19 / 05 / 2024

Dumankaya Mix havadan görüntüleri

Dumankaya Mix havadan görüntüleri

Dumankaya İnşaat'ın Halkalı'da yapımına başlamış olduğu Dumankaya Mix Projesi'ni www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

Lamarko Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Lamarko Gayrimenkul Limited Şirketi, Koray Gömer tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Ocak'ta Küçükçekmece, Atakent Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı Dumankaya Mix' de kuruldu.

Dumankaya Mix ticari ünitelerinde yıllık 180 bin lira kira getirisi!

Uzun yıllardır gelişimine devam eden, şehir planlamasına uygun bir şekilde kentleşen ve Avrupa yakasının yaşam standardı en yüksek bölgelerinden biri haline gelen Atakent, Dumankaya Miks ile değerini artırıyor.

Dumankaya'nın 4 projesi havadan görüntülendi!

Dumankaya İnşaat imzası ile İstanbul'un Tuzla Kartal ve Bahçeşehir ilçelerinde hayata geçirdiği Adres Lobi, Adres Panorama, Vizyon Bulvar, Modern Vadi ve Modern Collection projeleri www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından havadan görüntülendi

Dumankaya Adres Su Konutları'nın havadan son görüntüleri!

Dumankaya İnşaat tarafından Tula bölgesinde hayata geçirilen Dumankaya Adres Su projesi 29 Ağustos 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden olan kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.

Dumankaya Adres Lobi'nin havadan en yeni görüntüleri!

Dumankaya İnşaat tarafından Tuzla bölgesinde hayata geçirilen Dumankaya Adres Lobi projesi 29 Ağustos 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden olan kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.

Modern Vadi Dumankaya'nın havadan en son videosu!

Dumankaya İnşaat tarafından Bahçeşehir bölgesinde hayata geçirilen Dumankaya Modern Collection projesi 29 Ağustos 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden olan kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.

Tuzla Dumankaya Dizayn Konutları havadan en yeni videosu!

Dumankaya İnşaat tarafından Tuzla bölgesinde hayata geçirilen Dumankaya Dizayn projesi 29 Ağustos 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden olan kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.

Halkalı Dumankaya Miks'in havadan son videosu!

Dumankaya İnşaat tarafından Halkalı bölgesinde hayata geçirilen Dumankaya Miks projesi 29 Ağustos 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden olan kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.

Dumankaya Konsept Halkalı Konutları'nın havadan videosu!

Konsept Halkalı projesi Dumankaya İnşaat imzası ile Halkalı Atakent'te hayata geçiriliyor. Dumankaya Konsept Halkalı projesi www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi

Dumankaya İkon Rezidans'ın havadan yeni görüntüleri!

Dumankaya İkon projesi www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Vizyon Bulvar Dumankaya'nın havadan en yeni videosu!

Dumankaya Vizyon Bulvar projesi 8 Temmuz 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Dumankaya Modern Vadi Konutları'nın havadan yeni görüntüleri!

Dumankaya Modern Vadi projesi www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Dumankaya Modern Bahçeşehir Konutları'nın havadan yeni görüntüleri!

Dumankaya Modern Bahçeşehir Konutları'nın havadan yeni görüntüleri havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi...

Dumankaya Mix havadan görüntüleri Haberi

Dumankaya Mix havadan görüntüleri


Dumankaya Mix'in havadan görüntüleri için...