14 / 05 / 2024

dumankaya Lobi Çarşı

dumankaya Lobi Çarşı

Tuzla'da yükselen Dumankaya Adres Lobi projesinin mağazalarının satışları devam ediyor. Projede brüt 40 metrekarelik mağazalar 122 bin liraya alıcılara sunuluyor

AdresLobi Çarşı projesinde 1.027 TL taksitle!

10 bin konutluk TOKİ projelerinin tam ortasında bulunan “Adres Lobi Çarşı” bölgenin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek kapasitede.

Lobi Çarşı satışta! 1.027 lira taksitle! Yıl sonu teslim!

Dumankaya Adres bölgesinin tek ticari merkezi Lobi Çarşı 119 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu!

Dumankaya İnşaat projelerine kaynak arıyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Jale Özgentürk bugünkü yazısında Dumankaya İnşaat'ın durmuş inşaat projelerine kaynak arayışını değerlendirdi. İşte Özgentürk'ün o yazısı...

Dumankaya’nın yeni ciro hedefi 750 milyon TL!

Gayrimenkul sektörünün cirosunu en çok artıran şirketi Dumankaya, sürdürülebilir, şeffaf ve yenilikçi iş modelleri ile 2015 yılında hedeflerine ulaşarak sektöre kattığı değerin yanında pek çok başarıya da imza attı.

Galatasaray, Dumankaya ile sponsorluk anlaşması imzaladı!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek: "Galatasaray'ın daha başarılı olması yönünde yapılan anlaşmayla Dumankaya İnşaat'ın da bu yapıya bir harç koyması bizi ziyadesiyle memnun etmiştir" dedi.

Dumankaya İnşaat, Galatasaray'a sponsor oldu!

Galatasaray Kulübü, forma sponsorluğu için Dumankaya ile anlaşma sağladığını duyurdu. arı Kırmızılılar, Spor Toto Süper Lig için Dumankaya İnşaat ile 3 yıllığına el sıkıştı. Detaylar Cuma günü açıklanacak.

Barış Dumankaya: Cityscape'teki başarımız her sene artıyor!

Türkiye gayrimenkul sektörünün köklü firmalarından Dumankaya İnşaat, küresel ve bölgesel gayrimenkul yatırımcıları için önemli fırsatlar sunan Dubai Cityscape fuarında projelerini görücüye çıkardı.

Fikirtepeliler Dumankaya ile sözleşmelerini iptal mi ediyor?

Fikirtepeli arsa sahipleri Dumankaya İnşaatla yaptıkları sözleşmeleri iptal etme yoluna gitmeye hazırlanıyor. Kendilerine verilen sözlerin hala tutulamamış olması, uzayan süreç nedeniyle yorulan hak sahipleri çıkış yolu arıyor.

Lobi Tasarım Uygulama İnşaat Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lobi Tasarım Uygulama İnşaat Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yüksel Özgür Arıkan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart'ta Beyoğlu, Firuzağa Mahallesi'nde kuruldu.

Dumankaya İnşaat, Superbrands ödülü aldı!

Dumankaya İnşaat, yeniliklere açık, markalaşmaya önem veren ve sosyal sorumluluk projeleriyle tüketicilerin beğenisini kazanan başarılı şirketlere verilen Superbrands Ödülü 'ne bir kez daha layık görüldü.

Dumankaya İnşaat Superbrands Ödülü'ne bir kez daha layık görüldü!

Dumankaya İnşaat, yeniliklere açık, markalaşmaya önem veren ve sosyal sorumluluk projeleriyle tüketicilerin beğenisini kazanan başarılı şirketlere verilen Superbrands Ödülüne bir kez daha layık görüldü.

Yıldız Teknik Üniversitesi, Ali Dumankaya'ya Girişimcilikte Yılın Başarı Ödülü'nü verdi!

Yıldız Teknik Üniversitesi Mezunlar Derneği tarafından DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya ‘Girişimcilikte Yılın Başarı Ödülü’ne layık görüldü. Tören, Yıldız Teknik Üniversitesi Barbaros Kampüsü Oditoryumu’nda gerçekleştirildi...

Dumankaya Mozaik'in ikinci etabı da yoğun ilgi görüyor!

Dumankaya Mozaik projesinin birinci etabı gördüğü büyük ilgi sonucu 1. etap satışlarını kısa bir süre içinde bitirdi. Bu başarının ardından 2. etap satış tarihlerinin de öne çekilmesiyle projeye olan ilgi katlanarak devam etti.

Yıldız Teknik Üniversitesi’nden Ali Dumankaya’ya ödül!

Yıldız Teknik Üniversitesi Mezunlar Derneği tarafından DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya ‘Girişimcilikte Yılın Başarı Ödülü’ne layık görüldü. Tören, Yıldız Teknik Üniversitesi Barbaros Kampüsü Oditoryumu’nda gerçekleştirildi.

Dumankaya Bahçeşehir projesi 16 Nisan'da görücüye çıkıyor!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de Dumankaya imzası ile hayata geçirilen Dumankaya Bahçeşehir Athletic-O Towers 17 Nisan'da görücüye çıkıyor. Toplantı 16 Nisan Çarşamba günü saat 10.30'da başlayacak.

dumankaya Lobi Çarşı Haberi

dumankaya Lobi Çarşı

Bu yılın sonunda teslimlerin yapılacağı Lobi Çarşı Adres'te konutların satışları tamamlandı. Projede 3 blokta 527 adet daire yer alıyor. Dumankaya İnşaat tarafından yapılan Adres Lobi Çarşı'da bir süre önce satışa sunulan mağazaların satışları devam ediyor. 


41 mağazalık semt çarşısı 11 seçkin Adres projesinin ve 10 bin konutluk TOKİ projelerinin ortasında yer alıyor. Mağazaların büyük müşteri potansiyeli bulunuyor. 


Lobi Çarşı'da 26 metrekarelik mağazalar 119 bin TL yerine 101 bin TL'ye satılıyor. Bu mağazalardan sadece 2 adet kaldı. 40 metrekarelik mağazalar 144 bin TL yerine 122 bin TL'ye, 50 metrekarelik mağazalar 196 bin TL yerine 167 bin TL'ye, 83 metrekarelik mağazalar 327 bin TL yerine 278 bin TL'ye, 124 metrekarelik mağazalar 488 bin TL yerine 415 bin TL'ye satılıyor. 


Adres Lobi semt çarşısı; marketten...