04 / 05 / 2024

Dumankaya pas geç

Dumankaya pas geç

Dumankaya, hazırladığı yeni kampanyası “Pas Geç” ile daire sahibi olmak isteyenler için taksit ve peşinatı 2017 yılına erteliyor.Pas Geç kampanyası Ritim İstanbul, hi-Fit, Flex Office Bahçeşehir ve Dumankaya Mozaik projelerinde geçerli olacak.

Avrupa Merkez Bankası beklentilerin aksine sıkılaşmaya ara vermedi!

Piyasada bazı analistlerin sıkılaşmaya ara vereceği yönündeki tahminlerine rağmen Avrupa Merkez Bankası (ECB) enflasyonla mücadele etmek için Eylül toplantısını pas geçmedi. Banka sıkılaşma politikaları doğrultusunda birbirini izleyen 10. faiz artışını gerçekleştirdi.

Fed'in eli rahatladı mı? Faiz kararında artırım pas geçilir mi?

Fed faiz kararını 1 Şubat'ta açıklayacak. Piyasalarda olumlu bir hava estiriliyor. Peki piyasalar haklı çıkacak mı? Fed'den beklenen yumuşama adımı gelecek mi?

Merkez Bankası’ndan sürpriz faiz kararı!

Dün merakla beklenen kararını açıklayan ve politika faizini yüzde 9’da tutarak, bu dönemi pas geçen Merkez Bankası hakkında, bugün yeni bir faiz açıklaması daha geldi. Peki bankanın bu yeni faiz kararı kimleri ilgilendiriyor?

Merkez Bankası faizi 'pas geçerse' dolar ne olur? Piyasa uzmanı İslam Memiş nefes kesen açıklamayı yaptı...

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası bugün Para politikası faiz kararını açıklamadan önce İslam Memiş'ten nefes kesen dolar açıklaması geldi.

FED sonrası gözler Merkez Bankası!

Amerikan Merkez Bankası’nın (Fed) faizi artırması Merkez Bankası’nın salı günü yapacağı Para Politikası Kurulu toplantısını daha önemli hale getirdi. Piyasada beklenti politika faizinde 25 puanlık artış yönünde. Ama pas geçip, ‘bekle gör’ politikası izleyebileceğini söyleyenlerde var.

Emlak Konut en çok önerilen üç hisse arasında!

Geçen hafta piyasalarda gözler, TCMB'nin kasım ayı toplantısına çevrildi. Yedi ay süresince faiz koridorunun üst bandında indirime giden, geçen ayı pas geçen banka, 34 ay sonra ilk kez faiz artırımına gitti

Piyasalar ABD Merkez Bankası’nın faiz toplantısına dikkat kesildi!

Piyasalar bu hafta ABD Merkez Bankası’nın faiz toplantısına dikkat kesilecek. Fed’den sürpriz beklenmezken, ‘İyi ki de pas geçecek’ dedirtiyor. Dolarda da düzeltme olabilir.

Merkez Bankası faiz indirmedi!

Yurt içi piyasaların merakla beklediği açıklama geldi. 7 aydır faiz koridorunu üst bandında indirime giden Merkez Bankası bu toplantıda indirimi pas geçti ve faizlerde değişikliğe gitmedi.

İsrail gazı Türkiye'ye Mart 2018'de gelecek!

Enerji Zirvesi için bugün Türkiye’ye gelecek İsrail Enerji Bakanı Steinitz’in bir numaralı gündemi İsrail gazının taşınacağı güzergah olacak. Akdeniz üzerinden gidecek boru hattının Kıbrıs'ı pas geçerek, 2018 yılı Mart ayında doğrudan Türkiye'ye ulaşması planlanıyor.

Ekonomik göstergeler yatırım yapılabilir seviyeyi destekliyor!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından, 18 Temmuz'da Türkiye'nin kredi notunu negatif izlemeye alan Moody's'in, yarınki Türkiye not değerlendirmesini pas geçmesi bekleniyor.

Ekonomistlerin gözü Moody's değerlendirmesinde!

Ekonomistler, Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişiminin ardından Türkiye'nin "Baa3" ile "yatırım yapılabilir" seviyedeki kredi notunu negatif izlemeye alan uluslararası derecelendirme kuruluşu Moody's'in yarınki not değerlendirmesini pas geçebileceğini belirtiyor.

Dumankaya'dan Mayıs'a özel esnek kampanya!

Dumankaya, hayata geçirdiği “Esnek Kampanya” kapsamında havaların ısınmaya başladığı Mayıs ayında yeni ev arayanlara yönelik yeni fırsatlar sunuyor.Mayıs kampanyası ile ev sahibi olmak isteyenlerin hayalleri gerçeğe dönüşüyor.

Ritim İstanbul'da ödemeleri bu yıl pas geç!

"Ritim İstanbul'da ödemeleri bu yıl pas geç" sloganıyla kampanyalı satışlarına devam eden projede daire fiyatları 364 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul Maltepe Cevizli'de hayata geçiriliyor.

Dumankaya pas geç Haberi

Dumankaya pas geç

Tüketici ihtiyaçlarına göre sektörde öncü kampanya ve projeleri hayata geçiren Dumankaya, yeni kampanyası “Pas Geç” ile daire sahibi olmak isteyenler için taksit ve peşinatı 2017 yılına erteliyor. 2016 yılını pas geçen kampanya ile daire sahibi olmak isteyenler ceplerinden hiçbir ek bedel çıkmadan ödemelerini bir yıl erteleyebilecek. Pas Geç kampanyası Ritim İstanbul, hi-Fit, Flex Office Bahçeşehir ve Dumankaya Mozaik projelerinde geçerli olacak.


Ödemelerinizi Erteleyin, Şehrin Ritmini Ertelemeyin

Kampanya kapsamında, Dumankaya’nın Al Mazaya işbirliği ile İstanbul’un yeni yaşam merkezi Maltepe’de hayata geçirdiği yüksek kalite anlayışı ile Adalar’a karşı ideal bir yaşam alanı ve mükemmel bir yatırım fırsatı sunan Ritim İstanbul projesinde daire sahibi olmak isteyenler evini rahatça alabilecek. 1+1, 2+1 ve 3+1 gibi daire seçeneklerinin olduğu Ritim İstanbul’da fiyatlar 385.440 TL’den başlıyor. 


Zinde Bir...