27 / 05 / 2024

dumankaya inşaat fırsatları nelerdir

dumankaya inşaat fırsatları nelerdir

Dumankaya İnşaat'ın geleneksel Ramazan Kampanyası başladı. Kampanya kapsamında, Dumankaya Mozaik'te 1.825 TL'den, Ritim istanbul'da 2.600 TL'den, hi-Fit'te ise 1.758 TL'den başlayan taksit seçenekleri veya sıfır peşinatla evsahibi olmak mümkün.

Türk müteahhitler için Angola fırsatı!

Angola, Sahra altı ülkeleri arasında en hızlı büyüyen ülkeler arasında yer alıyor. Angola'da özellikle inşaat sektöründe Türk firmaları için ciddi fırsatlar bulunuyor.

Konut kredisiyle ev almayı düşünenler için yeni fırsatlar!

Ev almayı düşünenler için bankalar tarafından yeni fırsatlar açıklanıyor. Ayrıca bayram için bazı bankalar tarafından kredi kampanyaları açıklanıyor. İşte bankalar tarafından sunulan güncel fırsatlar...

Kamboçya'da inşaat fırsatı!

Türkiye'nin Punom Pen Büyükelçisi Ayda Ünlü, Kamboçya'nın mevcut koşullarda başta inşaat sektörü olmak üzere iş insanları için büyük fırsatlar taşıdığını söyledi.

Dumankaya İnşaat projelerine kaynak arıyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Jale Özgentürk bugünkü yazısında Dumankaya İnşaat'ın durmuş inşaat projelerine kaynak arayışını değerlendirdi. İşte Özgentürk'ün o yazısı...

Erguvan İnşaat'tan ön ödemeli fırsat kampanyası!

Erguvan Premium Residence’ta satış ofisini Mayıs sonu açmaya hazırlanan Erguvan İnşaat, yeni kampanyasında lansman avantajlarını kaçıranlar için yeni fırsatlar sunuyor.

Bahreyn, Türk müteahhitlik firmaları için fırsatlar sunuyor!

Türkiye-Bahreyn KEK 6. Dönem Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Bahreyn'in finans, müteahhitlik ve turizmde Türk firmaları için önemli fırsatlar sunduğunu belirtti.

Konut projeleri rekreasyon için önemli fırsatlar oluşturuyor!

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği, Emlak Konut kampanyalarının yanı sıra TOKİ tarafından 237 bin konutun dönüştürülme planlamaları, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da 30 bin konut yapılacağını açıklaması rekreasyon için önemli fırsatlar oluşturuyor.

Dumankaya İnşaat'tan GYODER kampanyasına destek!

Dumankaya İnşaat, ülkemizde yaşanan olayların inşaat sektörü üzerinde oluşturabileceği olumsuz sonuçlarını en aza indirmek için GYODER’in başlattığı konut kampanyasına dâhil oldu.

Dumankaya İnşaat, GYODER’in konut kampanyasına katıldı!

Dumankaya İnşaat, ülkemizde yaşanan olayların inşaat sektörü üzerinde oluşturabileceği olumsuz sonuçlarını en aza indirmek için GYODER’in başlattığı konut kampanyasına dâhil oldu.

Dumankaya İnşaat'tan Ramazan kampanyası!

Kazandıran projeleriyle binlerce mutlu aileyi hayalindeki eve kavuşturan Dumankaya, geleneksel Ramazan kampanyası kapsamında küçük küçük taksitlerle herkesi kolayca ev sahibi yapacak fırsatları hayata geçirdi.

Dumankaya İnşaat'tan Mayıs ayına özel yüzde 5 İndirim!

Ritim İstanbul projesinde Mayıs ayına özel yüzde 5 indirim fırsatı sunan Dumankaya İnşaat "Sizin bütçenin esnemiyorsa biz esneriz" sloganı ile herkesi konut sahibi yapmayı hedefliyor.

Dumankaya İnşaat'tan esnek kampanya!

Tüketici ihtiyaçlarına göre sektörde öncü kampanya ve projeleri hayata geçiren Dumankaya İnşaat, daire sahibi olmak isteyen fakat bütçesini esnetemeyenler için ödeme planlarını esnetiyor.

Reysaş GYO, Dumankaya İnşaat ile ön protokolünü iptal etti!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 17 Şubat'ta Sancaktepe arsası için anlaştığı Dumankaya İnşaat ile ön protokolünü iptal ettiğini Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) duyurdu.

dumankaya inşaat fırsatları nelerdir Haberi

dumankaya inşaat fırsatları nelerdir

Dumankaya İnşaat'ın geleneksel Ramazan Kampanyası başladı. Kampanya kapsamında, Dumankaya Mozaik'te 1.825 TL'den, Ritim istanbul'da 2.600 TL'den, hi-Fit'te ise 1.758 TL'den başlayan taksit seçenekleri veya sıfır peşinatla evsahibi olmak mümkün. Kampanyayla ilgili konuşan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, "Bu mübarek ayda biz de insanları yuva sahibi yapmak için elimizden geleni yapıyoruz"...