02 / 05 / 2024

Dumankaya Mix fiyat

Dumankaya Mix fiyat

Uzun yıllardır gelişimine devam eden, şehir planlamasına uygun bir şekilde kentleşen ve Avrupa yakasının yaşam standardı en yüksek bölgelerinden biri haline gelen Atakent, Dumankaya Miks ile değerini artırıyor.

Xiaomi Mix 5'in özellikleri belli oldu! İşte 2022 Mart Fiyat Listesi...

Xiaomi Mix 4'ü Ağustos 2021'de tanıtmasının ardından Mix 5'in haberi geldi! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Terrace Mix Esenyurt fiyat listesi!

7 blok şeklinde yükselen Terrace Mix Esenyurt projesinde daireler hemen teslim ediliyor. Terrace Mix Esenyurt fiyat listesi 275 bin TL'den başlıyor.

Lamarko Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Lamarko Gayrimenkul Limited Şirketi, Koray Gömer tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Ocak'ta Küçükçekmece, Atakent Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı Dumankaya Mix' de kuruldu.

Dumankaya Mozaik Evleri Sancaktepe fiyat!

Dumankaya Mozaik Evleri Sancaktepe fiyat listesi 176 bin liradan başlıyor. Dumankaya Mozaik Evleri Sancaktepe projesinde teslimler Nisan 2016'da gerçekleştiriliyor...

Dumankaya Mozaik Sancaktepe güncel fiyat!

Konum bilgisine göre Ataşehir - Finans Merkezi'ne 17 dakika uzaklıkta bulunan projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Dumankaya Mozaik Sancaktepe güncel fiyat kapsamında 1+1'ler 213 bin 840 TL'den başlıyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik Rezidans fiyat!

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje Sancaktepe Metrosu'na 2 dakika uzaklıkta bulunuyor. Sancaktepe Dumankaya Mozaik Rezidans fiyat listesine göre 1+0'larda 176 bin TL'den başlıyor.

Dumankaya Mozaik Evleri fiyat listesi!

Dumankaya Mozaik Evleri fiyat listesi 176 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Sancaktepe'de yer alan Dumankaya Mozaik Evleri projesinde 60 ay sıfır faizle ödeme imkanı sunuluyor...

Dumankaya Maltepe Ritim İstanbul fiyat!

Dumankaya Maltepe Ritim İstanbul fiyat listesi 315 bin 920 TL'den başlayarak değişiyor. Dumankaya Ritim İstanbul projesinde yüzde 20 peşinatla, 60 aya kadar vade farksız ödemeler yapılıyor...

Dumankaya Horizon Rezidans fiyat listesi!

Dumankaya Horizon Rezidans fiyat listesi 2+1 dairelerde 695 bin 640 liradan başlıyor. Kartal'da yükselen Dumankaya Horizon Rezidans projesi Mart 2016 tarihinde sahiplerine teslim ediliyor...

Dumankaya Horizon satış fiyat listesi!

Dumankaya Horizon satış fiyat listesi kapsamında 2+1 daireler 695 bin 640 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İstanbul Kartal'da inşa edilen projede 109 konut ve 22 ticari alan bulunuyor.

Dumankaya Horizon güncel fiyat listesi!

Hemen tapu teslimlerinin yapıldığı Dumankaya Horizon güncel fiyat listesi kapsamında dairelerin fiyatları 512 bin 600 TL'den başlangıç gösteriyor.

Dumankaya Mozaik fiyat!

İstanbul'un Anadolu Yakası Sancaktepe ilçesinde inşa edilen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Dumankaya Mozaik fiyat listesi kapsamında 2+1 daireler 329 bin 384 TL'den başlıyor.

Dumankaya Horizon Kartal fiyat!

Dumankaya Horizon Kartal fiyat listesi daire seçeneklerine bağlı olarak değişiyor. Toplam 109 konut ve 22 ticari ünitenin yer aldığı proje 43 bin 689 metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Dumankaya Mix fiyat Haberi

Dumankaya Mix fiyat

Yenilikçi ve müşteri odaklı yaklaşımıyla ilk tercih edilen gayrimenkul geliştiricileri arasında yer alan Dumankaya İnşaat, Halkalı Atakent bölgesinde TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş işbirliği ile hayata geçirdiği Dumankaya Miks projesinde, ticari alanlara yönelik uyguladığı kampanya çerçevesinde, mağaza sahiplerinin yatırımlarını Dumankaya güvencesi altına alıyor. 


Proje içerisinde yer alan 19 adet ticari alan için uygulanan kampanyada, projeye yatırım yapan mağaza sahipleri aylık 2.000-TL ile 15.000-TL arasında değişen kira garantisi ile yıllık %8’e varan bir yatırım dönüşüne sahip olacaklar. Bu özel projeden ticari gayrimenkul sahibi olan yatırımcılar, satın aldıkları mağazaya göre değişken olmak üzere yıllık 180.000-TL’ye varan bir kira geliri elde edecekler. 


İstanbul’un nitelikli konut yatırımlarıyla ön plana çıkan bölgesi Atakent’tin en stratejik noktasında yer alan Dumankaya Miks,  Türkiye’nin en büyük fuar ve...