19 / 05 / 2024

Dumanoğlu Yapı Limited Şirketi adresi

Dumanoğlu Yapı Limited Şirketi adresi

Dumanoğlu Yapı Limited Şirketi, Eşref Dumanoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Ocak' ta İstanbul İl'i, Büyükçekmece, Dizdariye Mahallesi, Hamam Sokak' ta kuruldu.

Kibaroğlu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kibaroğlu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Önkibar tarafından kuruldu.

Hayrıoğlu Grup Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Hayrıoğlu Grup Yapı Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hayrıoğlu tarafından kuruldu.

Dikta Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Dikta Yapı Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Ahmet Çapoğlu ve Teoman Dikmen ortaklığında kuruldu.

Kulakoğlu Yapı Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kulakoğlu Yapı Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kulakoğlu Yapı Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Silivri'de yapıldı.

Ceceloğlu Yapı İnşaat Taahhüt Plan Proje İthalat İhracat Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ceceloğlu Yapı İnşaat Taahhüt Plan Proje İthalat İhracat Ticaret Sanayi Limited Şirketi Bahçelievler'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Ceceloğlu tarafından kuruldu.

Marka By İstanbul Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Marka By İstanbul Yapı Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Apdulkadir Kacemer, Ece Alaca ve Riza İmamoğlu ortaklığında kuruldu.

Mendeşoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mendeşoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Mendeş ve Sezgin Mendeş ortaklığında kuruldu.

Mirzeoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirzeoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Açlan tarafından kuruldu.

Öz Alioğlu Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Alioğlu Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Alioğlu tarafından kuruldu.

Esedoğlu Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Esedoğlu Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Necmettin Kocaman tarafından kuruldu.

Evon Proje İnşaat Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Evon Proje İnşaat Yapı Limited Şirketi bugün Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Elaltunterin ve İsmail Kocaoğlu ortaklığında kuruldu.

Cevahir Teknik Yapı Limited Şirketi kuruldu! 

Cevahir Teknik Yapı Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Maksut Cevahiroğlu, Ercüment Cevahiroğlu, Recep Cevahiroğlu, Serra Cevahiroğlu Genç, Sinan Mert Genç ortaklığında kuruldu.

Mr Mengiroğlu Yapı İnşaat Emlak Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mr Mengiroğlu Yapı İnşaat Emlak Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Mengir ve Recep Megir ortaklığında kuruldu.

Dumanoğlu Yapı Limited Şirketi adresi Haberi

Dumanoğlu Yapı Limited Şirketi adresi

Dumanoğlu Yapı Limited Şirketi, Eşref Dumanoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Ocak'ta Büyükçekmece, Dizdariye Mahallesi, Hamam Sokak'ta kuruldu.


Dumanoğlu Yapı Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme,...