27 / 07 / 2024

dumankaya vizyon fuar

dumankaya vizyon fuar

Bu yıl 10.'su düzenlenen Gayrimenkul Yatırım, İşletme, Emlak ve Finans Hizmetleri Fuarı (Konut & İşyeri 2008) açıldı. CNR Expo'da 11 bin metrekarelik alanda düzenlenen fuarda bu yıl 200'e yakın proje yer alıyor. 4 gün boyunca sürecek olan ve 40 bin ziyare

Yıldırım'ın dönüşüm projeleri Bursa İnşaat Fuarı'nda görücüye çıktı!

Yıldırım Belediyesi’nin kentsel dönüşüm ve vizyon projeleri Rising City Gayrimenkul ve İnşaat Fuarı’nda görücüye çıktı.

DKY İnşaat projelerini Cityscape Fuarı'nda sergileyecek!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, Cityscape Fuarı'nın İstanbul'da gerçekleştirilmesinin önemine vurgu yaparak, "Cityscape Fuarı, Körfez ve Doğu bölgelerine satış yapmak adına iyi bir kapı'' dedei.

Cityscape Fuarı'nda Dumankaya standını 2 bin kişi ziyaret etti!

CİTYSCAPE 2015 Dubai fuarında Türkiye'yi temsil eden Dumankaya İnşaat standını 2 bin kişi ziyaret ederken, Barış Dumankaya," Temaslarımız, yatırım olarak geri dönecek" dedi.

Barış Dumankaya: Cityscape'teki başarımız her sene artıyor!

Türkiye gayrimenkul sektörünün köklü firmalarından Dumankaya İnşaat, küresel ve bölgesel gayrimenkul yatırımcıları için önemli fırsatlar sunan Dubai Cityscape fuarında projelerini görücüye çıkardı.

DKY, 2.5 milyar dolarlık vizyon projelerini tanıttı!

İbrahim Dumankaya Holding çatısı altında faaliyetlerine devam eden DKY İnşaat, Dubai'de gerçekleştirilen Cityscape fuarında yatırım değeri 2.5 milyar doları bulan projelerini Körfez yatırımcılara tanıttı.

Dumankaya İnşaat 5 proje ile Dubai'de!

Dumankaya, Ortadoğu'nun en büyük gayrimenkul buluşması Cityscape Global 2015 Fuarı'na Dumankaya Miks, hi-Fit, Dumankaya Horizon, Flex Office Bahçeşehir, Ritim istanbul ve Dumankaya Mozaik projeleriyle katılıyor.

Antalya'nın vizyon projeleri dünya vitrininde!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, vizyon projelerini "invest Antalya" sloganıyla dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM 2015'te dünya vitrinine çıkardı.

Ali Dumankaya: Bu sene 4 yeni projeyi satışa çıkaracağız!

Dumankaya İnşaat, Fransa'nın Cannes şehrinde gerçeklesen emlak fuarı MIPIM'de DKY Kartal projesini ilk kez tanıttı. DKY inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, projelerle ilgili açıklama yaptı.

Dumankaya: Bu sene 4 yeni projeyi satışa çıkaracağız

Emlak fuarı MIPIM’de DKY Kartal projesini ilk kez tanıtan Dumankaya İnşaat, bu proje için 220 milyon dolar harcayacaklarını açıkladı. Şirket Yeni Sahra'da bir projeye hazırlanıyor.

Antalya'nın projeleri Mıpım Fuarı'nda tanıtılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, vizyon projelerini "İnvest Antalya" sloganıyla dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM 2015'te dünya vitrinine çıkardı. Büyükşehir Belediyesi'nin Antalya'yı ve dev projelerini tanıttığı stant ziyaretçi akınına uğruyor.

Antalya'nın vizyon projeleri MIPIM 2015’te görücüye çıktı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, vizyon projelerini dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM 2015’te dünya vitrinine çıkardı. Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya’yı ve dev projelerini tanıttığı stant ziyaretçi akınına uğruyor.

Antalya vizyon projelerini MIPIM 2015'te tanıtıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, vizyon projelerini "invest Antalya" sloganıyla dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM 2015'te dünya vitrinine çıkardı. Büyükşehir Belediyesi'nin Antalya'yı ve dev projelerini tanıttığı stant ziyaretçi akınına uğruyor.

Dumankaya Vizyon Bulvar'ın ofisleri satışta!

Kartal'da inşa edilen Dumankaya Vizyon Bulvarda ofisler metrekaresi 6 bin liradan satışa çıktı. Yoğun ilgi gördüğü belirtilen, 45 metrekare ile 205 metrekare arasında değişen iş alanlarına sahip proje, Adalet Sarayına yakınlığı ile dikkat çekiyor..

dumankaya vizyon fuar Haberi

dumankaya vizyon fuar

-DUMANKAYA İNŞAAT'TAN KARTAL'A 100 MİLYON DOLARLIK YATIRIM- 


Dumankaya İnşaat fuardaki standında, kentsel dönüşüm bölgesi Kartal'da 100 milyon dolarlık 'Dumankaya Vizyon projesi'ni ilk defa tanıttı.


Dünyaca ünlü mimar Zaha Hadid'in projelendirdiği kentsel dönüşüm projesine komşu olan, TAGO Mimarlık ve ünlü Japon mimar Tatsuya Yamamoto imzasını taşıyan proje, 33 katlı ve 24 katlı iki rezidans bloğu ile 18 katlı bir ofis bloğundan oluşuyor.


20 bin metrekarelik arazi üzerine yükselecek toplam 340 rezidans daireye ev sahipliği yapacak olan Dumankaya Vizyon'un toplam değerinin yaklaşık 100 milyon dolar tutarında olması planlanıyor.


Projenin fuardaki açılış töreninde konuşan Kartal Belediye Başkanı Arif Dağlar, Kartal'ın İstanbul'un alternatif alt merkezi olarak öngörüldüğünü ve bu alandaki çalışmaların...