27 / 04 / 2024

Dumankaya Siteler Arası Spor Şöleni

Dumankaya Siteler Arası Spor Şöleni

Dumankaya İnşaat, site sakinleri arasındaki iletişimi güçlendirmek üzere geleneksel hale getirmeyi amaçladığı “Dumankaya Siteler Arası Spor Şöleni” düzenledi. Şölende sahne alan Gülşen, site sakinlerini coşturdu.

Dumankaya Siteler Arası Spor Şöleni, Gülşen'in katılımıyla düzenlendi!

Dumankaya İnşaat, çalışanlarından site sakinlerine kadar tüm Dumankaya Ailesi’nin sıkı ilişkilerini pekiştirmek ve iletişimlerini güçlendirmek üzere geleneksel hale getirmeyi amaçladığı “Dumankaya Siteler Arası Spor Şöleni” düzenledi.

Kuşadası'ndaki imar planı değişikliğine Belediye ve Mimarlar Odası'ndan tepki!

Kuşadası'nda yazlık siteler arasında kalan 22 dönümlük tek yeşil alanın imarı, Özelleştirme İdaresi tarafından “Turizm, ticaret, konut alanı” yapıldı. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ve Mimarlar Odası Başkanı Ümit Acar imar değişikliğine itiraz edeceklerini belirtti.

Başakşehir Siteler Arası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Avrupa Konutları!

Başakşehir Belediyesi ve Başakşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği tarafından gerçekleştirilen Siteler Arası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Avrupa Konutları oldu.

Dumankaya Ritim İstanbul'da yüzde 12 indirim!

Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Ritim İstanbul'un satış fiyatları 488 bin TL'den başlıyor. 35 bin metrekare alanda yükselen projede dairelerin büyüklükleri 65 ila 223 metrekare arasında değişiyor.

Dumankaya'ya İnsana Saygı Ödülü!

Dumankaya, iş başvurularını en hızlı ve en yüksek oranda yanıtlayan şirketler arasında yer alarak İnsana Saygı Ödülü’nü almaya hak kazandı. İnsana Saygı Ödül töreninde Dumankaya adına ödülü Kurumsal Gelişim Grup Müdürü Metin Marangoz aldı.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik 2016 kampanyası!

Sancaktepe Dumankaya Mozaik 2016 kampanyası kapsamında ödemeler 2017 yılına kadar erteleniyor. Satışları devam eden projede konutların alanları 48 ile 208 metrekare arasında değişiyor.

Dumankaya Mozaik kampanyası için son gün 11 Ocak!

Dumankaya Mozaik kampanyası için son gün 11 Ocak. 60 ay 0 faiz fırsatı ile satışlarına devam eden projede dairelerin alanları 48 ile 208 metrekare arasında değişiyor.

Dumankaya Mozaik kampanyası için son gün 31 Aralık!

Dumankaya Mozaik kampanyası için son gün 31 Aralık. TEM Otoyolu'na 8 dakika uzaklıkta olan projede dairelerin büyüklükleri 48 metrekare ile 208 metrekare arasında değişiyor.

Dumankaya Mozaik taksitleri ne kadar?

Dumankaya Mozaik Evleri Dumankaya İnşaat tarafından inşa ediliyor. Projede dairelerin büyüklükleri 47 ile 208 metrekare arasında değişiyor. Peki Dumankaya Mozaik taksitleri ne kadar?

Dumankaya Mozaik Evleri iletişim!

Dumankaya Mozaik Evleri iletişim için 0216 511 58 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilen projede dairelerin alanları 47 ile 208 metrekare arasında değişiyor.

Dumankaya basın toplantısı 14 Eylül'de yapılacak!

Gayrimenkul sektörünün en iyileri arasında yer alan Dumankaya sektörde öncü olmaya devam ediyor. Dumankaya akıl almaz ev sahibi olmanın formülü ve detaylarını paylaşmak üzere 14 Eylül 2015 Pazartesi günü bir buluşma gerçekleştirilecek.

Dumankaya'nın yeni kampanyası nasıl olacak?

Türk gayrimenkul sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan Dumankaya İnşaat yeni sezona sıra dışı bir kampanya ile girecek.

Dumankaya basın toplantısı 14 Eylül'de!

Gayrimenkul sektörünün en iyileri arasında yer alan Dumankaya sektörde öncü olmaya devam ediyor. Dumankaya akıl almaz ev sahibi olmanın formülü ve detaylarını paylaşmak üzere 14 Eylül'de basın toplantısı düzenleyecek.

Dumankaya İnşaat ciro artışında 3. oldu!

Geçtiğimiz günlerde açıklanan 2014 sonuçlarına göre Dumankaya inşaat Capital 500 Türkiye listesinde cirosunu en çok artıran 25 firma arasında 3. sırada yer aldı.

Dumankaya Siteler Arası Spor Şöleni Haberi

Dumankaya Siteler Arası Spor Şöleni

Dumankaya İnşaat, çalışanlarından site sakinlerine kadar tüm Dumankaya Ailesi’nin sıkı ilişkilerini pekiştirmek ve iletişimlerini güçlendirmek üzere geleneksel hale getirmeyi amaçladığı “Dumankaya Siteler Arası Spor Şöleni” düzenledi. 


Dumankaya çalışanlarının da katıldığı şölenin final gecesinde, site sakinleri sahneye çıkan Gülşen'in şarkılarıyla eğlendi.


21 Ağustos- 21 Eylül tarihleri arasında, yaşamın başladığı Dumankaya site sakinlerinin katılımıyla 

gerçekleştirilen spor şöleninde keyifli ve eğlenceli zaman geçirilmesi amaçlandı. 


30 gün boyunca 13 sitede tenis, basketbol, voleybol gibi toplamda 6 branşta düzenlenen turnuvada 

dereceye giren site sakinlerine kupa ve madalyaları, 29 Eylül Pazartesi günü saat: 20.00’da Dumankaya 

İkon’un sosyal tesislerinde yapılan final gecesinde verildi. 


Final Gecesi’nde site sakinleri Gülşen'in birbirinden güzel şarkılarını dinledi. Gece, havai fişek ve ışık gösterileriyle son buldu. 


DUMANKAYA


1963 yılında ‘’Kente kimlik katan yaşam alanları kazandırmak’’ misyonuyla yola çıkan Dumankaya Grubu bugün...