02 / 05 / 2024

Dumankaya Mix ticari alan

Dumankaya Mix ticari alan

Uzun yıllardır gelişimine devam eden, şehir planlamasına uygun bir şekilde kentleşen ve Avrupa yakasının yaşam standardı en yüksek bölgelerinden biri haline gelen Atakent, Dumankaya Miks ile değerini artırıyor.

Lamarko Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Lamarko Gayrimenkul Limited Şirketi, Koray Gömer tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Ocak'ta Küçükçekmece, Atakent Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı Dumankaya Mix' de kuruldu.

Dumankaya Horizon Ofisleri nerede?

Dumankaya Horizon Residence 2 blok halinde inşa ediliyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projede 109 adet konut ve 22 adet ticari birim bulunuyor. Peki Dumankaya Horizon Ofisleri nerede?

Dumankaya Horizon ofis fiyatları!

Dumankaya Horizon ofis fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. 2 blok halinde inşa edilen projede 109 adet daire ile 22 adet ticari birim yer alıyor.

Dumankaya Horizon'un ticari üniteleri satışa çıktı!

Satış sürecinin hemen teslim olarak devam ettiği Dumankaya Horizon projesinin ticari üniteleri de cazip fiyat ve özel avantajlarla satışa açıldı.

Dumankaya Horizon'da ticari üniteler satışta!

Dumankaya İnşaat'ın Anadolu Yakası'ndaki projesi Dumankaya Horizon'da hayata geçirilen kampanyasının yoğun talep gördüğü açıklandı.

Dumankaya Horizon Kartal satış fiyatları!

Dumankaya Horizon Kartal satış fiyatları 695 bin 640 liradan başlangıç gösteriliyor. Dumankaya Horizon Kartal projesinde 109 adet konut, 34 adet ofis ve 35 adet ticari birim bulunuyor...

Dumankaya Horizon satış fiyat listesi!

Dumankaya Horizon satış fiyat listesi kapsamında 2+1 daireler 695 bin 640 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İstanbul Kartal'da inşa edilen projede 109 konut ve 22 ticari alan bulunuyor.

Dumankaya Horizon Kartal satılık ev!

Dumankaya Horizon Kartal satılık ev teslimleri hemen yapılıyor. 2 blok halinde inşa edilen projede 109 adet konut ve 22 adet ticari ünite yer alıyor.

Dumankaya Horizon satış fiyatları!

109 adet konut ve 22 adet ticari üniteden meydana gelen Dumankaya Horizon satış fiyatları 512 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Dumankaya Horizon Kartal fiyat!

Dumankaya Horizon Kartal fiyat listesi daire seçeneklerine bağlı olarak değişiyor. Toplam 109 konut ve 22 ticari ünitenin yer aldığı proje 43 bin 689 metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Toplam 863 daire, 250 home ofis, 146 mağaza ve 114 ticari ofisin yer aldığı Ritim İstanbul projesi Maltepe'de inşa ediliyor. Peki Dumankaya Ritim İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Dumankaya Ritim İstanbul Konutları nerede?

Tamamının 2016 yılı Mayıs ayında teslim edilmesi öngörülen Ritim İstanbul projesi daire, home ofis, ticari ofis ve mağazalardan oluşuyor. Peki Dumankaya Ritim İstanbul Konutları nerede?

Dumankaya Ritim İstanbul Maltepe satılık!

Dumankaya Ritim İstanbul Maltepe satılık daire tipleri arasında 1+1'dan 5+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Projede 863 rezidans dairenin ile birlikte 250 home ofis, 114 ticari ofis ve 146 mağaza yer alıyor.

Dumankaya Mix ticari alan Haberi

Dumankaya Mix ticari alan

Yenilikçi ve müşteri odaklı yaklaşımıyla ilk tercih edilen gayrimenkul geliştiricileri arasında yer alan Dumankaya İnşaat, Halkalı Atakent bölgesinde TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş işbirliği ile hayata geçirdiği Dumankaya Miks projesinde, ticari alanlara yönelik uyguladığı kampanya çerçevesinde, mağaza sahiplerinin yatırımlarını Dumankaya güvencesi altına alıyor. 


Proje içerisinde yer alan 19 adet ticari alan için uygulanan kampanyada, projeye yatırım yapan mağaza sahipleri aylık 2.000-TL ile 15.000-TL arasında değişen kira garantisi ile yıllık %8’e varan bir yatırım dönüşüne sahip olacaklar. Bu özel projeden ticari gayrimenkul sahibi olan yatırımcılar, satın aldıkları mağazaya göre değişken olmak üzere yıllık 180.000-TL’ye varan bir kira geliri elde edecekler. 


İstanbul’un nitelikli konut yatırımlarıyla ön plana çıkan bölgesi Atakent’tin en stratejik noktasında yer alan Dumankaya Miks,  Türkiye’nin en büyük fuar ve...