teslimler başladı!

Dumankaya İnşaat tarafından inşa edilen Horizon projesinde son daireler. 899 bin TL'den başlayan konut fiyatları 2 milyon 437 bin TL'ye kadar çıkıyor.

Dumankaya İnşaat'tan esnek kampanya!

Tüketici ihtiyaçlarına göre sektörde öncü kampanya ve projeleri hayata geçiren Dumankaya İnşaat, daire sahibi olmak isteyen fakat bütçesini esnetemeyenler için ödeme planlarını esnetiyor.

Dumankaya Horizon'da teslimler başladı!

Dumankaya Horizon’da teslimler 27 Nisan’da başladı; Dumankaya İnşaat bu yıl, 1294 daireyi sahipleri ile buluşturacak. Yazıcı, “Ocak 2016 yılından bugüne 416 daire dairemizin teslimini tamamladık" dedi.

Dumankaya Horizon

Teslimlerin hemen yapıldığı Dumankaya Horizon projesinde 1+1 dairelerin satışları tamamlandı. Denize sıfır konumda yer alan Dumankaya Horizon projesi İstanbul Kartal sahilinde inşa edildi...

Horizon Rezidans Dumankaya satış fiyatları!

Horizon Rezidans Dumankaya satış fiyatları 785 bin 840 liradan başlıyor. Kartal sahilinde yükselen Dumankaya Horizon projesi bu yıl Nisan-Mayıs aylarında teslim edilecek...

Dumankaya Horizon projesi Kartal'a değer katıyor!

Kartal İstanbul’un en hızlı büyüyen ve yatırım vaadeden bölgesi olma yolunda hızla ilerliyor. Kentsel veya parsel dönüşüm altında ardı ardına projeler yükseliyor.

Dumankaya Horizon ödeme seçenekleri!

Dumankaya Horizon ödeme seçenekleri kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Arsa alanı 43 bin 689 metrekareden oluşan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor.

Kartal Horizon Residence fiyat listesi!

Kartal Horizon Residence fiyat listesi 2+1 dairelerde 785 bin 940 TL'den başlangıç gösteriliyor. Dumankaya Horizon projesinde 109 rezidans ve 22 mağaza yer alıyor...

Dumankaya Horizon projeleri Haberi

Dumankaya Horizon projeleri

Gayrimenkul sektöründe ilklerin öncüsü Dumankaya İnşaat tarafından, Anadolu yakasının en hızlı gelişen semtlerinden Kartal’da modern yaşamın tüm ihtiyaçlarına cevap verecek kusursuz konfor anlayışıyla hayata geçirilen Dumankaya Horizon projesi, 365.000 TL’den başlayan fiyatlar ile müşterilerin beğenisine sunuluyor. 


Adaların tam karşısında, denize 500 metre cepheli yatay mimarisi ve panoramik daireleriyle butik bir proje olarak yükselen Dumankaya Horizon’ın  A bloğunda 13 ticari birim ile 109 daire, B bloğunda ise 22 ticari birim ile 34 ticari ofis olmak üzere toplam 178 bağımsız ünite yer alıyor.  Projede stüdyodan 1+1’e ve 4+1'e kadar farklı konut seçenekleri yer alıyor.  48 veya 36 ay yüzde 0 faiz ve peşin alımlarda yüze 10 veya 12 indirim gibi fırsatlar ile konut sahibi olunabilen projede, Dumankaya finansman sistemi ile ev sahibi...