17 / 05 / 2024

Dumankaya yeni ödeme modeli fifti fifti

Dumankaya yeni ödeme modeli fifti fifti

Gayrimenkul sektörüne yeni bir ödeme modeli daha kazandırıldı. 'Fifti-fifti' modeline göre müşteri bedelin yarısını ödeyecek, kalan yarısını ise Dumankaya karşılayacak. Daire, 10 yıl boyunca sahibine getiri sağlayacak.

Örnekköy kentsel dönüşümde kriz: Ödemeler yapıldı ama evler tamamlanmadı, şimdi yeni ödeme isteniyor!

İzmir Örnekköy Kentsel Dönüşüm 4. Etap'ta teslim ve ek ödeme krizi yaşanıyor. Mağdurlar evlerinin söz verildiği tarihte teslim edilmediği gibi kendilerinden peş peşe ek ödeme istendiğini belirtti. İşte ayrıntılar..

Garanti BBVA Mayıs 2024 emekli maaş promosyonu güncel rakamlarını açıkladı!

Emekli maaş promosyonu doğrultusunda Mayıs 2024 güncellemesini yapan Garanti BBVA yeni ödeme tarifesini de duyurdu. Buna göre, Garanti BBVA emeklilere ne kadar maaş promosyonu ödemesi yapacak? 

Aile Bakanlığı'ndan yeni ödeme müjdesi! Bakanlık hesaplara tam 3 bin 571 TL yatıracak! Kaçırmayın!

Aile Bakanlığı'ndan yeni ödeme müjdesi geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, bakanlık hesaplara tam 3 bin 571 TL yatıracak. Bu paraları kaçırmayın...

EYT'lilere 34 bin 200 TL'ye kadar yeni ödeme müjdesi! SGK'ya başvuran anında alıyor! İşte şartlar...

Şu ana kadar maaşı bağlanmayan EYT’liler SGK'ya başvurduklarında avans alabiliyor. İşte ayrıntılar...

65 yaş maaşı, evde bakım parası, engelli aylığı alanlara zam şoku! Yeni maaşlar tek tek açıklandı! 

Son dakika sosyal destek ödemelerinin zamlı tutarları belli oldu. 65 yaş maaşı, evde bakım parası, engelli aylığı yeni ödeme tutarları ne kadar? İşte tek tek açıklanan o rakamlar...

Emeklilere yeni ödeme müjdesi: Maaşı 7.500 TL üzeri emeklilere anında 10.000 TL ödeme fırsatı!

Emekliler, maaş artış haberlerini takip ederken bankalardan yeni bir ödeme duyurusu geldi. Bankalar, 10.000 TL'ye kadar ödemeyi hemen hesaplara yatıracak. 10.000 TL ödeme almak isteyenler için gerekli koşullar da belirlendi. İşte detaylar...

Bu başvuruyu eksiksiz yapan vatandaşların hesabına 12 ay boyunca 2 bin TL yatacak! Bakan Derya Yanık bir bir açıkladı!

İhtiyaç sahiplerine sürekli yeni destek ödemeleri gerçekleştiren Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, şimdi de ailesinden askerde olan yurttaşlar için yeni ödeme programını duyurdu. ‘Muhtaç Asker Ailesi Yardımı da denilen yardım doğrultusunda iki ayda bir hesaplara 2 bin TL yatacağı duyuruldu.

Bu başvuruyu eksiksiz yapanların hesabına bir yıl boyunca 2 bin TL yatacak! Bakan Derya Yanık tek tek açıkladı!

İhtiyaç sahiplerine her daim yeni destek ödemeleri sağlayan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, şimdi de ailesinden askerde olanlar için yeni ödeme programını duyurdu. ‘Muhtaç Asker Ailesi Yardımı da denilen yardım kapsamında iki ayda bir hesaplara 2 bin TL yatacağı öğrenildi.

Çiftçiler dikkat! Peş peşe yeni ödeme geliyor! Bakan Kirişçi tek tek açıkladı!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 1 milyar 268 milyon 568 bin TL’lik tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarıldığını ifade etti. Bakan Kirişci, aynı zamanda destek ödemelerinin dağılımı ile ilgili de bilgi verdi.

EYT’de yeni ödeme takvimi! İşte EYT’lilerin aylık alacağı tarihler, bayram ikramiyesi ve aylık zammı...

Bayram ikramiye ödemelerinden de faydalanmak için EYT’lilerin alacağı toplu ödemeler başvuru yaptıkları aya göre değişiklik gösteriyor. Temmuzda yapılacak ara zam oranı da 3 Temmuz tarihinde açıklanacak 6 aylık enflasyona göre belli olacak.

Duyan duymayan kalmasın! Aile Bakanlığı düzenli olarak 730 TL verecek! Nisan ayında alabileceksiniz!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahiplerine yönelik yeni ödeme müjdesini verdi. Bakanlığın aldığı kararla şartları sağlayanlara düzenli olarak 730 TL verilecek.

Anne babalara Bakan Derya Yanık’tan müjde! Yeni ödeme müjdesi verildi! Bu para nisan ayında hesaplara yatacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı çocuklu ailelere ödenecek yeni destek ödemesinin müjdesini verdi. Bu ödeme, çocuklarının temel ihtiyaçlarını karşılayamayan ve yaşamlarını en düşük seviyede dahi sürdürmekte zorluk çeken ailelere verilecek.

Yeni destekler hesaplara tek tek yatırıldı! Hemen kimlik numaranızla girip kontrol edin

Devletlerin bankalar aracılığı ile ayarladıkları destekler ile ilgili gelişmeler merak ediliyor. Yeni ödeme programında, kimlik numarasına göre yapılan ödemeler kapsamında hesaplara 5.000 TL tanımlanacağı söylendi. 

Dumankaya yeni ödeme modeli fifti fifti Haberi

Dumankaya yeni ödeme modeli fifti fifti

Dumankaya, gayrimenkul sektöründe bir ilke daha imza attı. Dumankaya İnşaat'ın hayata geçirdiği yeni finansman modeli “Fifti-Fifti” ile birikimini en kazançlı şekilde değerlendirmek isteyen yatırımcıların yapacakları konut yatırımının yarı bedelini Dumankaya ödüyor. Fifti-Fifti Modeli, hi-Fit, Flex Office Bahçeşehir, Miks projelerindeki konutlar veya tüm Dumankaya projelerindeki ticari üniteler için geçerli olacak.


YENİ BİR SATIN ALMA SÜRECİ


Modele ilişkin değerlendirmelerde bulunan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, Fifti Fifti modeli ile konut sektöründeki satın alma süreçlerine yepyeni bir boyut kazandıracaklarının altını çizdi. Dumankaya, “Fifti-Fifti Modeli'ne göre yatırımcı beğendiği konut için toplam bedelin yüzde 25'i ile yüzde 50'si aralığında kendi belirlediği bir miktarı peşinat olarak yatıracak. Dumankaya'nın anlaşmalı olduğu ya da tüketicinin tercih edeceği finans kuruluşları üzerinden kredilendirilecek kalan yüzde elli için Dumankaya,...