05 / 05 / 2024

dumankaya inşaat türkiyenin en büyük 500 şirketi arasında

dumankaya inşaat türkiyenin en büyük 500 şirketi arasında

Dumankaya İnşaat Capital 500 Türkiye listesinde cirosunu en çok artıran 25 firma arasında 3. sırada yer aldı. Dumankaya İnşaat ayrıca Türkiye’nin en büyük 500 şirketi arasında 299. sırada yer alıyor.

Damac İnşaat, Türkiye için yatırım planını açıkladı!

Türkiye ekonomisine güvenen yabancı şirketler, Türkiye’ye yatırım yapmaya devam ediyor. Son olarak Damac İnşaat, Türkiye için yatırım planını açıkladı...

İnşaat sektörü tüm olumsuzluklara inat büyüyor!

İki milyon kişiye istihdam sağlayan ve 250 alt sektörü besleyen inşaat tüm olumsuzluklara rağmen büyümesini sürdürüyor. Mayıs ayında konut satışında bu yılın rekoruna imza atıldı.

Dumankaya İnşaat'ın sahiplerine FETÖ fezlekesi!

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, FETÖ/PDY'ye "himmet" adı altında finansal destek sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında, aralarında Dumankaya İnşaat'ın eski sahibi ve ortakları bulunan 125 şüpheliye yönelik fezleke hazırlandı.

Ceylan İnşaat, Türkiye’nin inşaat alanındaki altın markası seçildi!

1995 yılından itibaren inşaat sektöründe faaliyetlerine devam eden Ceylan İnşaat, İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi Etkinlikleri kapsamında 1'incisi gerçekleştirilen Türkiye Altın Marka Ödülleri'nde  ‘Yılın İnşaat Markası’ ödülünü aldı.

Katar'daki 220 milyar dolarlık inşaatı Türk firmaları yapar!

Ekonomi Bakanı Nİhat Zeybekci, Türkiye ile Katar arasında ticaretin arttırılması için düzenlenen toplantıda konuştu. Zeybekci, Katar'daki 220 milyar dolarlık inşaatı Türk firmalarının yapabileceğini ifade etti.

Dumankaya İnşaat projelerine kaynak arıyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Jale Özgentürk bugünkü yazısında Dumankaya İnşaat'ın durmuş inşaat projelerine kaynak arayışını değerlendirdi. İşte Özgentürk'ün o yazısı...

Dumankaya İnşaat'a FETÖ operasyonu!

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'n finansal destek sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında, alınan tanık ifadeleri doğrultusunda Dumankaya İnşaat'ın mevcut genel müdürünün de aralarında bulunduğu 4 şüpheli gözaltına alındı.

KKTC Hala Sultan Camisi'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor!

KKTC'de Türkiye Diyanet Vakfı tarafından yaptırılan Hala Sultan Camisi'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Cami'nin bölgedeki önemli bir ihtiyacı karşılayacağı belirtiliyor.

Boyrazoğlu İnşaat, Türkeli projesi için düğmeye bastı!

Boyrazoğlu Group’un 3. kuşak üyesi Ahmet Boyraz tarafından kurulan Boyrazoğlu İnşaat, Bağdat Caddesi’nin yeni yıldız markası oldu. Cadde’nin en kaliteli inşaat yapan 3 firmasından biri olan Boyrazoğlu İnşaat, Türkeli projesinin temeli için düğmeye bastı.

Dumankaya İnşaat'ın sahibi ve ortaklarının mal varlıklarına el konuldu!

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY'ye "himmet" adı altında finansal destek sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturmada kapsamında, Dumankaya İnşaat'ın sahibi ve ortakları olan 6 şüphelinin tüm mal varlıklarına el konuldu.

Dumankaya İnşaat'tan GYODER kampanyasına destek!

Dumankaya İnşaat, ülkemizde yaşanan olayların inşaat sektörü üzerinde oluşturabileceği olumsuz sonuçlarını en aza indirmek için GYODER’in başlattığı konut kampanyasına dâhil oldu.

Dumankaya İnşaat, GYODER’in konut kampanyasına katıldı!

Dumankaya İnşaat, ülkemizde yaşanan olayların inşaat sektörü üzerinde oluşturabileceği olumsuz sonuçlarını en aza indirmek için GYODER’in başlattığı konut kampanyasına dâhil oldu.

İnşaat; Türkiye ekonomisindeki büyümenin motor gücü!

NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, inşaatın 200’e yakın sanayiyi desteklediğini belirterek, yaşanan canlılığın istihdam sağladığını söyledi. Güral, inşaatın, Türkiye ekonomisindeki büyümenin motor gücü olduğunu belirtti.

dumankaya inşaat türkiyenin en büyük 500 şirketi arasında Haberi

dumankaya inşaat türkiyenin en büyük 500 şirketi arasında

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat istikrarlı bir grafik üzerinde seyreden, şeffaflık ve modern kurumsal yönetim ilkeleri doğrultusunda hazırlanan finansal bilgileri ile Capital 500 Türkiye listesinde cirosunu en çok artıran 25 firma arasında 3. sırada yer aldı.  Capital 500 Türkiye’nin Ağustos 2015’te açıklanan 2014 sonuçlarına göre Dumankaya İnşaat ayrıca Türkiye’nin en büyük 500 şirketi arasında 299. sırada yer alıyor.


Capital 500 verilerine göre, İstanbul’un yatırım değeri en yüksek semtlerinde yer alan projeleri ile inşaat sektörünün önde gelen kuruluşları arasında yer alan Dumankaya İnşaat, 2014 cirosunda yüzde 264’lük bir artış kaydetti.


Dumankaya’nın başarı grafiği yükseliyor


Dumankaya İnşaat, 2014 yılı mali verileri ile Fortune 500 Türkiye listesinde “En Hızlı Büyüyen Şirketler” başlığında faiz ve vergiden önceki kazancını en çok artıran 5. şirket olurken,...