04 / 05 / 2024

Dumankaya kocaeli projesi

Dumankaya kocaeli projesi

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Dumankaya Çayırova Projesi'ni meclis gündemine taşıdı. Hürriyet toplantıda Kocaeli Çayırova ilçesinde "Dumankaya" isimli şirket için büyükşehir meclisinde arazi imarı 6 kattan 12 kata çıkarılarak şirkete büyük bir kolaylık sağlandığını hatırlattı..

Dumankaya'dan Kocaeli Çayırova'ya yeni proje!

Dumankaya İnşaat Çayırova Projesi Hayata geçirdiği projeler ile gayrimenkul sektöründe standartları daima yukarı taşıyan Dumankaya İnşaat, Çayırova bölgesinde 4.500 mutlu aileye ev sahipliği yapacak..

TOKİ Kocaeli projesi için beklenen tarih geldi! Körfez'e tam 520 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Körfez projesi yarın ihaleye çıkacak. TOKİ'nin Kocaeli Körfez projesinde 520 konut yer alacak.

TOKİ Kocaeli projesi için resmen son dakika müjdesi geldi! Tam 564 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kocaeli 2023 projesi için resmen son dakika müjdesi geldi. Verilen detaylara göre, Körfez ilçesine tam 564 konutluk yeni proje geliyor.

TOKİ Kocaeli projesi tarih belli oldu! Tam 1.010 yeni konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

TOKİ Kocaeli projesi tarih belli oldu... Tam 1.010 yeni konut geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ Kocaeli projesi için tarih belli oldu! Tam 496 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Körfez projesi için düğmeye bastı. Körfez TOKİ projesinin ihalesi 20 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

TOKİ Kocaeli projesi için tarih belli oldu! O ilçeye tam tamına 534 ucuz konut müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli projesinin ihale tarihini de resmen duyurdu. İşte TOKİ Kocaeli projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

KİPTAŞ Kocaeli'deki yeni projesi için anket başlattı!

KİPTAŞ, Kocaeli'de inşa edeceği yeni projesinde vatandaşları da söz sahibi yapıyor. KİPTAŞ Kocaeli projesi vatandaşların yorumlarıyla şekillenecek...

Univa Kocaeli projesi!

''Sakarya'dan sonra şimdi Kocaeli'de'' sloganıyla tanıtılan Univa Kocaeli projesi Kocaeli Üniversitesi'nin hemen karşısında yer alıyor.

Dumankaya Miks Projesi'nin kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Dumankaya Miks Projesi'nin kesin kabul tutanağı onaylandı.

Körfez GYO ile Dumankaya, Kartal Horizon Projesi'nde sözleşme tadili yaptı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., sahip olduğu arsa üzerinde Dumankaya İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ. ile geliştirilen "Dumankaya Horizon" projesi sözleşmesinde tadil yapılacağını KAP'a bildirdi.

Dumankaya iki projesi için sıfır zahmetli kampanya başlattı!

Eylül ayında İstanbul Avrupa yakasındaki projeleri için “Fifti Fifti” kampanyasını başlatarak tüketicileri cezbedici seçenekler sunan Dumankaya İnşaat, ekim ayının ikinci haftası bu defa Anadolu yakasında iki projesi için sıfır zahmetli kampanya başlattı

Dumankaya Sancaktepe projesi nerede?

Dumankaya tarafından hayata geçirilen Adres Sancaktepe projesi 'nde 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Dumankaya Sancaktepe projesi nerede?

Symbol Kocaeli projesi, 28 Mayıs’ta açılacak!

Kavanlar Holding, Kocaeli’de 1 milyar liralık yatırımla içinde otel, hastane, AVM, kongre ve performans merkezi ve yapı marketin bulunduğu projeyi hayata geçiriyor. Symbol Kocaeli projesi, 28 Mayıs’ta açılacak.

Symbol Kocaeli projesi Mayıs ayında tamamlanacak!

Kavanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan da konuşmasında şunları kaydetti: SYMBOL Kocaeli mayıs ayında bitmiş olacak. Mayıs ayında SYMBOL Kocaeli bittiğinde bölgedeki köprülü kavşak projesi de bitmiş olacak...

Dumankaya kocaeli projesi Haberi

Dumankaya kocaeli projesi



CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Dumankaya Çayırova Projesi'ni meclis gündemine taşıdı. Hürriyet toplantıda "Kocaeli Çayırova ilçesinde "Dumankaya" isimli şirket için büyükşehir meclisinde arazi imarı 6 kattan 12 kata çıkarılarak şirkete büyük bir kolaylık sağlandı. Sonrasında, Dumankaya şirketi Yönetim Kurulu Üyesi Halit Dumankaya paralel devlet yapılanmasına "himmet" adı altında finansal destek sağladığı gerekçesiyle tutuklandı. 


Bu olay, yerel ve ulusal medyada manşetlerde yer aldı. Ancak, AKP'li belediyeler bunu örtbas etmek için, mahkeme yoluyla, İnternet medyası dâhil tüm haberleri sansürledi ve erişime engelledi. Sansürlerden biri de Kocaeli Gazete Barıştır. Basına sansürle gerçekleri kapatmaya çalışıyorsunuz ama Kocaeli'de FETÖ'den kapattığınız derneğe her ay düzenli bağış yapanlar şu anda AKP'nin vekil sıralarında oturmaya devam ediyor. 


Okul aidatını ödemek için Bank Asyada hesap açmaya zorlananlar açığa...