01 / 05 / 2024

dumankaya projeleri teslim edilecek mi

dumankaya projeleri teslim edilecek mi

Dumankaya İnşaat, önceki gün tüm mülk sahiplerine yazılı bir açıklama yaparak, 'Eskiden olduğu gibi bütün iş ortakları ve paydaşlarımızla birlikte Grup Şirketleri'nin faaliyetleri herhangi bir kesintiye uğramadan devam etmektedir' mesajı verdi.

TOKİ'den konut teslimi bekleyenler dikkat, 3 proje için Mart 2024 müjdesi geldi! TOKİ hangi projeleri teslim edecek?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen 3 yeni projesi için teslim müjdesi geldi. işte TOKİ tarafından teslim edilecek o projeler...

TOKİ'den konut bekleyenler dikkat, iki proje için teslim müjdesi geldi! TOKİ Mart 2024'te hangi projeleri teslim edecek?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen iki projesi için daha teslim müjdesi geldi. Peki TOKİ Mart 2024'te hangi projeleri teslim edecek? 

Dumankaya ve Fi Yapı mağdurlarına konutları teslim edilecek!

Dumankaya ve Fi Yapı mağdurlarını sevindirecek haber geldi. TMSF Başkanı Gülal, Dumankaya ve Fi Yapı mağdurlarının konutlarını teslim etmek için Alman firması Drees&Sommer liderliğindeki konsorsiyumla anlaşma sağlandığını bildirdi.

Dumankaya'nın inşaatı durdurulan projeleri TBMM'de!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun kayyım olarak atandığı Dumankaya'nın inşaat faaliyetlerinin durdurulduğu konut projeleri meclis gündeminde konu oldu..

Dumankaya'dan hemen teslim projelerinde tarihi fırsat!

Yarım asrı aşan tecrübesiyle gittiği her bölgeye değer katan Dumankaya İnşaat, yüzde 100’e kadar varan kazandırma oranlarına sahip hemen teslim projelerinde tarihi bir fırsata imza atıyor.

Dumankaya projeleri ülkemizi kalkındırmaya devam edecek!

Dumankaya Ailesi’nin büyüğü İbrahim Dumankaya, Rize programı kapsamında Rize Sanayi ve Ticaret Odası tarafından düzenlenen ödül töreninin akabinde Ridos Otel’de gerçekleştirilen yemeğe katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi.

Balıkesir Karesi'de kırsal dönüşüm başlıyor!

Balıkesir’de bir ilk olan ve Karesi Belediyesi tarafından hayata geçirilen 17 çeşit Kırsal Tip Proje’ye başvuran vatandaşlardan 11’ine projeleri teslim edildi.

Dumankaya Mozaik Sancaktepe ne zaman teslim?

İstanbul'un Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükselen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Projedeki 1+0'lar 176 bin TL'den başlıyor. Peki Dumankaya Mozaik Sancaktepe ne zaman teslim?

Sancaktepe Dumankaya Mozaik teslim tarihi!

Toplam 799 adet daire ve 1 adet dükkandan oluşan Sancaktepe Dumankaya Mozaik teslim tarihi Nisan 2016 olarak belirlendi.

Kartal Dumankaya Horizon ne zaman teslim?

Dumankaya Horizon Residence'de 120 ay imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Proje 2 blok halinde hayata geçiriliyor. Peki Kartal Dumankaya Horizon ne zaman teslim edilecek?

Dumankaya Hi-Fit teslim tarihi!

2 blok şeklinde yükselen proje toplam 20 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Projede 1+0 konutlarda 188 bin TL'den başlıyor. Dumankaya Hi-Fit teslim tarihi Ağustos 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Flex Dumankaya teslim tarihi!

Daire tiplerinin 1+0,1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği proje toplam 321 adet üniteden meydana geliyor. Flex Dumankaya teslim tarihi Ağustos 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Dumankaya Hi-Fit Bahçeşehir teslim tarihi!

Toplam 20 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen proje 630 adet daire yer alıyor. Dumankaya Hi-Fit Bahçeşehir teslim tarihi olarak Ağustos 2017 yılında yapılması öngörülüyor.

dumankaya projeleri teslim edilecek mi Haberi

dumankaya projeleri teslim edilecek mi


FETÖ soruşturmaları kapsamında 22 Eylül'de mahkeme kararı ile Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonunun (TMSF) belirlediği yeni Yönetim Kurulu'nun atandığı Dumankaya İnşaat, önceki gün tüm mülk sahiplerine yazılı bir açıklama yaparak, 'Eskiden olduğu gibi bütün iş ortakları ve paydaşlarımızla birlikte Grup Şirketleri'nin faaliyetleri herhangi bir kesintiye uğramadan devam etmektedir' mesajı verdi. 

SÜREÇ DEVAM EDİYOR 


Kamu otoritesi tarafından tayin edilen yönetim ile yeni süreçte, tüm hak ve alacaklar ile yükümlülüklerin tespit ve değerlendirme çalışmalarının devam ettiği vurgulanan açıklamada, mülk sahiplerine hitaben, "Sözleşme kapsamında siz değerli mülk sahiplerimizin haklarının korunması hususunda titizlikle çalışılmaktadır.


DAİRELER TESLİM EDİLECEK

 Ayrıca şantiyelerdeki faaliyetler de tüm hızıyla devam etmektedir. Sizlere kısa bir süre içerisinde açıklayacağımız yeni tarihler ile dairelerinizi teslim etmek adına çalışmalarımız devam etmekte olup bu kapsamda tapu devir teslim süreçleri...