30 / 04 / 2024

dumankaya kampanya 2015

dumankaya kampanya 2015

Şirketin Maltepe'de yükselen projesi Ritim İstanbul, 863 rezidans, 250 home office, 114 ticari ofis ve 146 mağaza-iş yerinden oluşuyor. Projede başlangıç fiyatı 312 bin TL..

Dumankaya'dan büyük fırsat! Modern Collection'da 4+1'ler 410 bin TL!

Modern Collection'da 4+1'ler 410 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede satış süreci "Dumankaya'dan büyük fırsat" sloganıyla devam ediyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar tüm daire tiplerine yer veriliyor.

Dumankaya'dan Mayıs'a özel esnek kampanya!

Dumankaya, hayata geçirdiği “Esnek Kampanya” kapsamında havaların ısınmaya başladığı Mayıs ayında yeni ev arayanlara yönelik yeni fırsatlar sunuyor.Mayıs kampanyası ile ev sahibi olmak isteyenlerin hayalleri gerçeğe dönüşüyor.

Dumankaya İnşaat'tan esnek kampanya!

Tüketici ihtiyaçlarına göre sektörde öncü kampanya ve projeleri hayata geçiren Dumankaya İnşaat, daire sahibi olmak isteyen fakat bütçesini esnetemeyenler için ödeme planlarını esnetiyor.

Mozaik Dumankaya Sitesi Sancaktepe fiyatları!

Mozaik Dumankaya Sitesi Sancaktepe fiyatları 204 bin TL'den başlayarak değişiyor. Dumankaya Mozaik Evleri'nde kampanya kapsamında peşinat ve taksit ödemeleri 2017 yılında başlıyor...

Ali Dumankaya: Konut satışında bu yıl da rekor bekliyoruz!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, TÜİK 2015 konut satış istatistiklerini değerlendirdi. Dumankaya, siyasi istikrarla birlikte ekonomik istikrarın beraberinde geldiğini ve bunun da yılın son döneminde konut satışlarına yansıdığını söyledi.

Dumankaya İnşaat en beğenilen inşaat şirketi oldu!

Dumankaya İnşaat adına gerçekleştirilen Bilinirlik ve Marka Algı Araştırması'nın Nielsen tarafından hazırlanan 2015 sonuçlarına göre Dumankaya, tüketici beğeni oranını 2014’e göre yükselterek yine açık ara en beğenilen inşaat şirketi oldu.

Dumankaya’nın yeni ciro hedefi 750 milyon TL!

Gayrimenkul sektörünün cirosunu en çok artıran şirketi Dumankaya, sürdürülebilir, şeffaf ve yenilikçi iş modelleri ile 2015 yılında hedeflerine ulaşarak sektöre kattığı değerin yanında pek çok başarıya da imza attı.

Dumankaya Horizon kampanyası için son gün 31 Aralık!

Dumankaya Horizon kampanyası için son gün 31 Aralık 2015. Fiyatların 588 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edilen konutlar bulunuyor.

Ritim İstanbul son etapta kampanya!

Dumankaya İnşaat'ın toplamda 32 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirdiği Ritim İstanbul'un son etabı satışa çıktı. İşte, Ritim İstanbul son etapta kampanya detayları...

Dumankaya Horizon kampanyasına beklenenin de üzerinde talep!

Dumankaya İnşaat’ın Anadolu Yakası'nın en prestijli yeri Sahil Yolu'nda yer alan projesi Dumankaya Horizon’da hemen teslim avantajı ile hayata geçirilen kampanya beklenenin de üzerinde talep gördü.

Dumankaya Ritim İstanbul kampanya detayları!

Dumankaya Ritim İstanbul'da 3.889 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabiliyor. İşte, Dumankaya Ritim İstanbul kampanya detayları...

Fuzul Yapı'dan CNR Emlak 2015 fuarına özel kampanya!

04-08 Kasım tarihleri arasında CNR Expo'da düzenlen Emlak 2015 fuarı, gayrimenkul ve inşaat sektöründen pek çok firmayı ve yatırımcıları bir araya getirdi.

Moment İstanbul'da kampanya detayları!

Toplam 731 adet konuttan meydana gelen Moment İstanbul'da kar garantili kampanya 30 Kasım 2015 tarihine kadar uzatıldı. İşte, Moment İstanbul'da kampanya detayları!

Dumankaya ve Galatasaray sponsorluk anlaşması imzaladılar!

Galatasaray'ın 4 yıldızlı formasının göğüs reklamı için Dumankaya İnşaat ile sponsorluk anlaşması imzalandı. İşbirliği, 2015-2016 sezonundan itibaren 3 yıl boyunca, yani 2017-2018 sezon sonuna kadar devam edecek.

dumankaya kampanya 2015 Haberi

dumankaya kampanya 2015

Şirketin Maltepe'de yükselen projesi Ritim İstanbul, 863 rezidans, 250 home office, 114 ticari ofis ve 146 mağaza-iş yerinden oluşuyor. 312 bin liradan başlayan fiyatlarla daire sahibi olunabilecek projede, sıfır peşinat yüzde 12 indirim, 48 ay sıfır faiz ve 120 ay yüzde 0.56 faiz gibi çeşitli fırsatlar sunuluyor. 


Dumankaya İnşaat, yatırımcısına ön satış dönemi ile birlikte sunduğu fiyat avantajlarının yanı sıra anahtar teslimi sonrası Türkiye ortalamasının üzerinde bir kazancı garanti ediyor. GFK'nın yaptığı araştırmaya göre şirket, 2014 yılında tüketiciler tarafından en beğenilen marka seçilirken; Superbrands 2014 yılı seçimlerinde süper markalar arasında yerini aldı. Dumankaya İnşaat, diğer yandan İstanbul'un yeni değerlenen bölgelerinde yatırımlarına hız verdi. Bu kapsamda Maltepe'de yürüttüğü Ritim İstanbul projesi teslim edilen ilk etabıyla adından söz ettirirken, inşası devam eden...