15 / 05 / 2024

Dündar Yetişener ne iş yapıyor

Dündar Yetişener ne iş yapıyor

Arkadaşları mahallede pedal çevirirken o, bisiklet tamirciliği yapıyordu. Çocukken adım attığı iş yaşamında bugün alanında dünyanın en büyük entegre tesisini kurarak dünyaya teknolojik cephe sistemlerini satıyor...

İlham İnan Dündar nereden mezundur? İlham İnan Dündar ne iş yapıyor?

İlham İnan Dündar ne iş yapıyor? İlham İnan Dündar’ın mesleği nedir? İlham İnan Dündar nereden mezundur? İşte detaylar!

Fibrobeton Yatırım Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Fibrobeton Yatırım Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Dündar Yetişener ve Muhammed Maraşlı ortaklığında kuruldu.

Dündar Yetişener: Betonda işler çok da iyi değil!

Alanında bugün dünya lideri haline gelen Fibrobeton'un Başkanı Yetişener, "İçeride işler çok da iyi değil, ihracatımız olmasa bu işi taşıyamayız" ifadesini kullanıyor.

Fibrobeton, 3. köprünün 322 metrelik kulelerinin son 25 metresini kapladı!

Dündar Yetişener, “Köprü, birleştirici bir semboldür. Birçok ilk’i ve en’i bir arada toplayan bu kalıcı eserin, milletimiz için de birleştirmeye-bütünleştirmeye vesile olmasını ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Esenler Havaalanı Kentsel Dönüşüm Konutları ne zaman teslim?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Esenler Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü Esenler Havaalanı Kentsel Dönüşüm Konutları'nın kura çekimi gerçekleşti. Peki Esenler Havaalanı Kentsel Dönüşüm Konutları ne zaman teslim?

Batman Gültepe-Esentepe yol düzenleme çalışmaları ne zaman bitecek?

Esentepe giriş yolunun da birleştiği Gültepe-Esentepe yol güzergâhındaki düzenleme çalışmaları, çevredeki semt sakinlerini de kaygılandırıyor. Peki yol düzenleme çalışmaları ne zaman tamamlanacak?

Amasya, UNESCO Dünya Miras Listesi’ne girmeyi hedefliyor!

Tarihi eserleri ve kültürel zenginlikleriyle Orta Karadeniz’in parlayan yıldızı Amasya, Unesco’nun Dünya Miras Listesi’ne girmeyi bekliyor. Amasya, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle ziyaretçilerini adeta çağlar arası yolculuğa çıkarıyor.

Dündar Ünlü: Küçük Sanayi Sitesi taşınmalı!

AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü düzenlediği basın toplantısında Küçük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında konuştu ve "AK Parti Engelledi" eleştirilerine cevap verdi.

Hasankeyf için UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne başvuruldu mu?

Türkiye’nin Ilısu Barajı göl suları altında kalma tehlikesi bulunan antik kent Hasankeyf için Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) Dünya Mirası Listesi’ne başvurmadığı öne sürüldü.

Başkan Dündar 'Korupark Evleri ile ilgili gereken yapılacak!'

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Korupark Evleri 2. Etap imar planının iptaline ilişkin mahkeme kararıyla ilgili "Gerekeni yapacağız. Bu konuda kimsenin endişesi olmasın” açıklamasını yaptı.

Antalya Döşemealtı'na güneş tarlası kurulacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, çiftçinin enerji maliyetini sıfırlamak üzere Döşemealtı'da güneş tarlası kuruyor. Santralin ihalesi yarın yapılacak. Menderes Türel, yerel seçimlerden önce verdiği bir sözünü daha yerine getiriyor.

2016 tapu döner sermaye harcı ne kadar?

Taşınmaz malların alım satım sürecinde işlemin tamamlanabilmesi için bazı masrafların da karşılanması gerekiyor. Bu masraflar arasında tapu döner sermaye de bulunuyor. Peki, 2016 tapu döner sermaye harcı ne kadar?

Hüseyin Dündar Çarşamba projelerini anlattı!

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığının 59. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı. Toplantıya İl Başkanı Muharrem Göksel ve başkan yardımcıları, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, İlçe Başkanı Halit Doğan, belediye meclis üyeleri ve üyeler katıldı.

Dündar Yetişener ne iş yapıyor Haberi

Dündar Yetişener ne iş yapıyor

Arkadaşları mahallede pedal çevirirken o, bisiklet tamirciliği yapıyordu. Çocukken adım attığı iş yaşamında bugün alanında dünyanın en büyük entegre tesisini kurarak dünyaya teknolojik cephe sistemlerini satıyor.


DÜNYANIN EN BÜYÜK ENTEGRE CEPHE KAPLAMA TESİSİNİ KURDU


“Babam Koç Holding’te üst düzey yöneticiydi. Tam zirvedeyken emekliye ayrılmayı seçmişti. Benim ve abim için çizilen rota da bu holdingte maaşla çalışmaktı. Bir gün gelip de babamı evde otururken bulunca hayal kırıklığına uğradım. Ve dönüm noktam dediğim kararı o zaman aldım; ben uzun süre çalışıp sonra emekli olmayacaktım, üretecektim...” Bu sözler dünyanın en büyük entegre cephe kaplama tesisini Düzce’de kuran Fibrobeton Yönetim Kurulu Başkanı  Dündar Yetişener’e ait. İnşaat sektörü onu çok yakından tanıyor. Bisiklet tamirciliğiyle başladığı iş yaşamında yolu, çaycılıktan da geçti ambarlarda mal yüklemeden de... Bugün...