16 / 05 / 2024

dumankaya sancaktepe projeleri

dumankaya sancaktepe projeleri

Dumankaya İnşaat'ın Sancaktepe'de hayata geçireceği yeni projesinde, satışa çıkacak daire sayısının 30 katı ön talep toplandı. Proje için 7 binin üzerinde talep aldıklarını ve bu sayı giderek artıyor.

Nef Kağıthane 4, Bahçelievler ve Sancaktepe projeleri yolda!

Nef Bahçelievler, Nef Kağıthane 4 ve Nef Sancaktepe projeleri için ön talep toplanıyor. Nef Bahçelievler projesinde satışlar bu ay içerisinde başlayacak...

Dumankaya'dan ev almak sıfır zahmetli!

Sektörünün önemli markalarından Dumankaya İnşaat, Maltepe’deki Ritim İstanbul ve Dumankaya Mozaik projeleri için ‘sıfır zahmetli’ kampanya başlattı.

Dumankaya iki projesi için sıfır zahmetli kampanyası başlattı!

Sektörünün önemli markalarından Dumankaya İnşaat, Maltepe’deki Ritim İstanbul ve Dumankaya Mozaik projeleri için ‘sıfır zahmetli’ kampanya başlattı. Kampanyada, 60 ay sıfır faiz ve peşin alımda yüzde 12 indirim dikkat çekiyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik'te 60 ay sıfır faiz avantajı!

Gayrimenkul sektörünün önemli markalarından Dumankaya İnşaat, İstanbul Anadolu Yakası'nda daire sahibi olmak isteyenlere "Sıfır zahmetli" kampanya sunuyor. İşte Sancaktepe Dumankaya Mozaik projesini kapsayan kampanyanın ayrıntıları...

Dumankaya Mozaik Sancaktepe kampanya!

Teslimlerin 2017 yılı Nisan ayında gerçekleşeceği Dumankaya Mozaik'te satışlar devam ediyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. İşte Dumankaya Mozaik Sancaktepe kampanya detayları...

Dumankaya Mozaik Sancaktepe güncel fiyatlar!

Dumankaya Mozaik Rezidans konum olarak TEM Otoyolu'na 8 dakikalık mesafede bulunuyor. Projede 799 adet daire ve 1 adet dükkan yer alıyor. İşte Dumankaya Mozaik Sancaktepe güncel fiyatlar...

Dumankaya Mozaik Sancaktepe daire fiyatları!

Dumankaya Mozaik Sancaktepe daire fiyatları 3+1'lerde 526 bin TL'den başlıyor. Tamamının 2017 yılı Nisan ayında teslim edileceği proje Sancaktepe Metrosu'na 2 dakika yakınlıkta bulunuyor.

Dumankaya Mozaik Sancaktepe Evleri fiyatları!

Dumankaya Mozaik Sancaktepe Evleri fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Dumankaya Mozaik Sancaktepe Evleri 1+1'den 4+1'e farklı daire seçeneklerinden oluşuyor.

Dumankaya Mozaik Sancaktepe kampanyası!

Dumankaya Mozaik Sancaktepe kampanyası kapsamında 60 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Teslim tarihi Nisan 2017 olarak belirlenen proje TEM Otoyolu'na 8 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Dumankaya Sancaktepe projesi nerede?

Dumankaya tarafından hayata geçirilen Adres Sancaktepe projesi 'nde 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Dumankaya Sancaktepe projesi nerede?

Adres Sancaktepe Dumankaya fiyat listesi!

Toplam 300 daireden meydana gelen Adres Sancaktepe projesi Dumankaya tarafından hayata geçiriliyor. Adres Sancaktepe Dumankaya fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Adres Sancaktepe Dumankaya Evleri fiyatları!

Adres Sancaktepe Dumankaya Evleri fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Ödeme koşulları kapsamında 18 ay vade farksız taksit imkanı sunan projede 300 adet konut yer alıyor.

Dumankaya Adres Sancaktepe iletişim!

Dumankaya Adres Sancaktepe iletişim için 0216 561 0 123 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin 2017 yılında yapılması öngörülen projede peşin alımlarda yüzde 12 indirim fırsatı sunuluyor.

dumankaya sancaktepe projeleri Haberi

dumankaya sancaktepe projeleri

Dumankaya İnşaat'ın Sancaktepe'de hayata geçireceği yeni projesinde, satışa çıkacak daire sayısının 30 katı ön talep toplandı. Proje için 7 binin üzerinde talep aldıklarını ve bu sayının giderek arttığını belirten Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, projeye günde ortalama 25 ön talep geldiğini ifade etti. Dumankaya, "Sancaktepe yapımı devam eden metronun 2015 yılı son çeyreğinde açılması ve 4 bin 100 yatak kapasiteli şehir hastanesinin inşaatının tamamlanması ile birlikte İstanbul'un yeni cazibe merkezlerinden biri olacak" dedi. Dumankaya'nın 66 dönüm arazide inşa ettiği projede 800 daire yer alacak. 1 +0,1+1,2+1,3+1 ve 4+1 konutların yer alacağı proje 2016'da...