05 / 05 / 2024

Dündar Yetişener değerlendirme

Dündar Yetişener değerlendirme

Dündar Yetişener: 'Soma maden faciası, yasal, sosyal ve toplumsal düzenlemeleri tekrar gözden geçirmemiz ve işlerlik kazandırmamızın gerekliliğini bir kez daha bizlere, ağır bir bedelle ve açık olarak ifade etmektedir' dedi.

Kanada’dan Türkiye’den ithal ettiği inşaat demirine ilişkin geriye dönük vergi değerlendirme kararı!

Kanada Sınır Hizmetleri Ajansı (CBSA), Temmuz 2021 ve Ağustos 2023 yılları arasındaki dönemde Türkiye’den ithal edilen inşaat demirine uygulanan vergilerin bazı hallerde geriye dönük olarak değerlendirilebileceğini duyurdu.

Ataşehir'de kentsel dönüşüm risk değerlendirme bürosuyla hızlanacak!

İstanbul Ataşehir'de yapılan depreme dayanıklılığı konusunda inceleme, güçlendirme ve yenileme taleplerindeki yoğunluk üzerine kurulmuş olan Ataşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü bünyesinde Risk Değerlendirme Bürosu ile ilçedeki dönüşümler hızlandırıldı.

Erkan Dündar İnşaat Altyapı Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Dündar İnşaat Altyapı Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Dündar tarafından kuruldu.

Dünyanın ‘en değerli’ markaları ABD ve Çin’den… Bakın hangi markalar var?

Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance, "Dünyanın En Değerli 500 Markası" araştırmasının sonuçlarını açıkladı. En değerli markalarda ABD, Çin ve Japonya başı çekerken, teknoloji şirketleri liderliği kaptırmadı.

Fibrobeton Yatırım Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Fibrobeton Yatırım Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Dündar Yetişener ve Muhammed Maraşlı ortaklığında kuruldu.

Can Dündar'ın Bodrum'daki kaçak villası yıkılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, firari gazeteci Can Dündar'ın villasının kaçak olan sundurma, çardak ve havuz ile bahçe duvarının yıkımı bugün de sürdürüldü. 

Can Dündar 'Bodrum'daki villasını kaçak genişletti' iddiası!

Can Dündar'a ait olan, Bodrum'un Kumbahçe'de 1184 ada ve 4. paftada bulunan deniz manzaralı villanın, havuz bölümünün de olduğu kısımları orman alanı içine yapıldığı ve ruhsata aykırı olduğu ortaya çıktı.

Sıradışı Geri Dönüşüm Ve Atık Değerlendirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıradışı Geri Dönüşüm Ve Atık Değerlendirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Özalp tarafından kuruldu. 

Sosyal Etki Değerlendirme nedir?

Sosyal Etki Değerlendirme (SED) raporlarının kentsel dönüşümde zorunlu olması için kanun teklifi verildi. Peki, Sosyal Etki Değerlendirme nedir?

Tekirdağ'ın kentsel dönüşüm alanları değerlendirildi!

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesindeki kentsel dönüşüm alanları için bir değerlendirme toplantısı yapıldı.

AVM'lerin imdadına iş dünyası yetişiyor!

Dev bütçelerle kurulan ve Türkiye’de sayısı 400’ü bulan Alışveriş Merkezleri’nin önemli bir kısmında doluluk oranları yüzde 50 ile 60 bandını geçemiyor. Zarar etmelerine rağmen sayıları hızla artan AVM’lerin imdadına ise yüksek kiralar nedeniyle ofisleri boşaltan iş dünyası yetişiyor.

Stratejik çevresel değerlendirme yönetmeliği!

Stratejik çevresel değerlendirme yönetmeliği, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte yönetmelik kapsamında düzenlenen esaslar..

Tekirdağ Etüd Proje Başkanlığı'ndan değerlendirme toplantısı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 2017 yılı için planlanan çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunmak amacıyla Etüd Proje Daire Başkanlığı ile bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Dündar Yetişener değerlendirme Haberi

Dündar Yetişener değerlendirme

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Dündar Yetişener, Soma’da, özel bir maden ocağında yaşanan kaza ile ilgili olarak bir açıklama yaptı. Dündar Yetişener’in açıklaması şöyle:

“Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri olarak, Manisa’nın Soma ilçesinde özel bir maden ocağında meydana gelen patlama nedeniyle çok sayıda maden işçimizin yaşamını yitirdiği elim kazanın derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Bugün, kazanın üçüncü günü itibariyle açıklanan 282 vatandaşımızın hayatını yitirdiği maden ocağında halen çok sayıda işçimize ulaşılmaya çalışılmaktadır. Ülke olarak yasa boğulduğumuz bu büyük faciada yaşamını yitiren tüm maden işçilerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm milletimize başsağlığı dilerim. Yaralı olarak kurtulan vatandaşlarımızın en kısa zamanda sağlıklarına kavuşmasını ve halen devam eden kurtarma çalışmalarından iyi haberler gelmesini büyük bir umutla bekliyor ve temenni ediyorum.

Bu yaşanan...