17 / 05 / 2024

dumankaya vizyon fuar tanıtımı

dumankaya vizyon fuar tanıtımı

Dumankaya İnşaat'ın Anadolu yakasının yeni cazibe merkezi Kartal'da yükselecek 340 ofis ve homeofisin bulunduğu Dumankaya Vizyon projesi, Konut ve İşyeri Fuarı'nda gerçekleştirilen ön lansmanı takiben yaklaşık iki hafta içinde topladığı 2500'ü aşkın talep

Yıldırım'ın dönüşüm projeleri Bursa İnşaat Fuarı'nda görücüye çıktı!

Yıldırım Belediyesi’nin kentsel dönüşüm ve vizyon projeleri Rising City Gayrimenkul ve İnşaat Fuarı’nda görücüye çıktı.

DKY İnşaat projelerini Cityscape Fuarı'nda sergileyecek!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, Cityscape Fuarı'nın İstanbul'da gerçekleştirilmesinin önemine vurgu yaparak, "Cityscape Fuarı, Körfez ve Doğu bölgelerine satış yapmak adına iyi bir kapı'' dedei.

Cityscape Fuarı'nda Dumankaya standını 2 bin kişi ziyaret etti!

CİTYSCAPE 2015 Dubai fuarında Türkiye'yi temsil eden Dumankaya İnşaat standını 2 bin kişi ziyaret ederken, Barış Dumankaya," Temaslarımız, yatırım olarak geri dönecek" dedi.

Barış Dumankaya: Cityscape'teki başarımız her sene artıyor!

Türkiye gayrimenkul sektörünün köklü firmalarından Dumankaya İnşaat, küresel ve bölgesel gayrimenkul yatırımcıları için önemli fırsatlar sunan Dubai Cityscape fuarında projelerini görücüye çıkardı.

DKY, 2.5 milyar dolarlık vizyon projelerini tanıttı!

İbrahim Dumankaya Holding çatısı altında faaliyetlerine devam eden DKY İnşaat, Dubai'de gerçekleştirilen Cityscape fuarında yatırım değeri 2.5 milyar doları bulan projelerini Körfez yatırımcılara tanıttı.

Dumankaya İnşaat 5 proje ile Dubai'de!

Dumankaya, Ortadoğu'nun en büyük gayrimenkul buluşması Cityscape Global 2015 Fuarı'na Dumankaya Miks, hi-Fit, Dumankaya Horizon, Flex Office Bahçeşehir, Ritim istanbul ve Dumankaya Mozaik projeleriyle katılıyor.

Antalya'nın vizyon projeleri dünya vitrininde!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, vizyon projelerini "invest Antalya" sloganıyla dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM 2015'te dünya vitrinine çıkardı.

Ali Dumankaya: Bu sene 4 yeni projeyi satışa çıkaracağız!

Dumankaya İnşaat, Fransa'nın Cannes şehrinde gerçeklesen emlak fuarı MIPIM'de DKY Kartal projesini ilk kez tanıttı. DKY inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, projelerle ilgili açıklama yaptı.

Dumankaya: Bu sene 4 yeni projeyi satışa çıkaracağız

Emlak fuarı MIPIM’de DKY Kartal projesini ilk kez tanıtan Dumankaya İnşaat, bu proje için 220 milyon dolar harcayacaklarını açıkladı. Şirket Yeni Sahra'da bir projeye hazırlanıyor.

Antalya'nın projeleri Mıpım Fuarı'nda tanıtılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, vizyon projelerini "İnvest Antalya" sloganıyla dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM 2015'te dünya vitrinine çıkardı. Büyükşehir Belediyesi'nin Antalya'yı ve dev projelerini tanıttığı stant ziyaretçi akınına uğruyor.

Antalya'nın vizyon projeleri MIPIM 2015’te görücüye çıktı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, vizyon projelerini dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM 2015’te dünya vitrinine çıkardı. Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya’yı ve dev projelerini tanıttığı stant ziyaretçi akınına uğruyor.

Antalya vizyon projelerini MIPIM 2015'te tanıtıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, vizyon projelerini "invest Antalya" sloganıyla dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM 2015'te dünya vitrinine çıkardı. Büyükşehir Belediyesi'nin Antalya'yı ve dev projelerini tanıttığı stant ziyaretçi akınına uğruyor.

Dumankaya Vizyon Bulvar'ın ofisleri satışta!

Kartal'da inşa edilen Dumankaya Vizyon Bulvarda ofisler metrekaresi 6 bin liradan satışa çıktı. Yoğun ilgi gördüğü belirtilen, 45 metrekare ile 205 metrekare arasında değişen iş alanlarına sahip proje, Adalet Sarayına yakınlığı ile dikkat çekiyor..

dumankaya vizyon fuar tanıtımı Haberi

dumankaya vizyon fuar tanıtımı

İstanbul'un en büyük kentsel dönüşüm alanlarından Kartal'a yeni bir `vizyon' sunmayı hedefleyen Dumankaya Vizyon, ön lansmanı takiben yarattığı yoğun taleple şimdiden önemli bir başarıya imza atmaya hazırlanıyor.

Dünyaca ünlü mimar Zaha Hadid'in projelendirdiği Kartal Kentsel Dönüşüm Projesi'ne komşu olan, Japon mimar Tatsuya Yamamoto imzasını taşıyan Dumankaya Vizyon Projesi, 33 katlı ve 24 katlı iki rezidans bloğu ile 18 katlı bir ofis bloğundan oluşuyor.

20.000 metrekarelik arazi üzerinde yükselecek ve toplam 340 rezidans daireye ev sahipliği yapacak olan projede satışlar önümüzdeki günlerde başlayacak. Dumankaya Vizyon'un toplam proje değerinin yaklaşık 100.000.000 USD tutarında olması planlanıyor.

Bölgenin en yüksek binalarını oluşturan rezidans bloklarında stüdyo (37-53 m2), 1+1 (55-61 m2), 2+1 (78-102 m2) daireler,  kalabalık aileler için...